bojka336 23.02.10, 22:07 Jestem raczej typem twardzielki, większości rzeczy się nie boję. Nie lubię romantyczności czy głupiej gadki o miłości, ale na filmie pt:. "Szkoła uczuć" po prostu się rozklejam. Jak jest z wami? Jeśli już było, to wiecie co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heyyeah Re: Jak to jest .? 23.02.10, 22:09 Jestem… Straszliwą romantyczką zgrywającą twardzielkę. Mnie nie przebijesz, ja ryczę na rreklamie Peugota xDD Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: Jak to jest .? 23.02.10, 22:10 jestem romantyczką. płaczę na filmach, ale muszą być na serio wzruszające. Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable ja też. 23.02.10, 22:16 uwielbiam ten film, jest wspaniały. przez niektórych jestem uważana za osobę, która nie ma uczuć, a tu takie coś... ja się przy tym tak rozklejam, że ryczę... uwielbiam te momenty jak on wszystko dla niej robi, bo mu na niej zależy, są szczęśliwi, a ona musi umrzeć. ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
bojka336 Re: ja też. 23.02.10, 22:24 irreplaceable napisał(a): > uwielbiam ten film, jest wspaniały. przez niektórych jestem uważana za osobę, > która nie ma uczuć, a tu takie coś... ja się przy tym tak rozklejam, że ryczę.. > . > uwielbiam te momenty jak on wszystko dla niej robi, bo mu na niej zależy, są > szczęśliwi, a ona musi umrzeć. ; (( przed chwilą oglądnęłam go z pięćdziesiąty raz i dalej się wzruszam ;l Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Jak to jest .? 23.02.10, 22:16 Jeśli ma mnie poruszyć, to tylko coś dobrego. Takie "mam raka, umrę", jakoś nie specjalnie mnie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Jak to jest .? 24.02.10, 13:23 do dziewiątego roku życia płakałam na filmach o zwierzętach. na jakiś czas mi przeszło, nie było filmu, na którym płakałam. aż do soboty wieczorem. właśnie wtedy pierwszy raz obejrzałam pamiętnik i rozryczałam się przy całej rodzinie. dlatego tego filmu nie zapomnę do końca życia. ;* e tam. zapomnę. :3 Odpowiedz Link Zgłoś