mydeafsenses 07.02.10, 18:31 the gazette. słucha ktoś ? jaka jest wasza ulubiona piosenka tego zespołu ? którego z chłopaków lubicie najbardziej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo Re: the gazette. 07.02.10, 18:53 pierwszy raz o nich słyszę, ale może się skuszę posłuchać ich muzyki. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: the gazette. 07.02.10, 19:09 Nigdy ich nie słyszałam. Tak btw, jestem tolerancyjna i w ogóle... ale chłopcy? ahahah, to! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: the gazette. 07.02.10, 19:15 pytałam tylko czy ich słuchacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
fankajoe Re: the gazette. 07.02.10, 19:24 Moja kol. z klasy tego słucha i zawsze mi wysyła jakiegoś kolesia foty, bodajże Uruhy (nie wiem czy dobrze napisałam) a ja zawsze do niej "Uruha cie wyrucha" i mamy bk ;p Macie jedno zdj. jego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
chochliczka Re: the gazette. 30.06.10, 16:02 Ja ich uwielbiam choć ulubionego chłopaka nie mam, wszystkich lubię Natomiast jeśli chodzi o ulubioną piosenkę to chyba Zetsu, Toguro i d.l.n. Odpowiedz Link Zgłoś
gazette Re: the gazette. 14.07.10, 15:52 Ja ich poprostu KOCHAM. Słucham i szaleję za Nimi. Moje koleżanki mają już mnie dość ale co mnie to xD Najbardziej lubię Rukiego i Reitę )Ulubione piosenki?- Cassis,Toguro,Guren,Chizuru i wiele wiele innych ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś