natka41 19.02.10, 22:50 słuchajcie, czy podoba wam się ten filmik poniżej >>?? www.youtube.com/watch?v=tH84sdcDPs8 czy jesteście lubicie być tacy walnięi jak ci poniżej ?? czy raczej jesteście sztywniakami ??? a i jeszcze jedna sprawa . Czy tam są Nick i Joe w tych przebraniach ?? I Demi ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sileny. Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 22:54 walnięci? to, że wygłupiają się z przyjaciółmi i robią to dla fanów oznacza, że są walnięci? jeśli tak to owszem, jestem walnięta, mam pełno śmiesznych filmików z przyjaciółką. tak, to Joe, Nick i Demi. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 22:57 haha uwielbiam, to video. To Demi, Nick i Joe. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 22:56 ani, ani. uwierz nie istnieją tylko dwa typy współczesnych nastolatków. Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 20.02.10, 22:56 haha , walnięci ? okeej . a jakie Demi kochanaa ma googlee : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 22:57 BOUNCE wymiata. jest normalnie świetne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 22:59 łał . ogólnie to tego typu piosenki są z deka kiiiczowate . . ale BOUNCE to zajebi.sty wyjątek . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
meerc cóż. 19.02.10, 23:04 przynajmniej potrafią się bawić , wyluzowąć i mają dystans do sb . nie wiem kto jest w tym filmiku , ale są całkiem wporzo. Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: cóż. 20.02.10, 14:20 taaak to Nick Joe Demi . Lubię , gdy gwiazdy robią tekie filmiki . Nie są nadęci ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 23:03 Od razu walnięci.. Weź przestań. Zrobili to dla fanów. Wyszło im świetnie. ; )) Bounce, just bounce! Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 23:03 Bosh… To było dziecko na kocie. Mi się Bounce podoba xDD Odpowiedz Link Zgłoś
natka41 Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 23:07 walnięci w dobrym stylu .!!! mi też się podoba XD Odpowiedz Link Zgłoś
milunia3000 Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 23:06 Tak, to są Nick Joe i Demi... i jeszcze jak się przyjrzysz to zobaczysz jeszcze Selenę Ja to raczej należę do tych walniętych xp Odpowiedz Link Zgłoś
natka41 Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 23:16 gdzie ty masz selene ??? też mi sie tak wydawało ale selena ma całkiem inna figurę XD jest szczuplejsza ; P Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 23:07 Aha, Tak to Nick, Joe i Demi.. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 19.02.10, 23:13 > www.youtube.com/watch?v=tH84sdcDPs8 > czy jesteście lubicie być tacy walnięi jak ci poniżej ? chyba powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 20.02.10, 12:10 milunia3000 muszę cię zmartwic, tam nie ma Seleny. szkoda, że ludzie nie potrafią nawet odróżnic swoich idoli... Odpowiedz Link Zgłoś
wild_child_ Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 20.02.10, 15:55 haha xd ten filmik jest genialny . juz go wczesniej widzialam tam jest joe i nick .demi tez jest tyle ze kevina ucieło. filmik zajeebisty . bo przeciez poczucie chumoru najważniejsze nie ? xd Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 20.02.10, 15:59 Nie wiem jak Demi, ale Joe tak, a Nick ma za dł włosy troszkę. Ogólnie lubię się pośmiać,ale ten filmik mi się nie podoba za bardo... Odpowiedz Link Zgłoś
selena94 Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 20.02.10, 16:09 sweet piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 bounce bounce bounce bounce bounce just bounce ;d 20.02.10, 16:16 falmik jest fajny . ;p A jesli chodzi o to czy ja lubie byc taka walnieta to opd oczywiscie brzmi tak , aczkolwiek nigdy nie ma odpałow bez kumpli ;p . a w tych przebraniach to taak , to oni Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy c: 20.02.10, 22:31 oh, to takie straszne że oni mają poczucie humoru i chcą się powygłupiać, przy okazji dając trochę rozrywki fanom ;c -,- a ja uwielbiam bounce, o. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 20.02.10, 22:35 beznadziaja ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka_14 Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 20.02.10, 22:44 szczerze mówiąc. jestem zdolna do takich rzeczy. a filmik fajny ;] Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu BOUNCE 20.02.10, 22:54 Lins spoko xd noo sztywniakiem to niemozna mnie nazwać ;p wszędzie mnie pełno , a szczególnie w szkole nauczyciele mnie wyzywają ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
naarysowanaa. Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 20.02.10, 22:54 nie włącza mi się tak przy okazji... wejdziecie ???? TU i się zalogujecie ????? PROSZĘ Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
rozzi Re: BOUNCE ?? czy wy lubicie takie sprawy ...?? 20.02.10, 23:00 było . czerwony kosz . Odpowiedz Link Zgłoś