kammi Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 18:35 jest za wiele takich piosenek. jest za to coś co poznałam ostatnio, nie jest to piosenka, raczej utwór, bo nie ma on słów, tekstu, sama muzyka, ale jednak. tutaj. to. ten. ta. c: Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 18:36 Coldplay- The Scientist (jak ktoś słyszał to wie dlaczego), Fix You (piękna), A message (wzbudza we mnie dziwne emocje). No i chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 18:40 dużoo takich jest . britney spears - sometimes . beyonce - halo . i ogólnie , nie wiem . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 18:56 Jonasowie - Black Keys, A Little Bit Longer. Coldplay - Viva la vida Within Templation - Utopia One Republic - all the right moves Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 18:45 The Veronicas - In Another Life Avril Lavigne - When You're Gone Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1398 Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 18:53 Mam bardzo dużo takich piosenek. Mogę ich słuchać zawsze i nigdy mi się nie nudzą Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 18:55 Nie wiem nie zastanawiam się nad tym... Słucham zawsze muzyki takiej żywej! A tylko takie przynudzające włączam jak mam handre to nawet podobały mi się piosenki Taylor Swift . xd Odpowiedz Link Zgłoś
razzo * 04.02.10, 18:58 najpiękniejsza nie musi doprowadzać do łez. nie ma 'najpiękniejszej piosenki na świecie', ale moją ulubioną jest... e, nie mam ulubionej. Odpowiedz Link Zgłoś
kingul33 Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 19:13 Oczywiście My Heart Will Go On, bezkonkurencyjne. Apologize- One Republic & Timbaland Let Me Take You There- Plain White T's. Wer bin ich- LaFee Te trzy kojarzą mi się z moją Miłością. A poza tym... dużo jest takich, przy których się wzruszam. Nie ma jednej najpiękniejszej Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 19:20 Lenny Kravitz - Fly Away ... ale do łez mnie nie doprowadza ... Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 19:24 Evanescence - My Immortal . Po prostu kocham <3 Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 19:27 Nie mam takiej, ale przy niej płaczę, bo mam wspaniałe wspomnienia związane z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
niia11 Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 19:28 Alexandre Desplat - The Meadow Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_mystery Najpiękniejsza piosenka ! : ) 04.02.10, 19:35 Wild Horses - www.youtube.com/watch? vWIVi_Oa4as&feature=related !!! Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 20:03 ostatnio mnie wzięło na "Chicago" Surfjana Stevensa, ale jest kilka piosenek, które mają dla mnie znaczenie sentymentalne jak choćby "Across The Universe" The Beatles i "Caves" Jack's Mannequin Odpowiedz Link Zgłoś
runaway_33 Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 21:36 'cut' - plumb . i Celin Dion - My heart will go on : x Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 21:42 titanic heh Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 21:44 originalnick napisał(a): > titanic > heh > oj pomyłka "my heart will go on" Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 21:45 Another Now . Odpowiedz Link Zgłoś
bella1309 Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 21:47 Ojj, dużo ich, ale niektóre: - Ashley Tisdale - Me without you - O.A.R - Loveis worth the fall - Lykke Li - Possibility - Kasia Kowalska - Maskarada - Avril Lavigne - When you're gone - Dirty Track - Nie zostawiaj mnie (ew. Marina Łuczenko - Please don't leave me here) Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 04.02.10, 21:53 Leona Lewis - I See You . Britney Spears - Everytime, Born To Make You Happy, I'm Not A Girl, Not Yet A Woman . Beyonce - Broken-Hearted Girl, If I Were A Boy . Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Starsze :P 04.02.10, 21:58 Bryan Adams "Wherever you go, whatever you do" Lionel Richie "Hello" i Limahl "neverending Story" ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Starsze wróc. 04.02.10, 22:00 Nie Adams tylko Richard Marx-Right here waiting for you Odpowiedz Link Zgłoś
aniuss.. ... 05.02.10, 20:35 Alexz Johnson - Don't You Dare Within Tepmtation - Utopia Beyonce - Broken Hearted Girl Alicia Keys - Doesn't Mean Anything beautifuul .. ;-** Odpowiedz Link Zgłoś
justinowa Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 10.02.10, 21:17 Wszystkie biebera Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 11.02.10, 13:02 Oo good_thing masz rację Coldplay- The Scientist, świetna piosenka. Ale chyba każda nasza ulubiona piosenka ma coś w sobie. I ja na przykład nie potrafię wymienić tylko jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 11.02.10, 13:10 Hallelujah, szczególnie w wykonaniu Kate Voegele *.* Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 11.02.10, 13:16 uwielbiam piosenkę ze Szkoły Uczuc. Mandy Moore - Only Hope. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 11.02.10, 13:19 Avril Lavigne - 'When You're Gone' Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 11.02.10, 13:29 moim zdaniem piękna jest "Utopia" - Within Temptation (feat. Chris Jones) < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgirl Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 11.02.10, 13:41 Dla mnie to "You" zespołu "Evanescence Mogłabym jej słuchać bez końca:- D Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 11.02.10, 13:45 Cancer My Chemical Romance. Ryczę przy niej jak idiotka Ogólnie to mi się chce ryczeć jak oglądam ich koncerty w internecie xP Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 11.02.10, 13:46 hoobastank - the reason Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 11.02.10, 13:52 Chyba 'without you' ahhhh ;d Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Najpiękniejsza piosenka na świecie.... 12.02.10, 19:46 nie da się tak jednoznacznie powiedzieć. tak sobie myślę, że podsumowując to, co do tej pory przesłuchałam, to będzie ich kilka: Snow Patrol- "Set The Fire To The Third Bar" The Courteeners- "Yesterday, Today And Probably Tomorrow" BrainStorm- "French Cartoon" The Brobecks- "You Or A Ghost" Editors- "Push Your Head Towards The Air", chociaż traktuję tą piosenkę na równi z "Well Worn Hand" i "The Boxer", więc ciężko mi się zdecydować. I to jak na razie te najpiękniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś