dlovato_jb 21.02.10, 23:19 No więc tak Mtv two ja bardzo lubie ten program wg tam leci paramore ,muse ,kings of leon,kasabian,florence and mashine,fall out boy,my chemical romance co bardzo lubie ten zespół, foo fighters i jeszcze pełno Ten kanał jest świetny a jak wam sie on podoba niektorzy z was może go niemają A i jeszcze niewiem czy był już taki watek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia1995 Re: Mtv two 21.02.10, 23:22 ja tylko lubię słuchać tam muzyki wolę MTV HITS Odpowiedz Link Zgłoś
doma9100 Re: Mtv two 21.02.10, 23:33 też lubię ten program szczególnie dlatego, że leci tam dużo rocka paramore tam dużo leci, faktycznie. Ostatnio wpadłam akurat na ich koncert Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Mtv two 22.02.10, 17:53 no własnie przy jakiejś większości z wymienionych przez Ciebie mam ochotę wywyalić telewizor przez okno, może jeszcze + hot chip. ;* jednak słucham, bo ta druga połowa trzyma fason, poza tym to ostatnie, co mi zostało, żeby być w miarę na bieząco z uk. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Mtv two 22.02.10, 18:00 Lubię ten program. Często go oglądam jak nie ma nic w tv. Zwłaszcza lubię jak leci 'top 50' czegoś tam np. najlepsi gitarzyści Jak lubicie rocka to polecam jeszcze Rebel tv. czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ mtv two. 22.02.10, 18:01 mam, mam od kilku lat. właśnie przez puszczanie bring by boring brick czy czegoś innego z repertuaru paramore powoli przestaję to lubić. chociaż i tak pewnie nie skończę oglądać. chciałabym mieć rebel.tv, moja babcia ma, świetna muzyka. pamiętam jeszcze dwa lata temu czy nawet rok, paramore leciało bardzo, bardzo rzadko, decode raz na jakiś czas. i wtedy chyba nawet ich lubiłam, to było coś innego. ale potem zaczęli dawać that's what you get, fascynacja minęła. i potem przerwa. ignorance, bring by boring brick i Bóg wie co jeszcze leci trzy razy na godzinę, mam dosyć. ale w weekendy załapuję się cały czas na dave grohl: all time top 40, jeszcze jakieś komediowe teledyski fall out boy, pięćdziesiąt największych gwiazd rockandrolla, wirtuozi gitary, najlepsze z foo fighters... <3 chyba dzięki temu jeszcze to oglądam. ale nie powiem, raz na jakiś czas puszczą nirvanę, kiedyś cały czas all apologies, teraz bardzo, bardzo rzadko school. a szkoda. :c Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Mtv two 22.02.10, 18:05 ja robiłam podobny wątek uwielbiam ten kanał jest świetny szkoda, że są same powtórki Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Mtv two 22.02.10, 18:07 kocham, choć niektóre piosenki, czy tam artyści co tam lecą to mnie serio dobijają. ostatnio np. leci takie example. straszne. ale ogólnie chyba najlepszy muzyczny kanał, choć jest jeszcze cuś takiego jak rebel.tv, ale nie mam tego <kurdekurdekurde>, a chciałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Mtv two 23.02.10, 14:45 jejuś, no nie wierzę, tak odpowiadając komuś, kto tu coś również wspomniał o example, to po prostu nie podoba mi się najnowsza piosenka. green day'a tez nie wielbię wszystkich. jedna z poprzednich, taka, nie wiem, o słońcu//bodajże,niepamiętam?//, to mi się podobała, teledysk też był słit. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Mtv two 22.02.10, 21:03 nieee co ty nie cierpie tego kanalu wlasnie dlatego ze leca takie bzdety !!! wole mtv normalne i mtv hits heh no i inne jeszcze takie jak 4funtv albo viva wiecej nie mam niestety mam dosc duzo ich ale nie slucham nawet nie mam poustawianych Odpowiedz Link Zgłoś
aannccciia Re: Mtv two 22.02.10, 21:06 co MTV TWO tam lecą takie debilne żeczyyy wyjce jakies nienormalne nie wyzyte Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Mtv two 23.02.10, 13:53 Lubię bardzo! Jedyna dostępna stacja z rockową muzyką. Ale kiedyś leciały lepsze piosenki, muszę przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Mtv two 23.02.10, 13:55 miałabym - gdyby kolega mojego brata nie rozwaliłby dekodera. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Mtv two 23.02.10, 14:14 a wiecie co, troszkę mylnie sobie chyba interpretujecie tą dwójkę, bo z założenia to nie jest stacja rockowa, tylko alternatywna, a example jest fajne. bo gdyby to było stricte 'rockowe', to mielibysmy tam same parazmory czy trzydzieścisekunddomarsa albo inne mjusy fusy. i przez takie plany bi czy duże różowe czy casablancasy albo shy child to jest znośne. ja prosiłam o to mtv rodziców z dwa lata, bo pamiętam jak jeszcze było 2 nie two, i jeszcze był piesek i raconteurs lol, i się bałam tego słuchać, i wyobraźcie sobie moje rozczarowanie, jak włączyłam to po raz pierwszy kilka miesięcy temu a tu hjuman. >.< poza tym wyobrażałam to sobie jako przedłużenie nme, bo oni kiedyś współpracowali, ale emtiwi to jednak emtivi i trochę większa kupa. a rebela totalnie nie mogę znieść, bo dla mnie chociażby 'no more plastic' w rogu i przyjemne snow od rhcp wywołuje śmiech. więc (idąc już tym tokiem) example jest na miejscu, bo to nie jest stacja rockowa. a na rebelu tez leci the streets kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow Re: Mtv two 23.02.10, 14:28 ja też lubię mtv2 ale czasem mnie trochę wkurzają z tymi listami np czasem w sobotę jak nie mam co robić to oglądam i cały czas jest tylko 'rock chart' i '10 biggest coś tam coś tam..' i tak na zmianę. albo jak puszczają jakieś 'punkowe' zespoły. Nie mówię tu o Paramore chociaż wyjątkowo denerwuje mnie 'brick by boring brick', ale np all time low, albo you me at six, ale poza ich ostatnim singlem co właśnie teraz często puszczają. a foo fighters nie lubię zwłaszcza tych ich starszych piosenek, kilka mają niezłych ale i tak nie przepadam. Nirvana lepsza Ogólnie myślę, że najlepsze w całym Mtv 2 jest 'friday night indie disco', które ostatnio zauważam też w soboty Odpowiedz Link Zgłoś
kammi mtv rocks?! 02.03.10, 19:30 no nie - włączam na mtv2 i co widzę? jakieś mtv rocks. lol, nazwę zmienili. kurde, nie pasuje mi to. noale o głupia nazwę się kłócić nie bd. :c. ah, no i w ogóle wygląd zmienili. : o Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Mtv two 16.03.10, 21:34 Ja lubię, nawet bardzo, ale denerwuje mnie to, że ciągle puszczają to samo. Najbardziej oczekuję jakichś podsumowań w stylu "50 Najlepszych Artystów USA" albo coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś