natalia_ 05.02.10, 13:39 Jestem ciekawa, czy lubicie aktorów z dawnych lat, czy macie jakiegoś ulubionego artystę? Oglądacie w ogóle jakieś stare produkcje? Czy zgadzacie się np. z takim porównaniem, że Robert Pattinson to nowy James Dean? Zapraszam do dyskusji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrupek Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 13:46 Kocham Marilyn Monroe była piękna, utalentowana. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 13:50 Ja zgadzam się, że Robert to nowy Dean ;] Popatrzcie jak działa na kobiety w każdym wieku! To nie może być przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 13:54 ja tam patrze na teraz ....robert gra w swoich filmach a bond w swoich i raczej go juz nie zastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
natusia1201 Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:28 ja od niedawna mam swira na punkcie marlyn monroe Odpowiedz Link Zgłoś
emisia97 Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 18:08 Ja tam osobiście lubię np.Dirty Dancing-może nie tak stare jak Casablanca,ale mi się tam podoba.Bardzo dawno temu tego nie nakręcili,no ale trochę już latek upłynęło. ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:56 chrupek napisał(a): > Kocham Marilyn Monroe była piękna, utalentowana. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 16:17 Vivien Leigh. Była świetną aktorką, cudownie odegrała Scarlett w Przeminęło z Wiatrem... Odpowiedz Link Zgłoś
zozolaa. Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 20:11 Ja uwielbiam Marlin Monroe , była symbolem seksu i dobrą aktorką , szczególnie uwielbiam film poł żartem poł serio w którym grała ;D . Odpowiedz Link Zgłoś
paulina77 Re: Aktorzy z dawnych lat 06.02.10, 15:12 Lubię Marilyn Monroe była piękna, utalentowana i cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
gosc00000007 Aktorzy z dawnych lat 08.02.10, 19:32 Audrey Hepburn Śniadanie u Tiffaniego Odpowiedz Link Zgłoś
cherry00 Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 21:54 ubóóóóóóóóóóstwiam Audrey Hepbburn. Była wspaniała, świetnie grała i umiala dawać dobry przykład( jej cytaty ). Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec Re: Aktorzy z dawnych lat 06.02.10, 00:34 Ja uwielbiam Marlin Monroe i Odrey Hepburn Odpowiedz Link Zgłoś
p_l_o_t_k_a_r_a Re: Aktorzy z dawnych lat 06.02.10, 10:57 ja także ją uwielbiam <3333 jest spoko , i lepsza od niektórych współczesnych "gwiazdek" Odpowiedz Link Zgłoś
kicia1 Re: Aktorzy z dawnych lat 13.02.10, 16:00 Jaa też kocham Marilyn Monroe była pięękna , aaa jak widzęę jej obraz albo coś w tym stylu to siee dre , bo mam na jej punkcie świra , jeśli chodzi o gwiazdy z dawnych lat . Odpowiedz Link Zgłoś
misskinga Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 13:55 Ja uwielbiam stare filmy. Nie mam ulubionego aktora z dawnych lat, lecz kocham filmy z lat 50-60 ) Są całkiem inne, takie prawdziwe, teraz większość to komputerowy obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:30 Marilyn Monroe - godna podziwu . dalej nie wiem , nie oglądam . nie mam czasu xd Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot , 05.02.10, 17:46 Najlepszą gwiazdą dawnego Kina na pewno była Marlyn Monroe. Chyba coś źle napisałam. Zgadzam sie z poprzedniczką teraz filmy to sama komputerowa grafika. Widziałam wiele filmów, ale nazwisk nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
em_mma Re: Aktorzy z dawnych lat 06.02.10, 12:17 Filmy to moja wielka pasja... Uwielbiam Charlie'go Chaplin'a i Audrey Hepburn. Odpowiedz Link Zgłoś
fake Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:28 Ja np. bardzo lubię oglądać Audrey Hepburn. (: Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:13 Ja uwielbiam Vivien Leigh, Clarcka Gable. Wgle obsadę Przeminęło z wiatrem. I oczywiście Audrey Hepburn. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:29 Tak, z Elvisem (wystąpił w jednym filmie napewno ;p) , Marilyn. Jeżeli można ich zaliczyć do starych. ; - ) Lubię słuchać Elvisa, The beatles itp. Niektóre kawałki są naprawde ładne. ; 3 Z tym porównaniem się nie zgadzam, Robert mu nawet nie dorasta do pięt. Robert słynie tak naprawde tylko z jednego filmu.. Odpowiedz Link Zgłoś
zue Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:37 oczywiście andrey w śniadaniu u tiffaniego monroe była piękna i utalentowana ale chyba wszyscy wiemy jak skończyła elvis też ale on tak samo jak monroe - alkohol, narkotyki teraz sobie nie przypominam nikogo więcej lubiłam swego czasu twiggy ale ona z koleji anorektyczka l;/ Odpowiedz Link Zgłoś
maraja Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:37 oh Audrey Hepburn jest cudowna.. Odpowiedz Link Zgłoś
jd NIE!!! 05.02.10, 14:38 Jak można porównywać Roberta P. do Jamesa Deana? Dean to Dean, a Pattinson to Pattinson! A stare filmy kocham i aktorów też :x Odpowiedz Link Zgłoś
ktus Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:38 Ja uwielbiam Merlin Monroe... w tych jeszcze czarno-białych komediach! xox. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_ Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:40 a co sądzicie, o dzisiejszych produkcjach, aktorach? Myślicie, że filmy, które teraz oglądamy mają podobną głębie, jak te stare? A może są robione "na jedno kopyto"? Czy filmy z dawnych lat były w ogóle ambitne? Odpowiedz Link Zgłoś
jd Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:42 Te dzisiejsze filmy..to takie..badziewie..Zdarzają się perełki ale większość jest o tym samym.. Zero przekazu, nic.film tylko po to żeby był i żeby zarabiał pieniądze..no i wciskają jeszcze jakiś aktorów którzy są na topie.. Odpowiedz Link Zgłoś
blackorwhite Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:00 Dla mnie stare filmy są o wiele lepsze, bo teraz robią filmy dla kasy i każdy ma podobną fabułę.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:41 moim zdaniem Pattinson to nowy HUGH GRANT, może on nie jest z dawnych lat no ale najlepsze produkcje z nim powstawały w '94 a jezeli mowimy o tych baardzo dawnych to uwielbiam Audrey Hepburn i "śniadanie u Tiffaniego' i produkcje z Marylin Monroe Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:43 tzn. z jakich lat 50 , 60 , 70 ? Gdy telewizja była kolorowa czy czarno - biała ? bo to jest różnica , ja na ogół starych filmów nie lubię (zwłaszcza tych o dzikim zachodzie , jakiś wsiach i szeryfach ) Jednakże ostatnio oglądałam booskii horror ze starymi aktorami (myślę że miał 30 lat na pewno ) . Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:51 ja lubię czarno białe filmy. stare filmy są bardzo dobre. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryjelly Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 17:55 Jak ja płakałam na śniadaniu u Tiffaniego... I błągałam żeby tego kota znalazła ... a jak oglądałam pół żartem pół serio to sikałam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia003 Re: Aktorzy z dawnych lat (piosenkarze) 05.02.10, 14:49 Ja z piosenkarzy lubie najbardziej Arethę Franklin z lat 80. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Aktorzy z dawnych lat (piosenkarze) 05.02.10, 15:00 też ją lubie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.america Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 14:59 lubię Marilyn Monroe za 'Mężczyźni wolą blondynki' , a 'Śniadanie u Tiffanyego' z Audrey Hepburn jest wspaniałe <.3 kocham stare filmy ; D Odpowiedz Link Zgłoś
fragola__ Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:01 `. ja nie maam żadnych ulubionych aktorów z davnych lat . Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:09 Ja lubię Audrey Hepburn, Marylin Monroe i Brigitte Bardot Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:10 lubię Shannen Doherty jak grała w "Beverly..90210" ale nie wiem czy to było aż tak dawno, żeby można było powiedzieć że to aktorka z "dawnych lat" ;P tak czy siak lubię ją :p Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1802 Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:10 ja wolę tych teraźniejszych a z dawnych lat nikogo nie znam! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:11 No czy ja wiem raczej wolę takie gwiazdy jak Miley Cyrus. A starych gwiazd nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:19 kocham audrey hepburn *.* sniadane u tiffany'ego, miłość po południu, rzymskie wakacje - uwielbiam. a co do starych produkcji to kocham stare musicale - grease, saturday night fever. Odpowiedz Link Zgłoś
jd Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:24 O tam musicale są boskie! "Deszczowa piosenka" , " Na przepustce", "Podnieść kotwicę". Filmy z Fredem Astairem. Mogłabym wymieniać bez końca :X Odpowiedz Link Zgłoś
j.o.n.a.s Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:22 ja kocham Audrey. a mój ulubiony film to 'Breakfast at Tiffany's' moje sciany w pokoju sa w plakatach Audrey. mam wielką kolekcję filmów z dawnych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: :/ 05.02.10, 15:34 jd zgadzam się ;] szczerze niewiele interesuję się gwiazdami z dawnych lat . Odpowiedz Link Zgłoś
zue Re: :/ 05.02.10, 15:39 jd napisał(a): > Miley Cyrus to nie gwiazda.. zgadzam się z tobą bo w końcu nie zagrała w żadnym ambitnym filmie nie tak jak andrey wydaje mi się że teraz filmy są nagrywane 'przymusowo' brak pomysłów a jak się trafi to muszą go tak wylansować że juz Ci się niedobrze robi Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Aktorzy z dawnych lat 06.02.10, 12:44 hahahahha jak śmiesz mówić ze miley to gwiazda? to zwykła disneyowa wariatka Odpowiedz Link Zgłoś
fankajoe Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:34 Patrick Swayze... Najbardziej mi się podobał w Dirty Dancing No może nie jest aktorem z "dawnych lat", ale i tak jest sweet ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:36 o tak film " pół żartem poł serio " i jack lemmon oraz tony curtis ; dd haha kocham to . Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:38 chociaż to czarno biały film ale tej komedii nic nie dorówna . teraz lecą same komputerowe i sztuczne filmy ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
majkooo Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:41 A więc tak : moją ulubioną aktorką z dawnych lat jest : Audrey Hepburn . Uwielbiam ją ! ;** Oglądam bardzo dużo filmów starej produkcji . I bardzo je lubię . xD A James Dean to kul'owy gość z klasą . i gracją . oraz piękną grą aktorską . Może dla innych Pattison to nowy Dean , ale ja się nie zgadzam . Zapewne Dean był znany więcej, niż z jednego filmu. A Pattison tylko ze Zmierzchu . R.P. zagrał w 16 filmach , a J.D. w 31 . Grał też w teatrach itd. A nie, że teraz to gwiazdki pojawiają się albo z internetu, albo z głupich seriali . Odpowiedz Link Zgłoś
jd Racja 05.02.10, 15:45 Dean się napracował.. Kochał aktorstwo, kino, teatr! Spełnił swoje marzenia.. Genialny był.. Ubóstwiam Go.. Odpowiedz Link Zgłoś
freya. Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:43 Hmm.. ja uważam że najlepszą aktorką z dawnych lat jest Audrey Hepburn. Jest po prostu sliczna i wspaniała,jestem jej wielką fanką. Mimo że to aktorka z dwanych lat. Chociaż lepsza od tej karpiowatej Kristen.. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 05.02.10, 15:45 Kosiam Audrey <33333 Jest niesamowita <3333 Aaaaa. <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:48 Nie aż tak dawno ale lubię Natalie Oreiro i Facundo Arane np ze Zbuntowanego anioła lub Jesteś moim życiem Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:54 Marilyn Monroe- boska . x3 Audrey Hepburn- x3 Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:49 oczywiście,że tak ! i uważam,że kiedyś byli prawdziwi aktorzy,a teraz to banda chłytków,którzy podają się za aktorów. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_alice Re: Aktorzy z dawnych lat 05.02.10, 15:57 uwielbiam stare filmy, mają zupełnie inny klimat. Najbardziej lubię Audrey Hepburn i Marlyn Monroe Są genialne: Pół żartem, pół serio; Rzymskie wakacje. A nawet lubię polskie filmy/ seriale z tamtych lat, są normalne i wesołe xD Odpowiedz Link Zgłoś