Dodaj do ulubionych

plotkarze... i inni łaknący plotek WchoDŹCIE ;]

01.02.10, 19:21
ostatnio wszędzie czytam o tym, że Taylor prawdopodobnie wraca do Joe (choć
czy jedna krótka rozmowa zmienia wszystko?? )... przyznam się weszłam na
gwiazdunie.pl (niech dobry kotek wybaczy ten okrutny grzech xd) i zobaczyłam,
że Taylor podobno rozbija przyjaźń Demi i Seleny... Taylor, Taylor, Taylor....
uważa podobno Sel za swoją psiapsiółę...Demi zazdrosna... ciasny trójkącik...
głupoty... miliard plotek wokół tych 3 gwiazd.... Sel jest z Nickiem ?? Taylor
rzuciła Taylora ?? a Demi... wyparowała ???
A co wy myślicie o tym bagnie ?? o tych młodych gwiazdkach?? o tych wszystkich
sytuacjach??? ja jestem szczerze skołowana.... shockscaredscianaconfused
Obserwuj wątek
    • elen Re: plotkarze... i inni łaknący plotek WchoDŹCIE 01.02.10, 19:27
      a mi to tam rybka...
    • secrets c ; 01.02.10, 19:29
      a niech sobie robią co chcą . mam ich głęboko i daleko . ale nie spodziewałam się tego po Tay .

pozdrawiam . ;*
    • blondzia Re: plotkarze... i inni łaknący plotek WchoDŹCIE 01.02.10, 19:31
      Ja czytałam w bravo o tym że związek Taylor z Taylorem może się rozpaść i to
      przez Kristen Stewart bo dużo spędza czasu z Taylorem i go przytula tongue_out I Selena
      Gomez również uważa że jej najlepszą przyjaciółką jest Taylor smile A Demi gniewa
      się na Selene że mało z nią spędza czasu a więcej przebywa z Taylor i nawet Demi
      wyznała w Londynie jak jakiś fan zapytał co u Seleny a ona odpowiedziała zapytaj
      się Taylor i powiedziała to dosyć groźnie i nerwowo , a moim zdaniem Selena i
      Demi pasują do siebie jako przyjaciółki dawały przykład tym fanom i gwiazdom a
      szkoda że ich przyjaźń legła w gruzach crying
    • softy_girl Re: plotkarze... i inni łaknący plotek WchoDŹCIE 01.02.10, 19:35
      A ja jestem szczerze rozbawiona big_grin wieem jesteem zua ( blad ortograficzny , dla
      tych co nie wiedzą zrobiony specjalnie) Smiesza mnie klotnie tych dziewczynek
      . Moze kiedys (daj Boże) zrozumią że nie warto sie klocic o takie byle co ;PP
      • xxy Re: plotkarze... i inni łaknący plotek WchoDŹCIE 01.02.10, 19:43
        mnie osobiście to śmieszy... wchodzę na stronki i widzę Selena i Demi się pokłóciły bo ta
        pierwasza nie ma czasu dla tej drugiej a druga ma czas dla pierwszej, i ta pierwsza (co
        zerwalała czy to on zerwał mówi jaki on jest niesamowity i wspaniały, wspomni tez coś o
        Joe i wielka afera) ja na ich miejscu nie mogła bym chodzic z bylym mojej "przyjaciółki"

trochę haotycznie wink
    • annie1996 Re: plotkarze... i inni łaknący plotek WchoDŹCIE 01.02.10, 19:40
      Tez jestem skołowanatongue_outshock
      • xxy Re: plotkarze... i inni łaknący plotek WchoDŹCIE 01.02.10, 20:16
        wypowiem się po raz drugi... ja nie wiem co wam do tego, że oni się z kimś spotykają czy
        przyjaźnią... mi to wisi i uważam, że prawdziwy fan (jestem fajnką wyłącznie Taylora
        Lautnera z tej gromadki) powinien śledzić karierę jakiejs tam gwiazdeczki (w ich przypadku)
        a nie karierę jaką robią na stronach plotkarskich... to pa kiss !
      • nrulezzzzz Re: plotkarze... i inni łaknący plotek WchoDŹCIE 01.02.10, 20:18
        chaotyczny pisze się przez ,,ch"... xd jestem na maxa skołowana... pokłóciły
        się o to, że Sel ma także drugą przyjaciółkę, a nie pokłóciły się o to, że jedna
        chodzi z eks chłopakiem drugiej?? życie gwiazd Hollywood jest poważnie
        psychiczne i przesycone telenowelo-dramatami... choć bardziej telenowelami...
        czasem jak czytam te plotki myślę, że to steki bzdur, a następnym razem, że albo
        ja nie umiem czytać albo im porządnie popieprzyło się w główkach...!
        scianascianasciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka