szalonaaaa Re: probleeem... z przyjacielem ! 16.02.10, 17:31 a wiec tak mam niby przyjaciela... napisalam niby poniewaz to wszystko jest dziwne. piszemy ze soba i w ogole mowimy o roznych sprawach sekretach ale juz np w szkole albo ogolnie na zywo to prawie w ogole nie gadamy. Poza tym jesli chodzi o to pisanie to tez praktycznie tylko ja pisze. Czasem to mam wrazenie ze jemu wcale nie zalezy. Ale na kazda probe z mojej strony zeby go podpytac co on naprawde mysli na ten temat to pisze ze jestem jego przyjaciolka Mam tego naprawde dosyc. lubie go ale szczerze mowiac mam watpliwosci czy on mnie tez. Co wy byscie zrobily? Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: probleeem... z przyjacielem ! 16.02.10, 17:33 aha. kotek schodzi na psy. :c Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowakreedka Re: probleeem... z przyjacielem ! 16.02.10, 17:37 aha zgadzam się . ! ;| Odpowiedz Link Zgłoś
fanta15ooo Re: probleeem... z przyjacielem ! 16.02.10, 17:38 secrets napisał(a): > aha. > > kotek schodzi na psy. :c haha lol niezły tekst Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_pantofel Re: probleeem... z przyjacielem ! 16.02.10, 17:43 Jesteście żałosne, dziewczyna prosi o radę a wy zachowujecie się jak świnie. Więc droga autorko- ja bym po prostu zakończyła tę znajomość, bo nic z tego nie będzie. Nie rozumiesz chyba co oznacza słowo przyjaciel. Przyjaciel się ciebie nie wstydzi, nie rozumiem czym jest przyjaźń w której się nie rozmawia na żywo, nie spędza razem czasu. Jeśli przestniesz do niego pisać a on sam się odezwie to znaczy że mu zależy. Może zaproponuj spotkanie, zaprzyjaźnijcie się naprawdę bo pomiedzy wami jesy tylko coś wirtualnego. Jeśli oboje tego chcecie i naprawdę miło wam się pisze warto się trochę postarać, by przyjaciela mieć w rzeczywistości pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
secrets @kolor_pantofel 16.02.10, 19:32 ja na moje usprawiedliwienie powiem, że zamula mi się komputer. i zanim autorka napisała o co jej chodzi, ja już napisałam to co napisałam. co do twojego przyjaciela, wiesz nie wiem o co mu chodzi. faceci zawsze byli inni, że tak powiem. może się w tobie zakochał i nie wie jak ci to powiedzieć i żeby o tobie zapomnieć chce się od ciebie oddalić? nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd To co napisałaś... 16.02.10, 17:40 moja znajoma ma taki sam problem ze mną...Sylwia się zwie ale mniejsza o to wiesz to dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: To co napisałaś... 16.02.10, 17:43 Zapytaj wprost. xd Uwierz, ten problem to drobnostka ... ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: probleeem... z przyjacielem ! 16.02.10, 17:56 yhy . pogadaj z nim szczerze . a ten problem to taki wielki . ? z przyjacielem ? ! , łaał to ja mam mase przyjaciół . x | Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaaaa dziekuje* 17.02.10, 16:07 dziekujwe wszystkim dziewczynom ktore sie wypowiedzialy... piszcie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś