xxriczkaxx 25.01.10, 17:23 Jak spędzacie Walentynki?? Czy dla was to zwykły dzień czy może święto?? Warto już zacząć się szykować! Walentynki już 14 lutego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klopsik Re: ;) 26.01.10, 14:35 dla mnie to zwykły dzień ale może dlatego że nie mam jeszcze drugiej połówki ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
myhorses13 aaaaaaaaaaaaa , ! 26.01.10, 18:22 najgorszy dzień w tym roku , ! 14 kończą się feriee , ! buee , . ogólnie , nie traktuje tego święta poważnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
mojlukaszek Re: aaaaaaaaaaaaa , ! 26.01.10, 18:39 zalezy czy mama kogos bo jezeli mam chlopaka to jest fajnie bo mozesz mu jeszcze bardziej wyrazic swojaj milosc a jezeli nikogo nie mam to spedzam caly dzien w domu ale organizujemy z przyjaciółmi (sienglami oczywiscie) impreze antywalentynkowa polecam singla fajnie mozan sie pobawiac i poznac fajnego boy; ) Odpowiedz Link Zgłoś
xdrawaax Re: aaaaaaaaaaaaa , ! 26.01.10, 19:35 Jeżeli ma się kogoś to najfajniejszy dzień w całym roku... spacer z chłopakiem ...i wogle xD a jeżeli jest się singlem/singielką to w taki dzień najlepiej zrobić jakąś impreze żeby Walentynki nie były najgorszym dniem w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
gooosia.c_r jak spedzacie walentynki 26.01.10, 15:52 dla mnie to tez zwykły dzien,moze jak ktos jest zakochany to cos widzi w tym dniiu mnie ogolnie wpienia jak sie wszyscy jaraja tym swietem ja kupuje kaartki i wysyłam znajomym ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
favoritegirl :) 26.01.10, 16:37 Dla mnie to zwykły dzień, chyba dlatego że nie mam jeszcze sympati Odpowiedz Link Zgłoś
jadziaxd Re: ;) 26.01.10, 18:09 dla mnie też zwykły dzień, święto jest tylko dla osób zakochanych xD Odpowiedz Link Zgłoś
karola096 Re: ;) 27.01.10, 20:06 dla mnie raczej zwykły dzień nie mam z kim go świętować Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 17:27 wiem że się walentynki zbliżają ale po co tyle tych wątków .? Odpowiedz Link Zgłoś
demoniasta0897 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:24 dla mnie niestety zwykly dzień Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 15:45 ... niewiem .. powinien to być wyjątkowy dzień .. dla mnie juz taki nie będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolkax Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 16:17 Na pewno zwykły dzień ....Ja nie mam od kogo dostać Walentynki ......Tylko zakochani się cieszą ..... Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowa_80 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 17:09 "Na pewno zwykły dzień ....Ja nie mam od kogo dostać Walentynki sad ......Tylko zakochani się cieszą .....serce" Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowa_80 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 17:08 no właśnie! to zwykły dzień ... Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 17:39 zwykły , okropny dzień . Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 17:53 będę spędzała go pewnie z moim Zbyszkiem z Bogdańca <3 ;P ale to jest paskudne święto ściągnięte ze Stanów. Więc moja mentalność mówi O NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 20:49 ` taaa to święto jest bardzo wyjątkowe, spędzę je ze swoim ukochanym Krzysiem z GAZOWNI.. !! ` ` jaki żaal` !! ` dla mnie to jest najzwyklejszy dzień na całym świecie ` ! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 20:57 taa, a ja będę spędzała z Harrym Potterem -.- zwyczajny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 20:58 święto, ale tylko dla tych, którzy są szczęśliwie zakochani... Odpowiedz Link Zgłoś
anieluska wypowiem się 26.01.10, 14:48 ej, to święto będę obchodzić po raz pierwszy i nie wiem kompletnie co mam kupuić cłopakowi, doradźcie miii!!!!!!!!! ale tak to jakos mnie to nie rajcuje, wolalabym zeby go w ogole nie blyo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 22:26 nienawidzę walentynek ;/ najgorszy dzień w roku !! Odpowiedz Link Zgłoś
bieberusia Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:11 nie mam chłopaka ,ale według mnie to święto ,dla mnie oczywiście ,bo dużo chłopaków daje mi coś xd Odpowiedz Link Zgłoś
oloka17 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 20:39 dla mnie to zwykły dzień w roku Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 20:44 beznadziejnie komercyjne święto zero jakiegokolwiek sensu w kupowaniu miśków kwiatki lepsze ale nie obchodzę Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:31 jak dla mnie żadne święto. dzień jak każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Walentynki 25.01.10, 20:47 dla mnie to zwykły dzień. Walentynki to dzień dla zakochanych. Wtedy ludzie, którzy się kochają mogą spędzić miło wieczór, iść na kolację czy do kina, ale dla osób, którzy nie są w nikim zakochani ten dzień jest po prostu taki jak każdy inny. Ewentualnie te wszystkie pary w okół mogą kogoś nieźle wpieniać. to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Walentynki 25.01.10, 20:53 yy dla mnie to jak najzwyklejszy dzień xD. tylko z pozoru troche urozmaicony xd ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
xkasia13x Re: Walentynki 25.01.10, 20:54 W Walentynki mam Urodzinki Haha .. Normalnie kupuje innym kartki walentynkowe I to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 20:50 xxriczkaxx napisał(a): > Jak spędzacie Walentynki?? > > > Czy dla was to zwykły dzień czy może święto?? > > Warto już zacząć się szykować! > Walentynki już 14 lutego ja nie mam co świętować ; ( bo nie mam z kim ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 20:55 dlaa mnie normalny dzień w tym roku spędze go w KAnadzie , bo są igrzyska. obchodziłam jak miałam 13 lat ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 20:55 a dla mnie to by było EXTRA. gdybym miała z kim świętować ; /// ale kwit , Single Lady rządzi < 333 ale no to święto jest ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 22:31 głupi dzień - . - Może się rozchorować 14 lutego? hmm... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Cieszę się z tego św.jak szczur na otwarcie kanału 25.01.10, 22:33 Nie no żart oczywiscie. haha. ale na serio nie lubie tego świeta. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 22:35 Dla mnie walentynki to nic szczególnego. Cieszę się nawet że przypadają w tym roku w niedzielę. Przynajmniej na każdym kroku nie będę musiała widywać obściskujących się par [a u nas w szkole nie trudno o takie]. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 22:46 zwykły dzień. ale jak wypadałyby tak nie w weekend to dobrze by było gdyby były świętem, i ... dniem wolnym od szkoły ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug pieprzone, amerykańskie święto. 26.01.10, 14:38 Polska już nie jest w stanie niczego sama wymyśleć. Dla mnie to zwykły dzień. Kochać powinno się zawsze, a nie okazywać wszystkie uczucia tylko w jeden dzień. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 22:50 Zwykły gupi dzień , i tu neio chodzi że nie dostaje walentynek ... zawsze w ten dzień mam pecha . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 25.01.10, 22:49 Podobnie jak Hayley Williams ( mówiła o tym w ostatnim wywiadzie ) nienawidze Walentynek. Wszystkie wredne i popularne dziewczyny tona w misioaczkach i serduszkach. Dlatego cieszę się, ze w tym roku wypadają w niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 11:32 spędzam ten dzień zwyczajnie. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ eh. 26.01.10, 11:40 Dla mnie to zwykły dzień nie różniący sie niczym od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf15 Re: eh. 26.01.10, 14:04 ja nawet nie wiem, po co one sa. zwykly dzien i tyle. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:01 zwykły dzień. jeśli się kogo "kocha" powinno się okazywać to codziennie a nie od święta. Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:05 Nie, dla mnie to dzień przed urodzinami Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:12 `Zwykły, okropny dzień. Całe szczęście w tym roku 'obchodzimy' w niedzielę. Ciekawe jaki szał zrobią w piątek bądź poniedziałek ; /// Dzień jak co dzień. Chociaż jeżeli byłoby z kim świętować, to może, może... Ale teraz SINGLE górą! lilly_ Odpowiedz Link Zgłoś
smilesoul Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:07 Święto raczej nie... Po prostu dzień zakochanych . A spędzać ten dzień to ja nie mam z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa xdd 26.01.10, 14:12 `.Dla mnie to zwykły dzień mimo tego, że mam chłopaka.Nie wychodzę do kina czy tam do kawiarni, bo jest tam pełno ludzi i wszystkie zakochane pary się całują bla,bla,bla xdd.A mój chłopak w walentynki wyjeżdża do Londynu, więc ja zostaje sama.Jak spędzę walentynki ? Albo objeżę, jakiś dobry film senasacyjne, albo poczytam sobie jakiś kryminał ;]]. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: xdd 26.01.10, 21:06 Normalny dzień , chociaż będe zrozpaczona , bo się wtedy kończą ferie! Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:13 Dla mnie to zwykły dzień nic nadzwyczajnego i tak nie mam chłopaka więc ja je spędzam normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
cucumberzz Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:14 nienawidze walentynek xd Odpowiedz Link Zgłoś
tacogokocha Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:16 dla mnie zwykly dzien Odpowiedz Link Zgłoś
xxmuffinekxx Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:16 Szary, zwykły dzień. Nie lubię tego święta, może dlatego, że nie mam z kim go spędzić ... Odpowiedz Link Zgłoś
edys1a Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:16 Jak dla mnie - zwykły dzień. 13 idę z koleżanką na pizzę z naszymi papierowymi chłopakami ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Walentynki - święto czy zwykły dzień?? 26.01.10, 14:17 kiedyś to było dla mnie święto . teraz już najgorszy zwykły dzień . -.- Odpowiedz Link Zgłoś