Dodaj do ulubionych

całowanie !

03.02.10, 08:18

kissHej ! Mam do Was pytanie
Mianowicie czy kiedykolwiek sie caowałyście ??? Jak to jest ?
Wgl jak to jest mieć chłopaka ???
Obserwuj wątek
    • morphine_ Re: całowanie ! 03.02.10, 08:22
      Nie całowałam się, i nie mam chłopakasmilewink I nie wiem jak to jestsuspicious
      • xooxoo :) 03.02.10, 08:47
        chłopaka miałam, ale nie całowałam się z nim...
        jeszcze przyjdzie odpowiedni moment, ja się nie śpieszę.smile
        • kasia05034 Re: :) 03.02.10, 16:54
          nie całowałam się . chłopaka miałam i nawet chciał się ze mną całować . buehehehe . ale
          niestety nie zdążył . ; DD
        • pauula Re: :) 27.07.10, 22:38
          miałam chłopaka ale nie chciałam się z nim całowac ;D za młoda jestem na to.
      • klakierzyca Re: całowanie ! 13.02.10, 18:25
        nie mam chłopaka. I nie całowałam się nigdy. przecież pierwszy pocałunek nie ucieknie...
        • kalina1994 Re: całowanie ! 14.02.10, 21:10
          mogę to ująć jednym słowem BOSKO big_grin bardzo bałam sie pierwszego pocałunku i mój
          chłopak (teraz byłytongue_out) to wiedział, nie namawiał mnie a nawet myślał ze jak na
          pierwszy raz jest jeszcze zawszesnie na buzi z języczkiem wink Fajnie jest mieć
          chłopaka bo ma sie wsparcie drugiej bardzo bliskiej Ci osoby. sercebig_grin
          jednakże nie zawsze jest tak kolorowo
      • dynka Re: całowanie ! 14.02.10, 21:21
        Nie całowałam się, i nie mam chłopakasmilewink I nie wiem jak to jestsuspicious
      • paulina88 Re: całowanie ! 08.07.10, 17:15
        Całowałam się i mam chłopaka już pół roku.. Całować się jest suuper, to jest nie do
        opisania (jak dla mnie) zawsze jak go dotykam, albo on mnie to mnie w gardle ściska i w
        ogóle.. Prawie wszyscy uważają, że nie powinnam z nim być bo jest starszy o 5 lat.. -.- Ale
        go kocham ;*
      • laura.pl Re: całowanie ! 11.07.10, 20:31
        Jeszcze się nie całowałam i nie miałam chłopaka...Ale to napewno bardzo miłe uczucie wink
    • verrley. Re: całowanie ! 03.02.10, 08:55
      miałam chłopaka wink
      całowałam się .

jak dla mnie żadna rewelacje XD
    • lucuch. Re: całowanie ! 03.02.10, 09:02
      mam 15 lat więc zdecydowanie mam czas jeszcze. większość moich koleżanek śmieszy
      fakt, że w tym roku skoncze 16 lat a jeszcze sie nie całowałam. a ja mam na to
      wylane.^^ chłopaków miałam już, z dwóch może ale to tylko taka dziecinada
      jeszcze. xd czekam na tego prawdziwego, który poczeka na odpowiedni moment i
      zrozumie to, kiedy i w którym momencie będe gotowa do pocałunku. (:
      pozdrawiam.
      • panna_muminkowa Re: całowanie ! 14.02.10, 21:02
        zobaczysz w swoim czasie.
      • alice.... Re: całowanie ! 26.07.10, 16:53
        zgadzam się z tobą. ten pierwszy pocałunek to nie może być pierwsza lepsza osoba wink
    • paulinusia4 Re: całowanie ! 03.02.10, 09:33
      jak to jest z całowaniem?
      pchacie sobie języki do gęby. xd.
      jak to jest mieć chłopaka?
      do dupy.
      • cullen_bella Re: całowanie ! 08.07.10, 10:47
        nie całowałam się. nie mam i nie miałam chłopaka. nie wiem jak to jest xd
        • joejonas112 Re: całowanie ! 26.07.10, 14:41
          ja całowałam chłopaka na obozie ale w policzek kiss takiego Maćkaserce ja się w
          nim bujałam i sie dalej bujam surprised pocałowałam go bo mnie prosił on teraz idzie
          do drugiej gimnazjum...smile fajnie bo on jeszcze nie miał zarostu tylko takie
          gęste włoski uczucie cudowne...smile
    • blondzia Re: całowanie ! 03.02.10, 09:42
      Nie miałam chłopaka i się nie całowałam smirk

Jedynie całowałam się z miśkiem shock
      • twilight_6 Re: całowanie ! 08.02.10, 23:34
        nie miałam chłopaka xdd i nie całowałam się ;p
        jak sobie tak myślę to chyba żadna z tego przyjemność ;p
    • madziulka515 Pewnie 03.02.10, 09:46
      Pewnie ze tak i jest normalnie kosmicznie wspaniale bosko cudnie kiss
    • niebieskaa . 03.02.10, 10:33
      miałam wielu chłopaków , całowałam się.
      żadna rewelacjaa. ; p
      • klaudiaxd Re: . 03.02.10, 16:35
        ja sobie jeszcze troszkę poczekamwink
    • louise_ całowanie ! 03.02.10, 16:32
      Nie całowałam się.
    • pomarancza ... 03.02.10, 16:37
      takk...

mieć chłopaka ? normalnie ...
      • olgx Re: ... 03.02.10, 16:39
        nie ale zgadzam sie z paulinusia4
    • blysskotkaa Re: całowanie ! 03.02.10, 16:46
      hmm.. lizałam się z chlopakami i z dziewczynami, i jest świetnie ( Alee z dziewczyną
      lepiej ; ) )
      A jak to jest miec chlopaka ? spoko ; p , bo ma Cię kto bronic itp. x d
      • kitty Re: całowanie ! 03.02.10, 16:48
        nie rozumiem, dlaczego niektóre z was napisały, że to żadna rewelacja. to jest wspaniałe. bez
        względu na to czy z jęzorem czy bez;p
    • elen Re: całowanie ! 03.02.10, 16:50
      wszystko zależy od tego z kim się całujesz
      mi się trafił chłopak, który rewelacyjnie całował!
      ale wybaczcie kochane patriotki, to nie był Polak
      nasi całują beznadziejnie, na pokaz i w sposób jakiego się nauczyli z jakiś filmów
      a bycie z chłopakiem to super sprawa, jeśli to ten odpowiedni
      • szaman Re: całowanie ! 03.02.10, 16:55
        elen

też tak uważam (ale Włosi wciskają na chama swoje jęzory), ale obecnie trafił mi
        się chłopak który uczył się za granicą, tego i owego ;PPP i mam spokój.
      • myslicielka123 Re: całowanie ! 27.07.10, 22:33
        od kiedy to trzeba sie calować z własnym chłopakiemsciana??????
        mieć chłopaka jest beznadziejnie
        całować-yhmmmmmm (niewiem jak to okreslić)co w tym nadzwyczajnwgo?ja traktuje to jak
        normalną czynność wykonywaną żadkoconfused
    • corba Re: całowanie ! 03.02.10, 16:51
      Nie , nie całowałam się . ;x Nie wiem jak , ale pewnie cudownie jak tą osobe
      kochasz . ; 33
      Nie wiesz ? Noo jeśli chodzisz z kimś kogo na prawdę kochasz to świetnie , ale
      jeśli chodzisz 'dla pokazu' no to to jest według mnie jakaś dziecinada . : /
    • jannethe : - [ !! 03.02.10, 16:53
      nie no , całowanie to ohyda ( zalezy z kim )
      i wogóle w wieku 13 lat nie warto miec chłopaka . wgl nie warto sie godzic na
      chodzenie tylko dlatego żeby zobaczyć jak to jest . wiem cos o tym . . . > :
      przeczytaj

: - [[ .
      nigdy wiecej .. obiecałam sobie ze za dwa lata dopiero bd chciała miec . : ((
      hehe . głupia jestem .. ale szkoda ze nauczylam ui wgl zrozumiala gdy zrobilam
      bląd ?!!!sciana
      • gazowa Re: : - [ !! 13.02.10, 12:04
        lol. Te z was, które mówią, że całowanie to żadna rewelacja albo nie potrafiły
        tego dobrze zrobić albo ich chłopak nie potrafił . Bo całowanie się z kolesiem
        na którym Ci zależy to najcudowniejsza rzecz naq świecie (oprócz seksu
        oczywiście) . Jak to jest mieć chłopaka? Super ! Jeśli jemu i Tobie zależy tak
        samo..
        • fantabuu Re: : - [ !! 14.02.10, 21:05

Fajnie jest miec chłopaka , jeżeli on kocha cie tak bardzo jak Ty jego ;D .
          hm a całowanie to najcudowniejsza rzecz na swiecie hehe kiss
          pozdrawiam . !
    • szaman Re: całowanie ! 03.02.10, 16:53
      to zależy.
      po raz pierwszy całowałam się w dzikich warunkach, więc wydawało mi się to
      strasznie obleśne.

ale jak się ma faceta, na którym Ci zależy, to ... nie wiem, jest miło smile
    • karola_483_th Re: całowanie ! 03.02.10, 20:31
      Nigdy jeszcze nie miałam chłopaka,ani się nie całowałam więc nie wiem jak to
      jest. xD
      • mweezy Re: całowanie ! 03.02.10, 21:09
        całowanie - może być superprzyjemne, jeśli coś czujesz do osobnika z którym się
        całujesz, i może być megaobleśne jeśli całujesz się z kimś do kogo nic nie
        czujesz czy coś w tym stylu c:

jak to jest jak się ma chłopaka? ma się jeden problem więcej c:
        • bllack Re: całowanie ! 03.02.10, 21:21
          Hm , miałam chłopaka , nawte 2 , z jednym się "całowałam" hm , ale..jakoś...nic z tego nie wyszlo.../;
          Ten 2 ...nawet żadnego gestu , ale było fajnie , nie chodzi tylko o lizanie...i tak czy siak , potem tez odkrylam jaki byl na prawde...um , cham jeden
          A calowalam sie...bo bylam pod wplywem alkoholu...ehh no i zaluje , ale teraz mam zgorszenie do picia. Bylo nawet fajnie , ale poczucie winy nadal mam. /:
          Co do posiadania chlopaka- zgadam sie z Mweezy , jeden problem wiecej .
        • cathylinton mweezy ! ;p 14.02.10, 21:14
          całkowicie Cię popieram .

czasami chwile z chłopakiem mogą być zajebi.ste a czasami ... utrapienie.
          kłócicie się i nagle wielkaa załamka.
          przypominasz sobie te wszystkie chwile.
          nie, nie, nie!
          a tak jak nie masz czego wspominać to w sumie jest lepiej . xdd
          nie mniej jednak dobrze jest czasem wiedzieć, że jest osoba, która Cię kocha i masz w niej
          oparcie i nie jest osobą płci pięknej albo gejem. ;p
          ; ***
      • th4ever Re: całowanie ! 09.02.10, 17:12
        tez sie zastanawiam
        ale wole poczekac!
        i sama sie dowiem
        mozeee
    • emo_asia Re: całowanie ! 03.02.10, 21:16
      Ja CAloWaLaM SiĘ Z MaMą kisskiss
    • emm_ Re: całowanie ! 03.02.10, 21:19
      niegdy nie miałam chłopaka, a tym bardziej nigdy się nie całowałam.
    • rossu Re: całowanie ! 08.02.10, 20:02
      nie.
    • luciferian Re: całowanie ! 08.02.10, 22:34
      no calowanie to calowanie, choroby przenosi i tyle : D

a to jak to jest miec chlopaka to zalezy od tego w jakim stopniu jestes w nim zauroczona
    • britneyxd ;p 08.02.10, 23:25

miałam wielu chłopaków ale tylko na jednym mi na poważnie zależał, reszta to zabawa w
      podtawówce ;p

jeśli chodzi o całowanie- wspaniale jest tylko wtedy, gdy całujesz sie z kimś, na kim Ci
      zależy i go kochasz.
    • bouche2 jest fajne 09.02.10, 16:40
      ale jak się dojrzeje.
      i ja jako osoba, która 'wiele już ma za sobą' [hahaha] powiem, że bardziej kręci
      pocałunek w policzek niż wsadzanie sobie języków do gardeł c(: nie tylko ja tak
      twierdzę ]:- >
    • klaudynka3005 Re: całowanie ! 09.02.10, 17:48
      Masz 14 lat i się nie miałaś chłopaka. To trochę dziwne.
      No to mieć chłopaka to sama przyjemność. Ma cię kto tak szczerze przytulić. Powiedzieć "kocham cię". Usłyszeć to od chłopaka pierwszy raz to nie zapomniane uczucie. A z całowaniem to jeszcze lepiej. Też przyjemne... nie wiem jak to określić . Mniejsza z tym... znajdź sobie chłopaka radzę Ci !!!
      • ewka15 Re: całowanie ! 09.02.10, 19:24
        big_grin Sorry, ale nieźle się uśmiałam czytając Twój komentarz. Ja mam prawie 16 lat i też nie
        miałam chłopaka. Ba, koleżanki, które chodzą ze mną do klasy też nie. Nie uważam tego za
        dziwne. Posiadanie chłopaka to przyjemność, ale w wieku 13 czy 14 lat to trochę dziecinne
        i głupie. Tylko teraz powiedz mi co czuje taki 13 letni chłopak. Miłość? Nie. Słowo ''Kocham
        Cię'' w ustach takiego młodego chłopca nie brzmi wiarygodnie. Więc po co ta zabawa w
        chodzenie? Mam dużo kolegów, ale do żadnego nic nie czuję, więc nawet jakby któryś z
        nich zapytał się czy chcę być jego dziewczyną odpowiedziałabym, że nie. Nie zależy mi na
        ilości chłopaków. Jak spotkam tego jedynego to będę z nim chodzić, ale nie kręci mnie
        chodzenie z kimś do kogo nic nie czuję i co ma działać raczej jako zaszpanowanie przed
        znajomymi.
      • roxanne Re: całowanie ! 09.02.10, 19:37
        spiep.rzaj z tym "dziwne" ja też mam 14 lat i nie miałam chłopaka, a jakoś zawsze ja muszę
        koleżankom doradzać w tych sprawach
      • alice.... Re: całowanie ! 26.07.10, 16:56
        bo ona nie ugania się za każdym chłopakiem i nie całuje pierwszego lepszego napotkanego na
        ulicysmile
    • temptation Re: całowanie ! 09.02.10, 21:22
      Ja nie ukrywam i się jeszcze nie całowałam ;P
    • inna_hot Re: całowanie ! 10.02.10, 12:33
      miałam chłopaka ale nigdy się nie całowałam ;d czekan na tego odpowiedniego - bo
      na razie wszyscy chłopacy w moim wieku są głupi i zboczeni -.-'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka