mindi1999 07.02.10, 18:58 Czy plotka kiedyś was skrzywdziła???Czy raczej to wy stworzyliście ją???Plotka czasami śmieszy a czasami boli.Napiszcie czy plotka was skrzywdziła.Czy ją stworzyliście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
secrets -.- 07.02.10, 19:47 a więc ja z moją przyjaciółką cały czas spędzamy ze sobą czas . rozmawiamy , śmiejemy się i wgl jest super . o rok starsza od nas dziewczyna , która nigdy nie miała prawdziwej przyjaciółki była widocznie zazdrosna . puściła plote że jesteśmy lesbami . < olaboga > szczerze powiedziawszy nie przejęłyśmy się strasznie . ale że ona puszczalska , pomyślałyśmy , że my też damy jej popalić . żeby wiedziała jak my się mniej więcej czujemy . takiemu chłopakowi , który lubi plotkować powiedzieliśmy że ona z kolegą tenteges za szkołą . łatwo poszło . na następny dzień cała szkoła o tym gadała . a ten plotkarz powiedział nawet nauczycielom . :o ;D wiem , jesteśmy wredne , ale cóż . już mamy taki charakterek . średnio się przejęłyśmy plotką o nas . a ta dziewczyna , która puściła o nas plote nie przejęła się tym co my nagdałyśmy . c : Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 07.02.10, 19:00 Ale ta dziewczyna na photo na grube palce ;o XD. Przejde lepiej do tematu. A więc ze mną jest tak, że będąc w 4 kl. SP. rozpuscilam z moja kumplq plote o takiej lasce i ona sie ciela w wieku 9-10 lat ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 07.02.10, 19:01 gradobicie plotek, chyba raczej. ja sama nigdy nie rozpuszczałam, nie jestem na tyle chamska. poza tym po co wymyślać, wiem tyle rzeczy, że pół szkoły by życia nie miało, gdyby ktos się o czymś dowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez555 Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 07.02.10, 19:05 Mnie plotka nie skrzywdziła (tfutfutfu) Tak na prawdę czasami sama wymyslam plotki ale nie bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
naturally Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 07.02.10, 19:09 ehe_ możesz być z siebie dumna (?!) ;/ mnie nigdy plotka nie skrzywdziła, bo nie obchodzi mnie co mówią ludzie za moimi plecami, jeśli nie umieją powiedzieć tego w twarz to zlewam ich ciepłym moczem ; X Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 07.02.10, 19:06 nie jestem plotkarą Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 . 07.02.10, 19:11 Staram się nie plotkowac..! Plotki wielokrotnie krzywdziły mnie i moich przyjaciół..naszcęście plotki na mój temat nie skończyły się ślubem..: P Kiedyś byłam w takiej sytuacji ,że mu siałam chodzic z chorym chłopakiem..moja kumpela poprosiła go za mnie o chodzenie, a skoro był chory nie chciałam go krzywdzic..byłam jego pierwszą dziewczyną..plotka nie skrzywdziła by mnie tylko go! Naszczęście się wyprowadził i nie musiałam tego ciągnąc..: ) Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 07.02.10, 19:13 Skrzywdziła mnie , nawet bardzo. Musiałam się natrudzić , żeby to odkręcić. A wymyśliła ją osoba , która mnie bardzo nie lubi. ; 3 A co do plotki , kiedyś , w 3 klasie albo 2 rozpuściłam , że pani od wf jest w ciąży. :q Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ Do naturally. 07.02.10, 19:14 Nie posadzaj mnie, nawet mnie nie znasz. To bylo dawno temu, kiedy chodzilam do 4 klasy, kobieto kiedy to bylo. ;/ . To był pierwszy i ostatni raz a wtedy bylam mala o0 Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 07.02.10, 19:14 ` tak , i to nie raz ... Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 07.02.10, 19:15 ja plotek nie tworzę, aż tak chamska nie jestem. z resztą: po co? nie cieszy mnie czyjeś nieszczęście, nie mam zamiaru mieć tytuł plotkary w szkole, a są takie. :d nie pamiętam kiedy ostatnio (jeśli w ogóle) zostałam skrzywdzona przez plotkę, ludzie raczej nie maja co o mnie wymyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 07.02.10, 19:15 Nigdy w życiu nie wymyśliłam żadnej plotki. W ogóle staram się nie obgadywać ludzi. Być może ludzie o mnie plotkują, w co wątpię, ale jeszcze nigdy nie dowiedziałabym się o sobie czegoś co mogłoby mnie dotkliwie zranić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 07.02.10, 20:06 Nie skrzywdziła mnie plotka naszczęście. : D Odpowiedz Link Zgłoś
jd Nie wiem? 07.02.10, 20:27 Wiem, że o mnie plotkowano, ale nie wiem jakiej treści były te plotki więc mnie nie skrzywdziły. Plotek nigdy nie rozpuszczałam, nawet nie obgaduję...nie widzę w tym sensu.. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 07.02.10, 20:37 Staram się nie zniżać do czyjegoś poziomu, jeśli mnie obgada i puści plotę. Jeśli mam coś do kogoś, mówię mu to prosto w twarz: szybciej i łatwiej dostajesz odpowiedź. Ale no cóż... Teraz jest taka, hm, moda na plotki tak? Chyba jej nie ulegnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 08.02.10, 16:16 plotki? leje na nie. zwisa mi to co kto o mnie pomyśli. sama nie rozpuszczam plotek. Odpowiedz Link Zgłoś
maitee Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 09.02.10, 22:07 Pamiętam, że kiedyś mnie zraniła... Byłam wtedy smutna, wściekła... Nie mam zamiaru tego znów przeżywać.. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 10.02.10, 15:47 słyszałam o sobie niejedną plotkę, nawet nie będę tu przytaczać treści tych plot... nie plotkuję na ogół. bo rozmawianie o kimś a plotkowanie o kimś to różnica. c: Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 10.02.10, 17:02 tak skrzywdziła mnie i to bardzo... ja plotek nie wymyślam, bo wiem jak ja bym sie czuła na miejscu tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 10.02.10, 17:30 Mnie nigdy nie obgadywali chyba Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 10.02.10, 19:21 Kiedyś skrzywdziła, innym razem rozbawiła. Sama nie wymyślam plotek. Mam swoje życie i nie muszę ingerować w cudze xd Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 10.02.10, 19:32 Kiedyś...kilka razy ktoś puszczał o mnie plotkę bo mi czegoś zazdrościł <żal> Jedna plotka mnie rozśmieszyła.... Inną słyszałam na własne uszy bo osoba która ja wypowiadała nie wiedziała że jeszcze jestem w szatni <haha> ale minę miała Odpowiedz Link Zgłoś
samawkinie Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 10.02.10, 19:23 mnie nigdy nie skrzywdziła, ale zdarza sie że CZASAMI to ja coś powiem.. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 10.02.10, 19:24 Oj i to ile razy... Odpowiedz Link Zgłoś
selenka212 Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 11.02.10, 14:34 tak niedawno moja przyjaciólka na przerwie w szkole powiedziała wszystkim że zakochałam się w takim jednym z klasy a to nie prawda po kilku dniach powiedziała mi że dlatego to zrobiła żeby było ''rażniej'' w klasie Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Czy plotka kiedyś was skrzywdziła? 11.02.10, 14:38 Mnie i moją koleżanką tak i to wczoraj Nigdy nie wybaczę tym osobą które to rozpowiedziały, dla nich to był żart ale to nie z nich leje cała szkoła ;/ Odpowiedz Link Zgłoś