izulaxd Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 14:32 noszę. u nas jest zakaz tylko na lekcjch nie uzywac i takie tam. takto mozna chodzic po szkole z muzyka z telefonu na fula ! Odpowiedz Link Zgłoś
vici Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 14:34 Nopewnie, że nosze na stołówce raz tata zadzwonił to normalnie odebrałam. Kolego to wogóle na lekcji przeprosił i wyszedł odebrać.Na religii piszemy smsy spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
kasa molofdjgfsdrsefre 15.02.10, 14:38 mi kiedyś ukradli tel.(w szkole) i teraz nie nosze Odpowiedz Link Zgłoś
squash jasne. 15.02.10, 14:40 Często się przydaje, bo czasami zostaję dłużej na jakichś kółkach, czy idę do kogoś i wracam dopiero ok. 19.00. Do domu mam 10 km autobusem, więc nie opłaca mi się wracać, tylko piszę sms-a mamie, że będę później. Zakazu używania komórek u mnie nie ma, tylko na lekcje trzeba wyciszać. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: jasne. 15.02.10, 14:43 no jasne ze nosze . nie rozstaje sie z nią . a na przerwach lajtowo wszyscy chodza z komorkami , pisza esy , sluchają muzyki . tak samo na lekcjach ale to juz po kryjomu ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 14:43 Ja muszę nosić. Chociaż wolałabym nie. Mam trochę drogi telefon i gdyby mi ukardli to by było -.-' może zmienię na mój stary. tylko trzeba go naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
goldgirl Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 14:43 U nas w szkole można mieć telefon nawet w kieszeni, ale musi być wyciszony. Jak zapomnisz i zadzwoni ci na lekcji to mówisz "przepraszam", wyłączasz i tyle. Jeśli używasz komórki na lekcji to możliwe, że nauczyciel zabierze ci ją i odda rodzicom albo tobie po lekcjach. Ja zawsze swój telefon mam wyciszony w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
nickoly. Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 14:44 noszę, ale nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 14:46 nosze, i przy na nauczycielach normalnie ide z telefonem choć jest zabronione ;x Odpowiedz Link Zgłoś
niula Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 14:55 Pewnie, że noszę ! U nas też jest zakazane, ale nauczyciele nie zwracają na to uwagi . Siedzimy sobie na korytarzu, słuchamy muzyki, a oni nic ... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaczek112 Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 14:58 ja nosze i mam caly czas w kieszeni u nas w szkole jest tylko zakaz używania telefonow na lekcjach na przerwach można Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_honey Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 15:03 Nosze zawsze od drugiej klasy podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
gigi09 Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 15:02 Ja noszę prawie codziennie u nas też jest zakaz ale nikt się tym nie przejmuje wystarczy wyciszyć i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 17.02.10, 20:21 ja teraz na rekolekcje biorę. Odpowiedz Link Zgłoś
aga199549 Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 15:02 od kiedy mam telefon (5 klasa podstawówki) to zawsze nosiłam telefon. w naszej szkole jest tylko zakaz używania telefonu na lekcji. prawie by mi pan zabrał na fizyce <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaxx Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 15:05 Ja nosze i mam w kieszeni cały czas. xd Odpowiedz Link Zgłoś
miss_alice_1997 Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 15.02.10, 15:55 Ja noszę,ale u mnie można go mieć w kieszeni,tylko ma być wyłączony lub ściszony . Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa . 15.02.10, 16:54 oczywiście nosze , nie rozstaje się z nim. u nas nie ma zakazu; d na twoim miejscu bym nosiła , przepisy są po to aby je łamac ; D Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 16.02.10, 16:36 Nosze kom. do szkoły i nosze go normalnie w kieszeni xd u mnie w szkole można używać telefonu ale na przerwie xd Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 16.02.10, 17:28 Noszę! To głupie, że Wam zabraniają, np. ja muszę dzwonić do mamy jak wychodzę ze szkoły i jak już dotrę do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
lightning Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 17.02.10, 20:26 Noszę w kieszeni. U nas też jest niby zakaz, ale jak na przerwie piszę smsa czy coś, to nauczyciele nie zwracają uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd baa. ; d 17.02.10, 20:27 U nas tez jest zakaz. Ale ja na to mam wyrąbane. Jak pójdziesz w kąt na przerwie to nie zobaczą. ; d No chyba że nauczyciele chodzą przy każdym uczniu. Zazwyczaj trzymam go w rece, bo jak nam sie nudzi to nagrywamy mojego kumpla i się smiejemy . ; d pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 17.02.10, 20:29 U nas normalnie można nosić do szkoły i na przerwach używać. Ja mam zawsze telefon. Bez niego czuję się taka brakująca Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 18.02.10, 18:12 Ja noszę. Większość nosi komy do budy. I teżjest zakaz ,Ale każdy to olewa . Odpowiedz Link Zgłoś
alkoholova telefon do szkoły? JASNE. 18.02.10, 18:20 ja noszę. też jest zakaz, ale u nas nauczyciele ruszają tylko ramionami jak kogoś z kom. zobaczą. chodzi w tym 'zakazie' tylko o to, że jak ktoś zgubi, albo mu ukradną, tos zkoła będzie musiała płacić odszkodowanie, dlatego tak jest. ja noszę, i cały czas mam przy sobie, albo schowany głęboko w plecaku. przydaje się, bo może cię czasem 'głowa rozboleć' albo brzuch i nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 18.02.10, 18:24 a no noszę. u nas nie można na lekcji, ani, co dziwne i popaprane - nie można dzwonić do rodziców z własnej komórki w łazience // bo według dyrektorki można przecież zadzwonić z sekretariatu -.- //. Odpowiedz Link Zgłoś
xxwariatkowoxx Re: Czy nosisz telefon do szkoły? 18.02.10, 18:31 no jasne , nie wiem jakbym nie mogła wziąć telefonu do szkoły ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ owszem. 18.02.10, 18:37 telefon to podstawa, bez niego nie umiem żyć, oddychać. serio. nie wiem jak można wytrzymać w szkole bez telefonu, u nas bynajmniej nie ma na nie zakazu, ale nawet jeśli by był, to (moim zdaniem) zasady są po to, by je łamać. Odpowiedz Link Zgłoś