marszalinka tatalna porażka w trasie 11.09.10, 07:16 Tak jak można było sie spodziewać, super (nie ma jak rozwinieta wypowiedzxD) Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ptp 17.09.10, 15:00 No tak pomysly sie kiedys koncza .... Ja zamierzam ogladac, bo po ang nie rozumiem za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: ptp 18.09.10, 16:38 racja, ale wydaje mi się, że powinno się odsunąć na bok, jeśli czuje się, że brak weny mocno doskwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka No wlasnie zwrocilam na to uwage 26.09.10, 19:29 Juz myslalam ze jak tak dalej pojdzie to nam sie watek zarchiwizuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
julkajulcia Re: plan totalnej porażki . 27.09.10, 11:46 ale tu się cicho zrobiło.nie wierzę że to przez to iż wakacje się skończyły.Gdy była mileymandy i się z nią każda kłóciła to wątków było pełno.Widać kłótnia to najlepszy sposób na dużo odpowiedzi niestety Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ptp 27.09.10, 14:42 Nie zgodze sie z tym, poniewaz na poczatku byla glownie jo. i taylor_ a potem jeszcze ja i jakos bez klotni bylo duzo postow Odpowiedz Link Zgłoś
julkajulcia Re: ptp 27.09.10, 17:17 no popatrz teraz też jesteście a wątek prawie się zarchiwizował Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: ptp 27.09.10, 18:48 ile jeszcze można tłumaczyć, że żadnych kłótni nie było? cóż, jak widać, taylor_ jakoś się tu nie udziela, pewnie przez naukę. sama wspominała, że nie była zadowolona z wyniku w ocenach w poprzedniej klasie i pewnie teraz zaczęła się bardziej starać. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ptp 27.09.10, 19:24 No ja tez nie bylam, dlatego mniej sie udzielam. julkajulcia czemu ty sie w ogole czepiasz tak...? Odpowiedz Link Zgłoś
julkajulcia Re: ptp 27.09.10, 22:50 Proszę,i znowu chcesz wszcząć kłótnię? Napisałam tylko , że nikogo tutaj nie ma , a tobie od razu się nie podoba Czego się niby czepiam ? Bo jakoś ja nie widzę . . . Nie dziwię się , że nikt tutaj nie wchodzi prowadzić jakże miłej i uprzejmej konwersacji z wami . . . Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: ptp 28.09.10, 14:19 cóż, jeśli czujesz, że robi się niemiło, to nie odpowiadaj również w mało przyjemny sposób. i koniec wszelkich problemów. c: dlatego ja, chociaż czasem mam ochotę, nie piszę niczego, co mogłoby sprowokować ludzi do kłótni, that's it. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ptp 28.09.10, 14:46 Agrh ja wszczynam kłótnie ? Ok, niewazne niech bedzie ze ja Po obejrzeniu 3 odcinka tpwt dochodze do wniosku, ze to jest jakies totalnie pomieszane ... Odpowiedz Link Zgłoś
iampositive Re: plan totalnej porażki . 28.09.10, 15:11 boże, ten serial mnie dobija, centralnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: plan totalnej porażki . 28.09.10, 18:55 ` ej, ej, ej, ej! proszę mi tu bez żadnych takich komentarzy. to nie dlatego, że nie ma się już z kim kłócić się nie udzielamy (przynajmniej ja, bo nie wiem jak z resztą ;q), a z innych powodów. teraz jest pora na naukę. nie mam czasu na to, aby udzielać się na forum, jak na przykład na samym początku. poza tym nic takiego ważnego nie wydarzyło się w świecie total drama, aby wypadałoby o tym tutaj napisać (chodzi mi o m.in. powrót dxc xD). także pisanie takich rzeczy jest bynajmniej nie na miejscu, bo zanim udzieliła się tutaj mileymandy pisałyśmy bardzo często, ekhem. a jeżeli chodzi o atmosferę to, cóż, kiedyś rzeczywiście była lepsza, ale to już nie nasza wina, że jest jak jest.. a ludzie wchodzą tu tak czy siak (zresztą, to nie jest wątek o justinie bieberze. totalna porażka nie jest tak popularna, żeby codziennie pojawiali się nowi oglądacze/fani/anty fani i udzielali się na forum, więc to nie to, że wszyscy nie wchodzą tu, bo nie chcą prowadzić jakiejś 'konwersacji' z nami). btw. jakoś nikt do tej pory oprócz ciebie się na nas nie skarżył. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Taylor_ 29.09.10, 12:03 To Duncan i Courtney się zeszli? Ja mam mnóstwo czasu,ponieważ siedzę od tygodnia w domu,ale nie wchodzę na ten wątek,bo nudno tutaj. A poza tym to ogląda ktoś TDWT?Ja nie obejrzałam,ani jednego odcinka.Cały czas zapominam kiedy i,o której Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ptp 29.09.10, 13:31 Ooo taylor_;D! No to sobie obejrzyj odcinki na yt Hmmm wlasnie widac jak nie wchodzisz na ten watek... xD Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Re: ptp 29.09.10, 16:02 Dopiero dzisiaj weszłam pierwszy raz od jakiegoś miesiąca.Cóż,świetne powitanie,nie ma co Nie chce mi się szukać na YT.A kiedy to w ogóle idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ptp 04.10.10, 15:42 Po obejrzeniu kolejnego odc stwierdzam,ze glupio, ze co odc ktos wylatuje Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ptp 10.10.10, 14:58 Ymmmm........ CHyba taylor nigdy nie spodziewala sie takiego traktowania na jej autorskim watku ! taylor ktos ci pozazdroscil fajnego watku Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: ptp 10.10.10, 15:27 ` e tam. nie obchodzi mnie to już. c: traktujcie się, jak tam sobie chcecie. róbcie, co chcecie. ten wątek już mnie nie obchodzi. dlaczego? właśnie przez was. nie ma już tej przepięknej atmosfery, która kiedyś panowała, więc.. poza tym nawet się już tutaj nie udzielamy w weekendy. dla mnie ten wątek umarł. i jest mi z tego powodu nieco przykro. ale skoro nie potrafimy się nawzajem uszanować to nie. trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: ptp 10.10.10, 17:17 o jak ładnie napisałaś to, co gdzieś tam głęboko mi siedziało i nie wiedziałam, jak to opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: ... 12.10.10, 19:07 ` ugh! i oto mi właśnie chodzi! wysnuwacie jakieś chore wnioski, które prowadzą tylko do kłótni! nie, mileymandy, to nie przez ciebie. to między innymi przez ciebie, ale zawiniła każda z nas. btw. ale się dzisiaj wystraszyłam. otóż, weszłam na kotka i zobaczyłam, że nie ma naszego wątku o ptp. cały czas, jak chciałam tutaj wejść było napisane, że wątek nie istnieje. o.O zniknęły także wszystkie komentarze z mojego profilu, które tutaj napisałam. z marszalinki i jo. także. nie wiem, jak z resztą. na szczęście już jest okej. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ... 13.10.10, 08:57 Ja tez ! Myslalam, ze jako autorka mozesz usunac watek czy cos... Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Re: ... 13.10.10, 19:38 Czyli,jednak zależy ci na tym wątku? Nie mam żadnego problemu,dostosuję się do was,tylko chodzi o to,aby na tym wątku się coś działo.A,jak nikt się nie udziela to sama proponuję tematy,jeżeli według was prowadzą do błędnych wniosków to częściej tu piszcie,a nie będzie aż tylu kłótni Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: ... 22.10.10, 17:03 mnie już totalnie znudziła się ta kreskówka. wszystko przez tą cholerną ostatnią serię. fajnie było kiedyś rozmawiać na tym wątku, i nie chodzi mi o to, że doszły nowe osoby, wręcz przeciwnie! zawsze cieszyłam się, gdy zobaczyłam, że ktoś inny napisał pochlebny komentarz na temat tdi/tda. teraz, kiedy już nawet nie interesuję się tym serialem, wątek stracił tą atmosferę. nie wchodzę już na kotka co pięć minut, jak to bywało, żeby sprawdzić, czy ktoś napisał coś nowego na wątku. smutne, acz prawdziwe. chciałam tu napisać, że chyba żegnam się z wami na stałe, chociaż jest mi trudno. chciałabym utrzymywać z wami kontakt, jednak nie korzystając z tego wątku. wchodzę oczywiście na bloga taylor, staram się trafić na nią na gg (z negatywnym skutkiem ;d), ale to już nie to samo. dlatego zrobię tu reklamkę i zapraszam was o tutaj. no to tyle. na początku chciałam napisać jakąś naprawdę długą mowę pożegnalną, bo te dyskusje tutaj były naprawdę świetne i wszystkich was polubiłam, zżyłam się. uznałam jednak, że tak właściwie nie opuszczam was na zawsze, tylko ten wątek. więc żeganam cię najukochańszy, najulubieńszy, najwspanialszy wątku. będę za tobą tęsknić. Odpowiedz Link Zgłoś
candence Proszę pomóżcie wygrać konkurs! ;)) 23.10.10, 13:17 wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443 otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top Secret o wartosci 50zł za wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ptp 25.10.10, 15:01 Jo. zgadzam sie w 100%. I juz tesknie, ale coz poradzic .. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ pożeganie. 30.10.10, 13:15 ` kurczę, co się pisze w takich chwilach? przecież to, że nie będziemy się udzielać na jakimś tam wątku nie jest wcale takie straszne, ale mimo wszystko bardzo mi z tego powodu przykro.. dla mnie to definitywny koniec z naszym wątkiem jak i całym kotkiem. nadal na niego wchodzę codziennie (głównie z przyzwyczajenia), ale w ogóle nie chce mi się tutaj udzielać. brak zapału, brak chęci, brak czasu. poza tym znudził mi się. może napiszę od czasu do czasu jakiś post albo komentarz do artykułu, ale to już nie będzie to, co kiedyś.. jeśli wiecie co mam na myśli. nadal piszę opowiadanie na heavenhell, oglądam totalną porażkę w trasie (nie wiem po co, ale okej), wchodzę na tdi.jun sprawdzić, czy ktoś stamtąd napisał coś nowego, wchodzę na różne blogi poświęcone total drama, ale czuję, że powoli tracę to uwielbienie do serialu.. widzicie co powoduje rozpad dxc? ;c cóż, nigdy nie sądziłam, że przestaniemy się tutaj udzielać tak szybko, ale niestety się myliłam. poza tym liczyłam, że dobijemy do 1000 postów. :q szkoda. kocham was wszystkie, ten wątek, nadal tdi/tda i będzie mi was cholernie brakować. nawet nie wiecie jak bardzo. i kiedyś, jak będę starą babcią, gdy zacznę wspominać bajki z mojego dzieciństwa, zatrzymam się pamięcią dłużej na total drama i zawsze przypomnę sobie, jak z kilkoma fajnymi dziewczynami dyskutowałyśmy tutaj zażarcie na temat tej oto kreskówki. C; będziecie należeć do moich miłych wspomnień z młodości. xD na heartme z pewnością się zarejestruje w wolnym czasie. marszalinko, mam nadzieję, że ty także. okej, wiem, że dla wielu to tylko wątek jeden z wielu, ale nie dla mnie. chciałam się tutaj z wami pożegnać, tak jak jo., jakąś długą mową i dlatego tak to odkładałam, ale jak przyszło co do czego to połowę z tej mojej mowy wyrzuciłam. ;q w takim razie to już koniec.. ŻEGNAJCIE. KOCHAM WAS! Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 30.10.10, 16:01 ` taylor_ . czemu? chcociaż Cię nie znam, to przez komentarze i forum Cię poubiłam. <3 Odpowiedz Link Zgłoś