magdaaaa Re: zgłosić się czy nie?? 12.02.10, 19:47 Wiesz, jeśli czujesz, że masz talent, to powinnaś się zgłosić. Według mnie należy iść drogą marzeń. Choć czasem może być na niej wiele przeszkód trzeba się z nimi liczyć. A koledzy i koleżanki- wiesz sądzę, że będą Ci strasznie zazdrościć, jeśli osiągniesz sukces- a jeśli masz talent i to, co potrafisz jest twoją pasją- osiągniesz go. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
green_day21 Re: zgłosić się czy nie?? 12.02.10, 19:54 Zgłoś się i nie przejmuj kto o tobie co bedzie mówił . Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: zgłosić się czy nie?? 12.02.10, 19:51 zgłoś się, nie rezygnuj z marzeń! PS Chętnie zobaczę Co wykonasz na scenie =) Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: zgłosić się czy nie?? 12.02.10, 19:54 Jeśli ci zależy to zgłoś się. Nie licz się ze zdaniem innych i myśl o sobie. Nie powinnaś się wcale nimi przejmować. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_xd Re: zgłosić się czy nie?? 12.02.10, 20:29 Dzieki dziewczyny bardzo mi pomogłyście a i chciałabym zaprezentować piosenke Cicho Ewy Farny i nie boje śie co mi powie Wojewódzki bo mam juz mnie ostragała a ja jej powiedziałam " a ja mam gdzieś wojewódzkiego" i nazywam się Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 11:16 Tak jak ja się nazywasz extra jestem z tobą duchem Będę trzymać kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
roahszana Re: zgłosić się czy nie?? 21.02.10, 11:20 Jasne jeśli chcesz idź.! Będę trzymać kciuki ;* Odpowiedz Link Zgłoś
demoniasta0897 Re: zgłosić się czy nie?? 14.02.10, 20:23 zaspiewaj jak sie będą z Ciebie śmiac to oni będa mieli problem a tak zreszta nie wiadomo czy wogóle pokażą Twój wystep przeciez uczestników jest pełno a oni nie maja tyle czasu antenowego a zreszta jak tego nie zrobisz to potem załoze sie że będziesz żałowac a możesz się tak wypromowac Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 TUTAJ ; D 21.02.10, 02:25 Nie przejmuj się innymi . Jeszcze może będą sami stali w kolejce do cb po autografy ; )) aha , może dobrym pomysłem byłoby nagranie siebie w tym repertuarze i wrzucić na YT ? Tak , żeby cię ludzie ocenili . Jeżeli powiedzą , że jesteś dobra , bez wachania możesz iść ; D Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: zgłosić się czy nie?? 12.02.10, 20:44 Zależy co chcesz pokazać. Bo jeżeli ładnie śpiewasz czy grasz na czymś to bardzo proszę, ale jak masz zrobić z siebie idiotkę to odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 11:10 Olać ludzi .xd Idz do mam talent. xd A co chcesz pokazać .? xd Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiaa_ Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 11:13 Jak naprawde masz talent to się zgłoś. ;] Trzymam kciuki za cb. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 ZGŁOŚ SIĘ !!! 13.02.10, 11:14 To może jedyna szansa. A z czym chcesz tam iść ? śpiew? taniec? czy co innego? Zgłoś się na prawdę a resztą się nie przejmuj. ja mam wszystkich gdzieś jak na czymś mi zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
mari86 Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 11:18 Zależy z czym i czy naprawdę jesteś w tym dobra. Jeśli tak to czemu nie? Może się uda ) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 11:21 jesli maz talent to sieę zgłoś . x d. ale jesli to robisz, jak moja szczotka od zębów to lepiej nie . x d. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 11:23 ` zgłoś się ! musisz sprubować .: * Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 11:28 powinnas spróbować jeżeli masz talent Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_xd Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 14:00 Dzieki dziewczyny że we mnie wierzycie a i chcę zaprezentować piosenkę Ewy Farny "Cicho" Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo_mi Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 14:13 Zgłoś sie ;d ja cię będe podziwiać za odwagę ;P a jak wygrasz to pozdrów kotkowiczki xd <joke> Trzymam kciuki Pokaż im ! Ps. skąd jesteś zebym wiedziała ,która to ty ; P Odpowiedz Link Zgłoś
naarysowanaa. :****************** 13.02.10, 15:06 NO jasne że się zgłoś Jak masz talent to poco go marnować a ta piosenka świetny wybór Chciała bym ją usłyszeć w twoim wykonaniu :d Jak byś chciała o czymś pogadać to pisz : 15974963 Postaram się pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
handmciuszek asiunia 13.02.10, 16:19 no pewnie i ty się jeszcze zastaniawiasz jak masz talent to bierz rzeczy i na scene Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 14:07 moim zdaniem powinnaś. i powinnaś lać na głupie komentarze w szkole . chu.j ich to co robisz prywatnie. spełniaj marzenia, bo taka druga okazja może się nie trafić . ;p i jak już tam będziesz to weź tak pozdrów mnie taam . ;d tak powiedz . "serdecznie pozdrawiam Cathy!" xd dobra żartuje . ; ) ale zgłoś się . ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
stop_the_world pewnie śpiewasz, ? - zgłoś się. xd 13.02.10, 14:10 ja gdybym miała jakiś talent , zgłosiłabym się , xd _ śpiewasz , ? Odpowiedz Link Zgłoś
ladypop Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 14:17 Jak Ci Na Tym Zależy To Się Zgłoś . ; pp I Olej Innych . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 14:20 idź, mam nadzieję, że potrafisz coś robić, niektórzy jak sobie wmówią... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga_ Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 14:20 zgłosić. I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką. wydrukuj i powieś nad łóżkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 16:36 A może najpierw nagrasz to i wrzucisz do netu i zobaczysz co wszyscy powiedzą. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
akademia_stylu Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 14:56 pokaż jak śpiewasz . ; ) albo coś , to ci odpowiemy . Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 15:04 hmmm ale wiesz co.. oczywiście ,że powinnaś się zgłosiĆ .! każdy z talentem na szanse. ale pamiętaj ,że przecież nie będziesz jedyna i niekoniecznie dostaniesz się. .jeszcze czeka cie casting.. ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ T A K 13.02.10, 15:05 Jeśli wierzysz w swoje umiejętności i chcesz zaprezentować na scenie to co jest twoją pasją, to jak najbardziej tak! Nie masz co zwlekać ten program jest po to, aby zaprezentować swój talent i przy okazji coś na tym zyskać. Nie przejmuj się negatywnymi komentarzami ze strony rówieśników, mogę Ci powiedzieć coś co pewnie usłyszysz od każdej z nas: będą Ci zazdrościć, to normalne. Rozwijaj swoje pasje i podążaj za marzeniami Nie ważne jest w jakim świetle ujżą to inni. Mam nadzieje, że pójdziesz do programu i naprawdę pokarzesz co potrafisz Życzę Ci powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek234 Re: T A K 13.02.10, 15:15 Jezeli jest to twoje marzenie i jesli w siebie wierzysz to oczywiscie,ze tak... Nie martw sie,ze cie wysmieja,to jest twoje marzenie...i tylko twoje... To jest dla ciebie szansa... Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 15:15 kocham MAM TALENT xD W tvn będiesz... hah! ale tak serio... nie przejmuj się innymi... jeśli masz talent to napewno dobrze na tym wydjdziesz... trzeba tylko pokonac strach, który istnieje przez innych, a nimi się NIE PRZEJMUJ! jeśli dalej nie jesteś pewna przeczytaj książkę " Obłęd! jestem gwiazdą".. po tym co bohaterka na początku przeżyła, była nielubiana w szkole, później została mega gwiazdą... zresztą przeczytaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd .. 13.02.10, 15:12 tez chce sie zglosic nie wiem czy warto. tez sie boje ze mnie wysmieja. caly czas sie zastanawiam. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd Ja się zgłaszam :D 13.02.10, 15:12 będzie zajebiaszczo śpiewać będę z moim zespolikiem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
imperfect Re: Ja się zgłaszam :D 13.02.10, 15:17 Zgłoś się albo np. najpierw wrzuć na youtube! powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_xd do zwariowany_xd 20.02.10, 18:11 to jak bedziesz to może się spotkamy na castingu Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd Wiem zę to twój wątek ale się do niego przyłanczam 13.02.10, 15:18 eee dziewczyny no bardziej fanki Tokio Hotel którą piosenkę zaśpiewać Durch Den Monsun SCREAM AUTOMATISH READY, SET, GO podpowiecie mi ? z góry dzięx Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 15:54 też się tego samego boje ! Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 16:11 Zgłoś sie,olej szkolne towarzystwo.Oni zawsze coś mówią co nie jest prawdą.Właśnie przez szkołe rzuciłam śpiewanie które tak kochałam,a teraz boje sie wrócić.Idź za marzeniami!Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia007 Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 16:23 zgłoś się raz się żyje koleżanki się teraz z Ciebie śmieją a potem bedą zazdrościć powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: zgłosić się czy nie?? 13.02.10, 16:31 nie bd mówić ,żebyś się nie pzrejmowała i żebyś się zgłosiła ,bo to ci wszyscy powiedzą . ale fajnie mieć taki mały swój świat ,stawiać sobie cele ,a co najważniejsze spełnic marzenia i cieszyć się ,że jesteś sobą . zrób tak jak chcesz ,czyli się zgłoś ,a koleżanki ( znam to uczucie ) niech sobie gadają co chcą ,głupio bybyło nie spełnić marzeń przez jakieś laleczki ,które 'wiedzą czego chcą' . wspieram cię duchowo . ; dd ; * Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Jeżeli... 13.02.10, 16:44 ... masz talent, to jak najbardziej Jeżeli się zdecydujesz to 3mam kciuki za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś