kiwi 08.02.10, 15:04 Czy może ktoś z was czytał tę książkę i może mi powiedzieć czy jest ciekawa i wciągająca czy może nieciekawa i nie warta polecenia? Zapraszam do dyskusji i z góry dziękuję ;-* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastrebel Re: Baśnie Barda Beedle'a 08.02.10, 15:16 czytałam ;d całkiem fajne czarodziejowe opowieści xD. Dla fanek twórczości pani Rowling (takich jak ja ^^) na pewno coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
caroliin re . 08.02.10, 15:21 mam zamiar przeczytać . : ddd ale mam nadzieje że mnie nie zawiedzie . : d Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: Baśnie Barda Beedle'a 08.02.10, 15:19 Słyszałam, że fajna, też chciałabym to przeczytać, gdyż jestem wielką fanką pani Rowling. Uwielbiam bajkę o Trzech Braciach ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Baśnie Barda Beedle'a 08.02.10, 15:21 Te baśnie są świetne. Mam jeden egzemplarz, kupiłam koleżance na urodziny, siostrze na imieniny Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Baśnie Barda Beedle'a 08.02.10, 15:27 Nie czytałam, niestety nie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Baśnie Barda Beedle'a 08.02.10, 18:08 świetne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Świetna! 09.02.10, 15:36 Baśni jest bodajże 5, nie pamiętam dokładnie, ponieważ czytałam już dość dawno. Po każdej z nich jest komentarz samego Dumbledora Naprawdę warto przeczytać! Najbardziej podobała mi się Opowieść o Trzech Braciach, jest trochę inna wersja niż w Insygniach Śmierci. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Świetna! 09.02.10, 17:36 niestety Ci nie pomogę bo nie czytałam ale naprawdę chciałabym to przeczytać. może mi ktoś powiedzieć gdzie to mogę kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Świetna! 09.02.10, 19:06 charlotte__ napisał(a): > niestety Ci nie pomogę > bo nie czytałam ale naprawdę > chciałabym to przeczytać. > może mi ktoś powiedzieć gdzie > to mogę kupić?? Możesz ściągnąć e-Book'a Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Baśnie Barda Beedle'a 11.02.10, 18:56 czytałam i podobała mi sie Odpowiedz Link Zgłoś