Dodaj do ulubionych

S.O.S! Błagam wchodzcie!

07.02.10, 20:05
Mam na oku takiego jednego chłopaka. Dość długo go znam. Gdy nagle poczułam że mi
się podoba. Raz na angliku tak się nudziłam że pisałam na kartce takie rzeczy w rodzaju ,,
Dominik jest super!serce''
Na przerwie mój kolega zabrał tą kartkę i mu pokazał! Gdy nastęmpnego dnia weszłam do
stołówki zobaczyć co jest na obiad było klaskanie i dużo uuuuuu!
Cała szkoła była przy tym jak mój kolega pokazał mu te kartke. A on się śmiał! Myślałam
że pękne ze wstydu! Ten chłopak jest 3 lata starszy ode mnie. Tego samego dnia
wysłałam do niego esa że to żart. Chyba mni uwierzył bo nie odpisał. Mam dla niego
walentynke ale on zna moje pismo! Pomóżcie! Co mam robić. Nie wiem jak mam się do
niego zbliżyć. Wiem tyle że nie moge wskoczyć za wcześnie. Za późno to też nie dobrze.
Co mam robić?
Ai$za
Obserwuj wątek
    • kreska_nad_u Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:10
      odpuść sobie.
      Nie jest ciebie wart i widać, że jest niedojrzały;/
      • sileny. Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:13
        popieram kreska_nad_u. nie jest Ciebie warty skoro się śmiał i na stołówce była
        taka sytuacja.
      • thuskawka Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:14
        napisz walentnkę na komputerze ;-d
      • thuskawka Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:15
        napisz walentynkę na komputerze ;-d
      • xaneczkax Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 08.02.10, 20:55
        Jeśli chodzi o Walentynkę to niech Ci ją napisze ktoś znajomy ale zaufany żeby
        nikomu nie rozgadał o tym :p Ale wnioskując z tego o czym napisałaś to ten
        chłopak jest hmm.. taki jakby niedojrzały i wgl. nie jest Ciebie wart . Nie znam
        Cię ale napewno jesteś fajną dziewczyną i powinnaś o nim zapomnieć i dać se z
        nim spokój i znaleść lepszego kolesia a nie takiego który się z Ciebie śmieje !
    • crazygirl2302 Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:14
      kreska_nad_u ma troche racji. a jezeli koniecznie chcesz dac mu ta walentynke,
      popros kumpele zeby ja napisala, lub napisz na komputerze
    • rossu Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:17
      yy. po co masz cokolwiek robić, skoro mu na tobie nie zależy ?
      • miqusia Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:21
        Jest niedojrzały, odpuść sobie. Współczuję Ci za tą akcję, po małej części wiem
        co czujesz c;
        • miqusia Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:23
          + Alq/Q. podpowiedziała, żebyś mu wydrukowała tą walentynkę, tj. pismo xd c;
      • quelle Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:22
        jak kolo się śmiał nie jest Ciebie wart ;x

ale może on się śmiał bo inni się śmiali ??
        a prawda jest inna ??

• decapriopregal Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:21
      Jak nie daje znaków;p
      to lepiej nic nierób bo narobisz sobie Opciachu;p
      Ja ci radze czekaj aż on zrobi pierwszy krok a potem atakuj;p
    • zaczarowanaaa Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:22
      wiesz co?
      może temu temu chłopakowi w ogóle nie zależy na tobie? jak by zależało to
      próbowałby cie jakoś pocieszyć i nei przejmować sie resztą i odpisałby chcociaż
      na esa.
      może wstrzymaj sie troche i daj mu zrobić kolejny krok jeśli na prawde coś co
      Ciebie poczuje albo mu sie podobasz.
      powodzenia! kiss
      • korni1996 Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:26
        Masz 9 lat a chłopak 11 (z tego co wyliczyłam xD) nie przejmuj się, jesteście
        jeszcze młodzi.
    • deedee Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:30
      nie jest cb wart
      a pozatym to jak masz 9 lat to wg mnie jesteś jeszcze za młoda ;p
    • klakierzyca Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:31
      jeju, jeśli on ma 11 lat to się nie dziw. Chłopcy jeszcze nie myślą o dziewczynach za bardzo w tym wieku. Co innego 14, 15, 16 lat. ja na Twoim miejscu nie myślałabym teraz o chłopakach... ale jeżeli Ci zależy to zrób jak uważasz.
      • miqusia twój wiek zmienia postać rzeczy... 07.02.10, 20:40
        Jesteś dzieciakiem, on też. Ahahahahahah
    • esme Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:41
      dziecko masz 9 lat... zaśmiecasz forum.. a moje rada to.. wydoroślej smile pozdro
    • lumpexy Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 20:43
      Nie dziwie mu się, ma 11/12 lat ( patrząc na twój wiek w profilu ), a w takim wieku chłopcy
      jeszcze "nie myślą". Chodzi mi o to że nie obchodzą ich jeszcze tak bardzo dziewczyny jak
      chłopaków w starszym wieku typu 14, 15, 16. Tacy młodzi uważają dziewczyny za kumpli,
      a nie mają jakieś romanse. Ale to nie znaczy że od razu masz przestać się nim interesować..
      Nie wiem co ci doradzić. Napisz walentynkę na komputerze lub poproś koleżankę ale to
      drugie musisz zapytać taką najlepszą bo jak mu powie to będzie źle. A gdy będzie starszy,
      spłonie w twych ramionach jak romeo. XD Nie no, żartuje. Oczywiście jak na mój gust to
      tylko młodzieńcze zauroczenie, które z biegiem lat minie.

lumpexy .
    • emerald Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 21:16
      Ten kolega, co zabrał ci kartkę to wielki frajer, a Dominik nie jest w cale
      lepszy skoro bawi go, że ktoś cie ośmieszył.
    • cassie_1 Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 21:59
      Skoro wyśmiewał się z ciebie to znaczy że nie bierze cię na serio. Aczkolwiek
      warto zawsze próbować napisz walentynkę na komputerze i ją wyślij smile. A tego
      kolegę co zabrał ci kartkę strzeliłabym po mordzie żeby się oduczył smile.
    • oleska940 Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 22:03
      jak zawsze takie same wątki
      weź sie ogranij
      wiesz ile tu było takich wątków
    • pauliska1212 Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 07.02.10, 22:34
      po pierwsze skop tyłek temu dałnowi co mu pokazał tą kartkę -,-
      zabiłabym go chyba x - d

jak ktoś będzie się z ciebie nabijał to śmiej się razem z nimi i mów np. " ja
      często rysuję takie rzeczy i co z tego ; )". Pokaż im, że wcale cię to nie boli
      i olewasz ich uwagi, a szybko o tym zapomną. ; x
    • aguss001 Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 08.02.10, 20:40
      z walentynką też mam taki problem , poprostu napisz drukowanymi albo poproś o
      napisanie jakieś twojej koleżanki ktorej on niezna .. Zeby sie nieskapnął pisma .
      • ellacolvey Re: S.O.S! Błagam wchodzcie! 08.02.10, 20:53
        ja miałam kiedyś podobną sytuację.
        tylko że moje pseudo-kumpele wykrzyczały to na całą szkołę sad
        ale dziewczyny dobrze ci radzą- olej go. ja olałam, a teraz widzę że to jest bałwan jakich
        dużo smilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka