natishia_jonas 23.02.10, 16:00 Słuchacie zespołych które aktualnie nie są na topie ''słit dziewczynek''? Jakie to są ? Chętnie posłucham nowego brzmienia bo większość moich piosenek znudziła mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braveheart Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 24.02.10, 12:36 Zespół Jamal , może dla niektórych znany , a dla niektórych nie . =>. Baaardzo polecam ! P.S Mnie też dobijają już te , jak powiedziałaś.. ,,słit piosenki , słit wykonawców'' Miłego słuchania .=>. Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:06 Błagam ! Czy nie znajdą sie tu ludzie którzy nie słuchają Majli, Dżastina, Demi lub Seliny ?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
spad_ Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:17 Forever The Stickers Kids WYMIATAJA!! A Fine frenzy Barcelona - Come back when you can Earlimart MGMT The Fray Moby Peaches Plumb Placebo Telekinesis Tokyo Police Club Znam wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:41 Secondhand Serenade Puddle of Mudd itp Saving Jane, polecam Karolina Baszak-domek z kart Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski a może znajdzie sie ktoś kto?! 23.02.10, 17:16 nie słucha słitasnych jonasków powtarzam wam dzieci mądre inaczej jonas brothers nie grają rocka! o oczywiście wiekszość z was wymieni rocka jako tą prawdziwą muzyke i owszem ale nie takie zespoły jak green day itp. to już jest na w pół pop a jak każda ,,mondra" nastolatka popowi mówimy nie ychYM ychym AC/DC ,nirwana, chopin, iron baterflay itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Zespoły nieznane, godne polecenia. 23.02.10, 16:07 mudhoney, mother love bone, soundgarden może nawet, devo, tad nugent, them crooked vultures. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Zespoły nieznane, godne polecenia. 23.02.10, 16:12 Sum 41, Lostprophets, blink-182, Breathe Carolina, Billy Talent. Dość znane, ale na Kocie raczej nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
spad_ Re: Zespoły nieznane, godne polecenia. 23.02.10, 16:19 Sum 41 i Blink - 182 sa super Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Zespoły nieznane, godne polecenia. 24.02.10, 15:10 No proszę, chyba 10 osoba na Kocie słuchająca Sumów. Cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Zespoły nieznane, godne polecenia. 23.02.10, 16:18 madina lake, normalsi, Mindless Self Indulgence, Finntroll, Spiderbait ;] Odpowiedz Link Zgłoś
demi_99 xD 23.02.10, 16:34 McFly , A Fine Frenzy, Within Tempation [może niektórzy znają xd] Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:16 moze poszperaj troche w polskiej muzyce rockowej, ja np polecam strachy na lachy (dosyc znane), ja lubie tez hurt, smokie (bardziej pop-rock), europe (stary dobry zespol), Nena (niemiecka wokalistka, w polsce niezbyt znana), Mucc, Malice Mizer, Moi-dix-Mois, Vidoll, Gackt (te ostatnie 5 to zespoly japonskie,w wiekszosci rockowe, MdM jest bardziej gotycki), Sabaton (power metal ze Szwecji, spiewaja duzo nt II wojny swiatowej) Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas :)) 23.02.10, 16:26 luciferian nie słucham polskiej muzyki. ____________________________________________________________________ Dzięki wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:18 Switchfoot xDD Maroon 5, oni są znani, ale teraz tak trochę o nich cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
dismay12 Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:30 Silbermond, Panik, Rammstein, SÖHNE MANNHEIMS, Aloha From Hell, Die Arzte,Killerplize. Posłuchaj, o ile będziesz w stanie słuchać niemieckiej muzyki. Within Temptation też jest godny polecenia. Większość ludzi kojarzy ten zespół z piosenką "Utopia", ale WT grają od 1996 roku. Trzeba dodać, że 'Utopia' wcale nie pasuje do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:44 dismay12 napisał(a): > Silbermond, Panik, Rammstein, SÖHNE MANNHEIMS, Aloha From Hell, Die Arzte,Kille > rplize. > Posłuchaj, o ile będziesz w stanie słuchać niemieckiej muzyki. > Within Temptation też jest godny polecenia. Większość ludzi kojarzy ten zespół > z > piosenką "Utopia", ale WT grają od 1996 roku. Trzeba dodać, że 'Utopia' wcale n > ie pasuje > do nich. Niemieckiej muzyki nie slucham ;p A Within Temptation znam ''Utopia'' to piosenka troche nie w ich stylu. _____________________________________ Wiem, wiem jane_ że satysfakcja jest wieksza jak sie samemu poszuka ale ja chciałam sie tzw'' kociaków'' zapytać i poznać troche ich gust Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Zespoły nieznane, godne polecenia. 23.02.10, 16:23 ocho, i jeszcze the melvins, black flag, the vaselines i beat happening. melvinsi pewnie się nie spodobają, baardzo ekscentryczni. i genialni. c: Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:31 INXS... Duran Duran... Zabili mi żółwia ( chyba też mało znany ) ... Paradise Lost... Zespoły nie są jakieś nowe. xd ..ale można posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:31 automatic loveletter kocham ich, choć mało ludzi ich zna. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:38 oboże, znowu znam wręcz wszystkie, phi. nic nie daje takiej satysfakcji jak wykopanie czegoś samemu. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:42 zgadzam się z jane_ ; D nawet nie wiesz, jak ja się cieszyłam, kiedy sama coś wynalazłam ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
nosugartonight Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:42 the cure,the kooks,lifehouse,linkin park,sum 41 i mogłabym wymieniać i wymieniać^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:46 + i tak każdy wymieni Ci to, czego sam słucha, niezależenie od tego, czy to znane czy nieznane. c: Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:50 Niekoniecznie jane_. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 18:50 masz racje to co inni słychaja to dla reszty jest nieznane i odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:50 Yyy, nie wiem. Znam mega dużo. x3 Może The big pink, Biffy clyro, Jet, Hadouken!, nie wiem. c: Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf15 Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 16:56 McFly, Simple Plan, Carolina Liar. Ja slucham duże zespołów, ale ogólnie są to pojedyńcze piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 17:01 Oj nie sądze, żeby mój kiczowaty gust trafił do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 17:06 slodkiporanek- zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
julkens Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 17:07 załóż sobie konto na lastfm i tam poszukaj zespołów podobnych do jakiegoś twojego ulubionego.<br /> ja tam znalazłam mase, więc Ty też cos znajdziesz (; Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 17:15 OD ODROBINY WYSIŁKU NIC CI SIĘ NIE STANIE C: Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 23.02.10, 17:27 Dziękuje reigai Ale chciałam poznać zdanie kociaków. Jak coś nie pasuje to po co wchodzisz tu Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 24.02.10, 11:46 znam taki jeden polski zespół. Bezsensu się nazywa. ale naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: gooooorillllaz;p 24.02.10, 12:16 no nie wiem. zależy czego słuchasz, rocka czy czego. jak wolisz coś lżejszego to polecam Skye Sweetnam (to nie jest zespół)... no i polecam The Veronicas ale może je znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowaa__ Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 24.02.10, 12:16 hm...mi się np. podoba Evan Taubenfeld ^^ Niestety znany jest najwyżej ze współpracy z Avril Lavigne. Może ci się spodoba, tu masz kilka przykładów (jest tego więcej ) www.youtube.com/user/theblacklistclub?blend=1&ob=4#p/a/u/2/Z6o1EW0mCA4 www.youtube.com/watch?v=1v_dopTgjPM www.youtube.com/user/theblacklistclub?blend=1&ob=4#p/a/u/1/dUcyskktUEk Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 24.02.10, 12:24 AC/DC. within temptation. c: choć ten jest raczej znany. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Zespoły nieznane, godne polecenia. 24.02.10, 12:28 przecież ac/dc są mega-popularni. jeśli ktoś interesuje się muzyką, a jego zamiłowania wykraczają poza poziom gwiazdek disneja, na pewno kiedyś się na nich natknął. Odpowiedz Link Zgłoś
brukselka_ Metal, Ska, Punk, Rock 24.02.10, 12:25 Ja lubię metal, punk, ska, rock Czyli to będzie tak (zespoły) : Divine Heresy Moonstell Metallica Skunx Skampararas Zabili mi żółwia Zielone żabki Placebo Nie wiem czy Ci się spodobają ale ja kocham tą muzykę... A nie trawie Maili Demi Seleny Dżonasków i Dżastinka Jest ktoś kto zna wszystkie te zespoły które wymieniłam albo przynajmniej część...? hyhy Jakoś wątpię ;p Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 24.02.10, 12:25 Bullet for my Valentine Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Zespoły nieznane, godne polecenia 24.02.10, 12:26 nie wiem, które zespoły są znane, a które nie. nie interesuję się tym. ;dd black rebel motorcycle club, cute is what we aim for, lifehouse, mindless self indulgence, nickelback, the cranberries, three days grace, yellowcard, nie wiem, no! Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ @violet. 24.02.10, 12:33 masz rację, aczkolwiek wątpię, by ktoś, kto słucha wyłącznie miley cyrus czy rihanny wiedział coś o ac/dc. /zauważyłam, że kilka osób wymieniło nirvanę. no wybaczcie, ale to legenda, tak jak michael jackson. ich nie da się nie znać. c: Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ @violet. 24.02.10, 12:45 hahahahahahahahahahahahahahahahaha. wiesz, myśląc ich tokiem rozumowania, powinnam wymienić tutaj wszystkie zespoły jakie słucham włącznie z nirvaną, system of a down czy pearl jam, chociaż oni są cholernie popularni. chyba większość nie zrozumiała sensu założenia tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś