ewelausmiech 29.01.10, 18:55 Jaki jest styl Seleny Gomez? Chciałabym się na niej wzorować, bo ładnie i dziewczęco się ubiera. Tylko nie wiem jak... Nie znam się za bardzo na modzie. Może wy macie pomysły. Czym ona się wzoruje? Wiecie o co mi chodzi Proszę o pomoc bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauliska1212 Re: Styl Seleny Gomez:) 29.01.10, 19:39 nie wiem kim ona się wzoruje. Jak chcesz się ubierać podobnie jak ona to masz np. w gazetach typu bravo itp. pokazane różne stroje gwiazd i bardzo podobne ciuchy z polskich sklepów. albo po prostu sama poszukaj , wydrukuj sobie zdjęcie jakiegoś jej stroju i pochodź po sklepach. ostatnio w house spotkałam identyczne rurki jakie ma selena gomez serioo były identyczne były szare i brazowe, w sklepach można znaleźć takie same ciuchy tylko trzeba mieć cierpliwość x - D Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ Re: Styl Seleny Gomez:) 07.02.10, 18:20 ona nosi zwykle, proste ciuchy i dodaje duzo akcesorii. Dzieki temu tak ladnie wyglada. Podstawa: Kamizelka, rurki i t-shirty z nadrukami w okolicy '' stanu '' Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka3005 Re: Styl Seleny Gomez:) 29.01.10, 20:54 Jeżeli chcesz się wzorować na Selenie Gomez musisz zacząć od obejrzenia jej zdjęć, ale nie z jakiś gal itp. tylko z życia codziennego. Zapamiętaj kilka szczegółów, a jeżeli nie masz dobrej pamięci to zgraj na fona, idź do sklepów i poparz może coś się trawi podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Styl Seleny Gomez:) 29.01.10, 20:58 ona niema określonego stylu poprostu ma ładne ciuszki i umie je dobrze dobrać przeanalizuj jej fotki i zobacz jak sie ubiera Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Styl Seleny Gomez:) 29.01.10, 21:05 Selena ma ładne dodatki i to sprawia że nawet w zwykłych dżinsach wygląda ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaa99 Re: Styl Seleny Gomez:) 30.01.10, 14:03 selenagomezweb.com/wp-content/uploads/juniorcelebs.com/wp-content/uploads/2008/05/selena-gomez-disney-channel-games-nc1.jpg tu wyglad zwyczajnie poprstu rurki, buty na obcasie i tunika images.starpulse.com/pictures/2007/12/21/previews/Selena%20Gomez-ALO-003990.jpg tutaj po prostu ma inna tuniczkę i trampki republika.pl/blog_tv_4688209/7125349/tr/selena_gomez_in_brooke_2.jpg to tez raczej normalnie tak można jak trzeb ana galowo do szkoły Mi tez podoba sie jej styl bo wygląd normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Focie. 29.01.10, 21:08 hm.. pooglądaj jakieś fotki a potem się na nich wzoruj.. Tekst linka oczywiście obcasy możesz zmienić obcasy na trampki, kozaki... ale i tak uważam że każdy powinien mieć twój styl.. ; ) mam nadzieje że pomogłam.. ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
niezalezna. Re: cala prawda !!!!!!!! 30.01.10, 09:31 ona ma ochydny styll !!!!!! niby taka wzorowa !!!!!!!1 a ubiera sie jak stara malutka !!!! i kopiuje miley styl!!!!!!!11 żąl mi jej dzicko nie nasladuj jej !!!!!11 nikt jej nie bedzie lubić jak bedzie tak zadzierala nosa i udowala perfekcyjna lalunie!!!!!!1 nienawidze jej Odpowiedz Link Zgłoś
patibilendziak Re: cala prawda !!!!!!!! 30.01.10, 11:26 Niezalezna już cię lubię za twoją wypowiedź. Nie wiem jak to dziecko, które myśli, że jest fajne może tak chamsko kopiować po Miley. A jak się tłumaczyła z kopiowania Demi:"Czasami pożyczamy sobie nawzajem ciuchy i często razem chodzimy na zakupy i kupujemy sobie t samo". Srelenka jest płytka jak brodzik =) Odpowiedz Link Zgłoś
niezalezna. Re: cala prawda !!!!!!!! 30.01.10, 12:46 dzieki . ale to jest na serio prtzesada !! takla wzorowa niby perfekcyjna 'chce być idealna ' te jej gatki głupie!! i śpeiwac nie umie , !! a chce być lepsza od miley tylko Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: cala prawda !!!!!!!! 30.01.10, 14:09 Ostatnio w jakiejs gazecie pisało, że preferuje ona styl retro ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Styl Seleny Gomez:) 30.01.10, 14:57 wystarczy ze pooglądasz jej zdjęcia, to powinno ci pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Styl Seleny Gomez:) 30.01.10, 15:56 to nie jej styl ją ubierają styliści co jej do figury pasuje, koloru włosów, oczy itd. itp jak ma się sztab różnorakich stylistów to łatwo jest ładnie wyglądać a co do twojej chęci naśladowania jej stylu szukaj w sklepach podobnych rzeczy, dobieraj w taki sam sposób ale czy na pewno chcesz być jej klonem? Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Styl Seleny Gomez:) 30.01.10, 16:17 Ubiera się w ciuchy niewyróżniające się niczym (no, może ceną), ubrania w podobnym stylu dostaniesz w każdej sieciówce. Nie będzie ci trudno ubierać się podobnie. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
alex_star Re: Styl Seleny Gomez:) 07.02.10, 18:17 Ubrania w stylu Seleny Gomez i Demi Lovato (czyli zwykłe ale fajne ciuchy dla nastolatek) można znaleźć w sklepie "Butik". Polecam! Ps: Choć niektóre ciuchy są z lekka kiczowate. ale tylko niektóre. (Ja też wzoruje się na jej stylu.) POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Styl Seleny Gomez:) 07.02.10, 18:29 Podam ci parę fotek Możesz się na nich wzorować. Z tego co wywnioskowałam to Selena raczej ubiera się w lużne i wygodne ciuchy. Dżinsy trampki i kolorowe bluzeczki . Myślę że pomogłam . Odpowiedz Link Zgłoś