chemik Re: Kino , teatr czy Opera ? 28.01.10, 23:03 w bydgoszczy są dwa kina, w którym bardzo rzadko lecą jakieś niekomercyjne filmy. tzn nie mówię, że te są złe, ale przydałaby się jakaś odskocznia od ciach czy innych wymysłów. a więc jestem za teatrem. Odpowiedz Link Zgłoś
camilla Re: Kino , teatr czy Opera ? 28.01.10, 23:03 Nie umiałabym się zdecydować na coś konkretnego. Kino jest dobre żeby się spotkać ze znajomymi, zabawić się i rozluźnić. Teatr jednak jest "na wyższym poziomie" tam trzeba się zachować. Operze niestety nie byłam, jednak myślę, że to nie jest dla każdego ( chodzi mi tu o muzykę). Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Kino , teatr czy Opera ? 28.01.10, 23:22 Zawsze kino było rozrywką dla klasy robotniczej. Teatr ma więcej klasy, rozrywka dla wyższych sfer. Nie mam nic do kina, ale ciężko znaleźć naprawdę dobry film. Taki niekomercyjny, stawiający na uczucia i artyzm. Za to teatr jest dużo lepszy. Tam widać duszę aktora, ile sił wkłada w swoją postać. Odpowiedz Link Zgłoś
rachelkaulitz Re: Kino , teatr czy Opera ? 29.01.10, 10:45 Kino i teatr tak po równo, a co do opery to nie wiem, bo nie byłam nigdy xD Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Kino , teatr czy Opera ? 29.01.10, 11:52 mmm. Kino.! ten popcorn i cloa. niezastąpione uczucie. ale teatr tez. tak troche. Odpowiedz Link Zgłoś
malena9 Re: Kino , teatr czy Opera ? 29.01.10, 11:54 Zdecydowanie kino ;* malena9 Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Kino , teatr czy Opera ? 29.01.10, 11:59 Ja lubię kino! A zwłaszcza 3D Odpowiedz Link Zgłoś