Dodaj do ulubionych

Szkoła...

10.02.10, 22:15

Ej wszyscy mówicie że szkoła jest pojebana, bo trzeba się uczyć i że są wredni nauczyciele...
Jakby tylko można było to pewnie co drugi uczeń waliłby szkołę i by nie przychodził...scianascared

Ale wiecie co? Szkoła nie jest taka zła trzeba się tylko troche wyluzować a dalej jakoś będzietongue_out

Ja jestem teraz w 3 gim. za pare miesięcy wychodze ze szkoły do której chodze 3 lata i beczeć mi się chce na samą myśl... Wracają wspomnienia tego co było ile żeczy się zmieniło... Ej tak szczerze to szkoła jest naprawdę super: dużo przyjaciół, fajna atmosfera i w ogóle ...

Dlatego uczcie się ludzie:p
(Boże i kto to mówi xD)

Kocham waskiss**serce
Obserwuj wątek
    • asiagd Re: Szkoła... 10.02.10, 22:17
      ja nie przepadam za szkołą ale nie zawsze , czasami jest naprawde suuper smile
      pozdrawiam kiss*
    • tokio_hotel_483 Re: Szkoła... 10.02.10, 22:19
      Dużo przyjaciół?haha,tych pseudo prawdziwych,dwulicowych itp.aż za dużo.
      Sorry,ale ja nie stawiam na to. Dla mnie szkoła to w tym momencie masakra,i
      tyle.Same dzieciaki są w mojej klasie,zupełnie nie na poziomie
      • eweluna97 Re: Szkoła... 10.02.10, 22:23
        szkoła jest szuper . !

bo mam tam przyjaciół i w ogóle .
        tylko dlatego . ; p

niach . < 33
        • molinka Re: Szkoła... 11.02.10, 19:15
          ja nienawidzę tego uczenia się , odrobiania lekcji itp. ale fajnie czasem jest
          się pośmiać , pogadać , jest taka jedna u nas w klasie lol serio na religii <lol2>
    • jd Re: Szkoła... 10.02.10, 22:28
      No Ty też się ucz...ortografii
    • heyyeah Re: Szkoła... 10.02.10, 22:30
      A ja jestem dziwna, bo kocham się uczyć.
      Zdobywać wiedzę, wyciągać wnioski. Ale to tylko na religii, polaku i hiście xDD
      I plastykę lubię, bo nauczyciel "widzi we mnie talent" xDD
    • emerald Re: Szkoła... 10.02.10, 22:32
      Gdyby nie obowiązek chodzenia do szkoły do 16 czy 18 roku życia (nie wiem) to
      pewnie niewiele z nas by chodziło. Ale czy chwielibyście być do końca życia
      niewykształconymi idiotami, którzy nie wiedzą podstawowych rzeczy? Gdyby nie
      szkoła to byście czytać nie potrafili xD, nie mówiąc już o pisaniu i to tym
      poprawnym. Im ciężej pracuje się teraz (taaa O.o, łatwiej powiedzieć, gorzej
      zrobić ), tym mniej się będzie robić później. Bo przecież chodzi o to, żeby
      robić a się nie narobić. A co do znajomych, czy przyjaciół to trzeba bardzo
      uważać, bo gdy jest dobrze, to przyjaciele są, a gdy jest źle, okazuje się, że
      ze wszytskim zostajesz sam, bo każdy ma cię w... Oczywiście są też chwile, które
      warto pamiętać.
    • aandziulaa Re: Szkoła... 10.02.10, 22:32
      Uczyć i tak się nie będę.
      W szkole to jest fajne tylko to że spotykasz się ze znajomymi są brechty i przerwy smile
      Ale ogólnie szkoła to i tak kaszana ... smile
    • verberka. Re: Szkoła... 10.02.10, 22:39
      Ja już jestem w 1 liceum i muszę przyznać , że bardzo przeżyłam rozstanie ze swoją klasą : c . Tym , którzy są zgrani , będzie ciężko się rozstać . Wiem coś o tym uncertain . Ale nowa klasa też nie jest taka zła : 3 .
    • enjoy Re: Szkoła... 10.02.10, 22:53
      ' szkoła ' to miejsce gdzie się uczyć tzreba . A to , że masz tam znajomych i przyjaciół to jest społeczność . Gdyby teraz zabrano ci wszystkich, i sama miałabyś chodzic do skzoły , to nadal uważałabyś , że ejst taka boska ?
      ja tam nienawidze szkoły , trzeba się uczyć i lekcje odrabiać . Pociesza mnie jedynie myśl , że spotkam tam znajomych . ; D
    • kamila_1355 Re: Szkoła... 10.02.10, 22:57
      też uważam,że szkoła jest spoko i jeśli znajdzie się to zdrowe podejście do niej może być
      cud miód i orzeszki. ;d
      • pamilly Re: Szkoła... 10.02.10, 23:08
        No raczej, że szkoła jest spoko. Jednak zależy gdzie trafisz, moja jest zaj.ebista suspicious Przychodzę
        tam chyba ze względu na osoby, z ktorymi się przyjaźnię i z którymi wiecznie robię gnój suspicious
        Nauka schodzi na dalszy plan, mało się uczę, a w kwietniu ten piep.rzony egzamin... no
        trudno, jakoś to będzie suspicious Im bliżej końca roku szkolnego tym bardziej mi smutno i aż ryczeć
        się chce na myśl o rozstaniu z tymi po.jebami suspicious
      • zabax3 Re: Szkoła... 10.02.10, 23:10
        skoro tak bardzo lubisz szkołę to czas na nauczenie się ortografii.
    • mikula14 Re: Szkoła... 11.02.10, 14:02
      heh nom ucz się Aniu ucz ! <br />
      Nom nie tylko ty masz takie odczucie że za niedługo musisz powiedziec wszystkim
      nara ! <br />
      To jest okropne ! hehe ale Trzeba się cieszyc każdą chwilą ! wink
    • katsuumi_17 Re: Szkoła... 11.02.10, 14:27
      Zawsze tak jest, jak się szkołę opuszcza.
      • mweezy . 15.04.10, 17:19
        ja tam nie przeżywałam rozstania z podstawówką, jakoś specjalnie, no może tylko
        wtedy kiedy pod koniec dyskoteki dziewczyny zaczęły beczeć i rzucać się sobie na
        szyję, to mimo wszystko się wzruszyłam ździebko c:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka