Dodaj do ulubionych

straszne historie : D

17.02.10, 20:22
Straszne historie poproszę ; D bo mam nocowanie z kumpela i chcialabym coś
mieć ciekawego
Obserwuj wątek
    • selena_xd Re: straszne historie : D 17.02.10, 20:25
      Please kiss shockshockshockshockshockshockshockshocklubie sie bać.
      xDem
      shockshockshockshockshockshockshockshockshockshockbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • sileny. Re: straszne historie : D 17.02.10, 20:26
        google.pl, tam masz duuużo strasznych histori.
      • alice087 Re: straszne historie : D 17.02.10, 20:41
        wzięłam z gazety:

krótkie, ale lepszy rydz niż nic wink

Pewnego razu mąż podarował żonie piękną, czarną różę, czym sprawił jej
        ogromną radość. Kobieta przed snem wstawiła kwiat do wazonu i postawiła wazon
        koło łóżka. Rano już nie żyła. Przyczyną śmierci było uduszenie, a ze stolika
        przy łóżku zniknął drogocenny łańcuszek. Następnej nocy mąż nie mógł zmrużyć oka
        z żalu i rozpaczy. Nagle zobaczył, że róża się otwiera, a ze środka wysuwa się
        ręka i dotyka po omacku znajdujących się naokoło przedmiotów. Niewiele myśląc,
        chwycił nóż i wbił go w rękę, która natychmiast zniknęła we wnętrzu róży.
        Następnego dnia mężczyzna przechodząc obok kwiaciarni , w której kupił różę, że
        sprzedawca ma zabandażowaną rękę, a bandaż przesiąknięty był krwią.

Mała dziewczynka znalazła na strychu starą, zniszczoną lalkę. Gdy lalkę się
        nacisnęło, to powtarzała jedno jedyne słowo: "siedem!". Dziewczynka bardzo
        polubiła lalkę i nie chciała bawić się niczym innym. Któregoś razu matka
        dziewczynki, mając już dość starej i przybrudzonej lalki, schowała ją znowu na
        strychu. Dziewczynka nie mogąc znaleźć lalki, bardzo posmutniała. Szukała jej
        wszędzie. Nagle matka usłyszał krzyk dziewczynki dochodzący ze strychu i wbiegła
        na górę. Dziewczynka nie żyła. Obok niej leżała lalka powtarzająca w kółko:
        "osiem,osiem,osiem..."

Pewien mężczyzna jechał w nocy samochodem, gdy nagle spostrzegł na poboczu
        kobietę, która machała do niego, aby się zatrzymał. Mężczyzna natychmiast
        zahamował. Kobieta opowiedziała mu, że miała wypadek i że jej dziecko zostało w
        samochodzie. Mężczyzna kazał roztrzęsionej kobiecie wsiąść do auta, zadzwonił po
        karetkę i pobiegł w kierunku zniszczonego samochodu, w którym znalazł płaczące
        niemowlę. Wyciągnął maleństwo i chciał zanieść je matce, ale kobieta siedząca w
        jego samochodzie zniknęła. Parę minut później ekipa ratownicza wydobyła z
        pogruchotanego wozu ciało kobiety. Wszystko wskazywało na to, że zginęła na
        miejscu. Gdy mężczyzna ujrzał twarz zmarłej, nogi się pod nim ugięły. To była
        matka dziecka...
        • phoebe.love Re: straszne historie : D 18.02.10, 10:31
          dzięki smile
    • softy_girl ;p 17.02.10, 21:24
      brr... alice wystraszyłaam się xd no nie wiem wymyśl coś xd
      ja znalazłam to xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka