Dodaj do ulubionych

"Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dyskusje.

20.02.10, 22:12
Watek powstały w wyniku nudy smile

No więc, jakie są wasze oczekiwania w stosunku do filmu, które sceny waszym zdaniem
mogą zostać pominięte, a które są konieczne abyście byli zadowoleni?
Co sądzicie o aktorce, która wciela się w postać Victorii w tej część? Czy uważacie, że
godnie zastąpi swoją poprzedniczkę, czyli Rachelle Lefevre?
Czy podobała wam się ekranizacja poprzedniej części, czy jednak byliście zawiedzeni?

Zapraszam do dyskusji.
Zakładam, że takiego wątku nie było, jednakże mogę się mylić.
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • cherryboomboom Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 20.02.10, 22:17
      Czy ja wiem? Jakby nie było, w filmie tak czy siak będzie za mało szczegółów. Co do New Moon. Film ogólnie rzecz biorąc fajny, ale miałam wrażenie, że jakby ktoś nie przeczytał książek i nie obejżał pierwszej części, mógłby sie nie połapać o co chodzi. Hmm co do Victori, uważam że Rachelle była lepsza niż aktorka, która zagra Victorię w Zaćmieniu, ale na to nic nie możemy poradzić. Ogólnie jeśli chodzi o film, fani sagi z pewnością będą zachwyceni, ale pewnie pominą duzo szczegółów, które są dość istotne tak jak było w przypadku New Moon ... big_grin
      • wampirekxd Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 20.02.10, 22:22
        Wiadomo, że w ciągu 2 godzin nie są w stanie przedstawić nam całej książki na ekranie, ale te
        najważniejsze wątki typu zaręczyny czy "namiotowy trójkącik" muszą się tam znaleźć. Nie
        wybaczę Melissie i Slade'owi jeśli ich nie uwzględnią! tongue_out
        • cherryboomboom Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 20.02.10, 22:33
          Nie no. te sceny są w całej książce najważniejsze więc one po prostu MUSZĄ być... no ale jak dla mnie powinna byc jeszcze ta impreza, ćwiczenia na polanie itp. Może te zreczy nie są aż tak ważne ale dodają uroku ^^ no cóż.. pożyjemy zobaczymy smile
          • wampirekxd Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 20.02.10, 22:45
            Rozdział w którym są zaręczyny jest moim ulubionym i nie wybaczyłabym twórcom gdyby
            go pominęli. Na całe szczęście nie mam się już czego obawiać, ponieważ ze zdjęć, które
            niedawno pojawiły się w sieci wnioskuję, że pojawi się w filmie smile
            • rozzi Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 20.02.10, 22:59
              film zawsze się różni od książki . zgadzam się z wampirekxd .
      • rosaliee. click 20.02.10, 23:05
        a ja tylko to , że tamta Victoria bardziej mi się podobałaa .
    • nessiecullen Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 20.02.10, 22:54
      ehh. myślę ze to będzie absolutny hit tego lata x dd
      film na 1OO % będzie fajny, najbardziej nie moge doczekać się opowiesci Jaspera
      i Rose, według mnie były extra, jaki watek mogłbyby byc pominięty. ?? hmm, nie
      mam pojęcia najlepeij by było gdyby zrobili film identycznie jak książkę, bez
      zadnych zmian.
      A co do ''nowej'' Victorii, nie mam pojęcia, ale sądzę że postapili nie fair
      wobec Lefrevre. Powinna byc stała obsada, mimo iż Victoria nie była główna
      bohaterką.
      NEW MOON, był świetny wczesniej jakos nie mogłam się do niego przekonć- nie
      lubiłam Jacoba,, gdy pierwszy raz czytałam uwałażałam ze Księzyc jest strasznie
      nudny i wgl. ciężko było mi ją czytać, jednak znalazłam w niej kilka śmiesznych
      wątków ; D szczególnie gdy pojawaiła się tam sfora wilków. ; DD
      Juz nie mogę doczekać się ZACMIENIA. !
      Pzdr, dla fanów Sagi < 3 ; **
      • cherryboomboom Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 20.02.10, 22:58
        Dokładnie. No cóz... powinna być także scena jak Jacob całuje Belle ona łamie sobie jakąś kość a potem Edward mu wygraża xD Jedna z moich ulubionych scen...I pewnie zostanie pominieta, ale miejmy nadzieję, że nie xD
      • wampirekxd Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 20.02.10, 23:03
        nessiecullen napisał(a):

> ehh. myślę ze to będzie absolutny hit tego lata x dd
        > film na 1OO % będzie fajny, najbardziej nie moge doczekać się opowiesci Jaspera
        > i Rose, według mnie były extra, jaki watek mogłbyby byc pominięty. ?? hmm, nie
        > mam pojęcia najlepeij by było gdyby zrobili film identycznie jak książkę, bez
        > zadnych zmian.
        > A co do ''nowej'' Victorii, nie mam pojęcia, ale sądzę że postapili nie fair
        > wobec Lefrevre. Powinna byc stała obsada, mimo iż Victoria nie była główna
        > bohaterką.
        > NEW MOON, był świetny wczesniej jakos nie mogłam się do niego przekonć- nie
        > lubiłam Jacoba,, gdy pierwszy raz czytałam uwałażałam ze Księzyc jest strasznie
        > nudny i wgl. ciężko było mi ją czytać, jednak znalazłam w niej kilka śmiesznych
        > wątków ; D szczególnie gdy pojawaiła się tam sfora wilków. ; DD
        > Juz nie mogę doczekać się ZACMIENIA. !
        > Pzdr, dla fanów Sagi < 3 ; **

Tak... Opowieści Jaspera i Rose były naprawdę niesamowite. Z tego co wiem historia
        Rosalie będzie w filmie przedstawiona. Nie wiadomo w jakim stopniu i czy w ogóle moje
        informacje są prawdziwe, ale trzeba być dobrej myśli smile
    • naarysowanaa. Moje wymagania to.... 20.02.10, 22:58
      no w sumie nie mam żadnych wymagań i tak będzie mi się podobało tak jak
      poprzednie części <mam nadzieję> <lol>

tak przy okazji...
      wejdziecie ????
      TU
      i się zalogujecie ?????
      PROSZĘ kiss
      Z góry dzięki big_grin
      • wampirekxd Re: Moje wymagania to.... 20.02.10, 23:05
        Też bym chciała tak do tego podchodzić, ale bo "New Moon", które zawiodło mnie na całej
        linii moje wymagania są naprawdę niesamowite tongue_out Muszą mi się zrewanżować za poprzednią
        część.
    • inna__ Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 20.02.10, 23:08
      hm, zaćmienie to moja ulubiona część, więc oczekuję także rewelacyjnej ekranizacji. w dwóch
      poprzednich częściach nie była ona zaskakująca, no może tak ale nie w ten dobry sposób.
    • pauliska1212 Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 21.02.10, 18:48
      mam nadzieję, że fajnie pokażą rozmowę Jacoba i Edwarda w namiocie ; DD
      • sandrolaxd Re: "Eclipse" 22.02.10, 21:04
        pauliska1212 napisał(a):

> mam nadzieję, że fajnie pokażą rozmowę Jacoba i Edwarda w namiocie ; DD

Ja też.No i mam nadzieję ,że Eclipse będzie lepsze niż New moon.Szkoda ,ze
        Victorie zagra inna aktorka ale mam nadzieje ,że mimo to Zaćmienie będzie świetne
    • rispekt Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 21.02.10, 18:59
      Im większe oczekiwania tym wiekszy zawód.

Przypuszczam, że film będzie kupą. A jak będzie naprawde to sie okaze.
    • kontrastowa Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 21.02.10, 19:19
      Księżyc w nowiu, był fatalny . Zmierzch o wiele lepszy ;]
      a szkoda, ze jest nowa Viktoria ;[
    • paulinalka Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 21.02.10, 19:40
      Chciałabym, aby na filmie były oczywiście zaręczyny, wtedy co razem w trójkę w
      namiocie byli ;D no i oczywiście nie może się obejść bez opowieści Rose smile
      A jeśli chodzi o ekranizację New moon to podobało mi się! ;D Wiadomo, że nie
      jest tak fajnie jak w książce, ale i tak super! smile
      • gazowa Re: "Eclipse"-wasze spekulacje, oczekiwania, dysk 21.02.10, 20:04
        Co do Księżyca w Nowiu to mi się podobał, ale uważam, że mogli się bardziej
        postarać ukazując cierpienie Belli. A co do Eclipse to mam nadzieję, że uda im
        się w filmie ukazać rozterkę Belli oraz rywalizację Edwarda i Jacoba. Scen
        jakich nie powinno zabraknąć to oczywiście zaręczyny no i scena w namiocie xD .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka