Dodaj do ulubionych

Jak zasnąć?

• mewusia Re: Jak zasnąć? 07.04.10, 21:45
      też nie umiem zasnąć sad
    • lady_em Re: Jak zasnąć? 07.04.10, 21:49
      możesz pić przed snem ciepłe mleko albo herbatkę z melisy. leżąc w łóżku, myśleć o czymś przyjemnym, słuchać muzyki. mój tata usypia tylko, gdy ma włączony telewizor, może ty też spróbuj? wink
    • kotek.bieberka Re: Jak zasnąć? 07.04.10, 21:49
      mam identyczny problem, ale jak nie umiem zasnąć to kładę sie pod kołdrę i mi
      zawsze pomaga lampka nocna a, i jeszcze myślę w głowie o moich marzeniach, jak
      je realizowaćkiss

Mam nadzieję że pomogłamkiss
    • emila Re: Jak zasnąć? 07.04.10, 23:59
      Czytam książkę
    • karinka371 Ksiazka 08.04.10, 01:00
      Ja np. czytam ksiazke i oczy mi sie mecza wtedy chce mi sie spac big_grin
    • crezyyy mam dla cb rade dla mnie też pomogła ;] 08.04.10, 08:22
      Hej.;]
      Mi to pomogło i mam nadzieję o tym że tobie też pomorze. ;]
      1.Pod wieczór ok. godz. 20;00 weś ciepłą kąpiel, ale nie gorącą bo sie rozbudzisz jeśli woda
      bd gorąca

2. JEŚLI masz mokre włosny wysusz je i uczesz w dwa warkocze.
      3. Przed snem wypij ciepłe mleko ale nie gorące bo efekt będzie inny. chyba ze nie lubisz
      mleka to zaparz sobie melissy i wypij lub miętowej herbatki.
      4. Jeśi chodzisz spać o tej co rodzina to przestań, no chyba ze sie boisz. Gdy oni będą spać
      to ty znajdziesz chwile dla siebie i nie beda ci marudzić. obejz telewizje, idz na kompa, popisz
      z kol na gg czy pogadaj na skype. ;]
      5. Jeśli nie masz głośników takich na uszy to rób to cicho. Posłuchaj kojącej muzyki. ;]
      6. Miej w pokoju zapaloną jakąś lampkę. (ja tak mam stosuje sie wszystkich tych rad i
      dziaka)
      7. Bądz spokojna, nie chisteryzuj że np. nie masz odrobionej prcy domowej czy że
      okamałaś kogoś bo z wyrzutami sumienia cieżko jest zasnąć bo ci.ągle myślisz.

to moje 7 rad które mi pasują. powodzenia. teraz ja już zasypian w okresie 10min. ;]
    • fun.sel Re: Jak zasnąć? 08.04.10, 08:24
      zamknąć oczywink
      ja na przykład gdy zamknę oczy wyobrażam sobie mnie na scenie z ulubionymi
      gwiazdami to działa smirkbig_grinsmilesmile
    • kasix_14 ......................... 08.04.10, 08:25
      przed spaniem poczytaj jakąś ciekawą ksiażke przy jasnym świetle. Twoje oczy
      się zmęczą i zaśniesz tongue_out
      • 7_things . 08.04.10, 21:16
        proponuję jakieś ziółka albo tabletki na senne.
        czytaj przed snem albo słuchaj muzyki.
        mnie to pomaga c:
    • xxlilyxx Re: Jak zasnąć? 08.04.10, 21:13
      ja czytam książkę, którą kiedyś dawno temu kupiła mi Mamusia
      ` Małgosia contra Małgosia ` nawet nie doczytam
      jednej strony i już zasypiam. xd
    • 98paula98 Re: Jak zasnąć? 08.04.10, 21:19
      ja też czasem tak mam, jak nie mogę zasnąć to włączam TV i czekam aż się mi troszkę zachcę spać no i wtedy się kładę i myślę o czymś przyjemnym(telewizor jest cicho puszczony)
    • ciapek Napij się mleka 08.04.10, 22:41
      Po tym się zasypia szybciej i lepiej (moje skromne zdanie) chyba że nie lubisz uncertain
      to policz owce ale to jest glupie ja tam myśle o moich pojebanych marzeniach i usypiam ]:-
      >
    • weleka Re: Jak zasnąć? 09.04.10, 14:43
      ja miałam takie problemy kiedyś inajlepiej mi pomagało ciepłe kakao i jak robiłam coś
      monotonnego np. w myślach mówiłam sobie wiersz na pamięć albo coś takiegosmile
    • natasha2222 Re: Jak zasnąć? 09.04.10, 21:20
      Ja tez nie umiem. Dlatego sciagnelam sobie zmierzch i ksiezyc..................... na komorke,
      esemesuje, lub czytam.smile
    • idiotka_ Re: Jak zasnąć? 13.04.10, 18:42
      napij się szklanki mleka przed spaniem. mi to pomaga.
      • jonas1139 Re: Jak zasnąć? 21.04.10, 20:37
        licz barany haha
    • trufla Re: Jak zasnąć? 21.04.10, 20:46
      Też miałam z tym problem, ale starałam sie kłaść o tej samej godzinie każdego dnia i
      teraz zasypiam praktycznie bez problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka