immacule 02.02.10, 16:32 Cześć , mam pytanie. Otóż, wybieram się na dyskotekę, chciałabym zrobić wrażenie na pewnym chłopaku. Poradźcie mi jak się ubrać, jak pomalować ! Proszę.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileylove. Re: wrażenie. 02.02.10, 16:53 jak niedawno ubrałam cekinową tunikę z odkrytymi plecami ( cropp ) , rurki i baleriny. uwierz poskutkowało c: Odpowiedz Link Zgłoś
razzo o dżoszu. ;c 02.02.10, 16:56 sama powinnaś to wiedzieć. nie znamy tego chłopaka, nie wiemy co lubi, lub czego nie lubi. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: o dżoszu. ;c 06.02.10, 19:14 Kurde, trochę przykro, że mnie Razzo wyprzedziła, ale właśnie miałam napisać to samo! c; Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: wrażenie. 02.02.10, 17:23 Ja proponowałabym takie coś na dyskotekę: Pod spód włóż legginsy, albo ciemne rurki. Jeśli chodzi o makijaż, to musi być wystrzałowy, np. taki: Jest prosty w wykonaniu i ładnie się prezentuje. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pamilly Re: wrażenie. 02.02.10, 17:58 jak dla mnie to to do góry wygląda masakrycznie i strasznie nienaturalnie, blee Nie wiem w co lubisz sie ubierać, więc radzę Ci być sobą xD Odpowiedz Link Zgłoś
lexi55 Re: wrażenie. 06.02.10, 19:13 pamilly napisał(a): > jak dla mnie to to do góry wygląda masakrycznie i strasznie nienaturalnie, blee > Nie wiem w co lubisz sie ubierać, więc radzę Ci być sobą xD całkowicie popieram. poza tym najlepiej jest być naturalnym... Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: wrażenie. 06.02.10, 19:26 hmm... nie wiem co masz w szafie ale możesz zrobić jakies fajne połączenie... najlepiej poproś koleżankę aby Ci pomogła, bo my nie bardzo możemy ;p Odpowiedz Link Zgłoś