kate.. 20.02.10, 18:33 niedługo idę do gimnazjum ( nawet niedługo ) i jak mogę zrobić dobre wrażenie? żeby inni mnie polubili itp. ? jeżeli wątek był lub się nie podoba to czerwony kosz : D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twilightowa16 Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 18:34 bądź sobą ... www.glitterz.de/empfehlen,SeRdUsZkO Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 18:35 No właśnie nie udawaj kogoś innego tylko bądz taka jaka jesteś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ dobre wrażenie. 20.02.10, 18:38 bądź sobą. prędzej czy później Twój charakter wyjdzie na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 18:40 bądź sobą. nikogo nie udawaj. często się śmiej, żartu, a nie bądź szarą myszką. Ludzie cenią sobie osoby z dużym poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 18:41 Bądź sobą , zagadaj do kogoś . Ja chodze do szkoły gdzie podstawówka , liceum , gimnazjum sa razem więc nie muszę się martwic , tylko inne osoby ze wsi do naszej szkoły przyjeżdżają . c ; Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 18:44 Nie zgrywaj divy. Takiej, która niby wszystko ma, jest taka kul i wgl. Jeżeli bd sie tak zachowywała, to predzej czy później wszyscy sie od cb odwrócą. Nie kłam. Nie wymyślaj rzeczy niestworzonych na swój temat. Nie chcwal sie tym, co masz, lub tym co ' masz ' . Mysle, ze wiesz o co mi chodzi w tym drugim. Bądź sobą . Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina0254 Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 18:41 Na pewno bądź neutralna i nikogo nie udawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 18:45 nie wiem. tez sie nad tymzastanawialam, ale ide z kolezankami, to nie musze na nich robic dobrego wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ :3 20.02.10, 18:52 bądź sobą. wiem, że to łatwo brzmi, a trudniej to wykonać. nie radzę udawania pewnej siebie, jeśli jesteś raczej nieśmiała. nie radzę popisywać się, tego chyba nikt nie lubi. nie radzę słuchać justina biebera tylko dlatego, że 99% twojej klasy będzie to robić. radzę śmiać się ze swoich wad, nie bać się rozmawiać z innymi i wyrażać własnego zdania, uwierz mi, to prędzej czy później zaowocuje. c: Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 18:55 nie obrażaj nikogo. nie udawaj kogoś kim nie jesteś. nie przechwalaj się. nie bądź chamska, niemiła, wredna. śmiej się dużo. pomagaj mogę długo wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 19:02 To proste. Bądź sobą! Włącz sobie to, to zrozumiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 19:03 bądź sobą, ale mówię ci to nie jest proste szczególnie w warszawskich gimnazjach. wiem co mówię bo sama chodzę. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 19:06 usmiechaj się dużo, rób sb. z nauczycieli beki to cie polubią . haah . x d. nie no, bądź odważna, mniej dużo znajomych itede . Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 19:09 złota zasada przetrwania: im więcej znajomych tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetdziunia Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 19:11 przede wszystkim nie olewaj starych kumpli jeśli nie bd olewała starych kumpli, znajomych to bd mieć dobrą opinię i lepiej zaprzyjaźnij się z wrogami, jeśli takowych masz i spróbuj zrobic tak, zeby cię nie oczerniali no i bądź sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_katy Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 19:14 ja w tym roku poszłam do gim . : D jestem miła do wszystkich i nikogo nie udaję . x d Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 19:13 zgadzam się z innymi. BĄDŹ SOBĄ : ) Nie udawaj kogos kim nie jesteś : ) Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 19:17 Bądź sobą, to chyba najważniejsze? Natychmiast można rozpoznać pozerów. Odpowiedz Link Zgłoś
karusek1997 Re: dobre wrażenie. 20.02.10, 20:14 badz sobą ja też ide do gimnazjum i się boję ( Odpowiedz Link Zgłoś