Dodaj do ulubionych

Pytanie do wszystkich...

27.02.10, 18:19
Ciągle dodajecie głupie komentarze o gwiazdkach Disneya, że nie mają talentu, nie umieją
śpiewać, a nawet czasami że nie powinny się pokazywać itp.
zastanówcie się czego ich nie lubicie czy za to, że po prostu ich nie trawicie (czyli nie lubicie
ich muzyki albo gry) czy za to że są gwiazdkami Disney bo jeśli za to drugie to nawet ich
nie powinniście oceniać bo ich po prostu nie znacie nie wiecie jaki mają charakter, a to co o
nich czasami piszą to może być plotka

a ja mam takie pytanie do wszystkich czy jak byście wy mieli szanse zostać gwiazdami
nawet gwiazdkami Disneya to byście się nie zgodzili woleli byście być dalej sobą, a nie zostać
sławni bo by was nikt nie lubił właśnie za to że jesteście gwiazdkami Disney, a każdy jest do
nich uprzedzony indifferent

Dziękuje za uwagę i życzę miłego dnia, a raczej teraz to wieczoru big_grinkiss

Obserwuj wątek
    • justin.bieber. Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 18:24
      zgadzam się z tobą ; p
      • truski_95 thx wreszcie ktoś normalny XD 27.02.10, 18:26

• truski_95 no wypowiadać się :) 27.02.10, 18:29
          big_grin
          • truski_95 Re: no wypowiadać się :) 27.02.10, 18:33
            co wszyscy śpią smile
          • misia_147 Re: no wypowiadać się :) 27.02.10, 18:34
            Też się zgadzam ; 3
            • momsenowa. Re: no wypowiadać się :) 27.02.10, 19:36
              też się zgadzam
      • loveash Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:14
        też się z tobą zgadzam!smile
        ja jak czegoś/kogoś nie lubię, to o nim nie czytam, a nawet jeśli, to się nie wypowiadam.
        każda gwiazda ma fanów i antyfanów.
      • virginkaa # 27.02.10, 20:09
        Zgadzam się, chociaż był czas kiedy ja nienawidziłam Disneya , ale się spokojnie zastanowiłam i już je lubię. I zgodziłabym się zostać gwiazdką Disneya, przejmuje się opinią innych, ale bez przesady.

Pozdrawiam założycielkę wątku i wszystkich! smile
        Virginkaa #
    • czekoladka Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 18:36
      Ja nie lubię ich (ale toleruję) za filmy. Po prostu nienawidze filmów wytwórni
      Disneya (typu HSM, Camp rock). indifferent
      A moja odpowiedź na drugie pytanie jest następująca: nie jestem taka pusta, żeby
      zagrac w byleczymś po to aby stać sie sławna. Wolałabym zagrać w czymś mało
      znanym, czymś co nie przyniosłoby mi popularności, ale za to czułabym
      satysfakcję, że wzięłam udział w filmie, który mi sie podoba. wink
      • kolorowa... Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:37
        zgadzam sie z toba
        ja nie lubie niektórych gwiazd Disneya prawie wszystkich nie lubie więc o nich nie czytam a jak juz przeczytam to bsie nie wypowiadam...
    • papuzia Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 18:43
      ja gdybym mogła to bym została chociaż gwiazdką disneya a negatywne wypiwiedzi
      innych mam w du*** ja nic do nich nie mam dla mnie nawet mogą być ;$
    • princess132 Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 18:44
      ja bym 1000 razy bardziej wolała być sobą niż np. Hannah Montanną i grać taką muzę jak
      ona, no, słitaaaaaśną. party in usa mnie dobija, bo kojarzy mi się z bogatą panienką
      myślącą tylko o imprezach, facetach i lansie. dzięki zaq uwagę i też Ci życzę fajnego
      wieczoru big_grin
    • jussyxd Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 18:49
      `zgadzam się z tobą smile
    • secrets Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 18:55
      w takich wypadkach potrzebna jest t o l e r a n c j a.

ale można chyba wyrażać swoją opinię, nie? niektórzy po prostu ich nie lubią i tyle.
    • zp.my Tutaj . 27.02.10, 19:01
      Nie wiem czy wiesz , ale komuna mineła i mamy wolnosc słowa i wypowiadanai sie dlatego
      ludzie tak mówią . Ja tez generalnie ejstem uprzedzona do tch ludzi , nie wiem jaki maja
      charakter , ale nie podoba mi sie to , ze Disney 'produkuje' gwiazdki.I tak wgl to ty wiesz
      jaki maja charakter , ze tak ich bronisz , ja ich nie znam , ale z tego co wiem i słyszłam to
      nie przepadam za nimi.jesli bym dostała szansę zagrania w takim filmie to bym to napewno
      dokładnie przemyslała.Jesli miałabym wybierac między dzieciństwem , a karierą wybrałabym
      raczej dziecinstwo.I nie wiem czy wiesz , ale połowa tych gwiazdek ma dosc kojarzenia ich
      z dziecmi i chcą sie wtrawac z Disneya. Wgl to po co chcą robic kariere , jak potem mają jej
      dosc ? Zastanawiam sie jeszcze czy gdyby Walt Disney zył chciał by zeby jego nazwisko
      było kojarzne z Miley , Demi czy Seleną .

Dziekuje za uwagę .santasanta
      • meisha Re: Tutaj . 27.02.10, 19:15
        Wszystkie filmy i seriale Disneya są sztuczne i "słitaśne". Nie trawie tych gwiazdek bo nie
        podoba mi się ich gra i muzyka. Wolałabym żeby wrócili to produkcji filmów
        animowanych... Najnowszy film "Księżniczka i żaba" był świetny. No ale nie tak dobry jak
        te starsze smile. Nie dawno oglądnęłam serial Jonas, który miał bawić... Ale nie śmiałam się
        wogóle ... cały odcinek był o tym jak to oni muszą uciekać przed fankami... Nudy...
      • dont_click_it Re: Tutaj . 27.02.10, 19:38
        o, i z Tobą właśnie się zgadzam. masz całkowitą rację. Walt Disney produkował
        bajki, a nie jakieś gawiazdki. po jego śmierci wszystko się zmieniło. i
        chyba nie na lepsze. zaczęli produkować jakieś bajki , w których co druga postać
        ma krzywy ryj za przeproszeniem. potem jeszcze te wszystkie filmy. nie mówię ,
        że HSM lub POK są złe , ale dlaczego akurat Disney ma je produkować.? nie wiem.
        . nie uważam, że np. Demi Lovato ma zły głos , bo wręcz przeciwnie, nawet
        niektóre piosenki ma ładne, ale np. Miley czy Selena.? porażka.
    • zuzannta Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:08
      Ja tam bym się nie przejmowała czy ktoś mnie lubi czy niewink Jakbym miałam
      możliwość żęby zostać gwiazdka Disney'a to pewniebig_grin

I uważam że masz rację. Niektórzy oceniają gwiazdki Disney'a po tym co gdzieś
      usłyszeli albo dlatego że ich po prostu nie lubią;/
    • sysiek4444 Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:15
      Masz rację .
      Ja bym się zgodziła i nie przejmowała się opinniami anty.
      ; )
    • loveash Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:17
      zgadzam się z tobą!big_grin
      ja jak czegoś/kogoś nie lubię, to nie czytam o nim i się nie wypowiadam.
      każda gwiazda ma swoich fanów i antyfanów.
      a jeśli stali się gwiazdami disneya, to znaczy że mają talent.
      byle kogo z ulicy by nie wzięli!
    • kasiula1997 okej... 27.02.10, 19:18
      Ja bardzo dobrze wiem, dlaczego ich nie trawię i wolę to zostawić dla siebie.

No i wiesz, ja już wolę być kimś o gorszym stanie niż mam śpiewać to,
      czego nienawidzę.

Np. Miley sama powiedziała, że słucha czego innego niż śpiewa. I to mi się nie
      podoba bo widzisz o się z nią dzieje - nie chce być brana za gwiazdkę Disneja i
      zaczyna się kuso ubierać, brać przykład z GaGi i zachowywać, jakby była nie wiem
      kim. No bo taka sytuacja, jaka była w restauracji, gdy się oburzyła, że koleś
      jej nie zna sciana

I w ogóle ten wątek nie ma sensu i nie wiem po co napisałam - pewnie z nudów,
      ale cóż. Także życzę miłego wieczoru kiss
      • kasiula1997 Re: okej... 27.02.10, 19:19
        zapomniałam - zgadzam się z zp.my serce
        • charlotte__ Re: okej... 27.02.10, 19:25
          tak, zgodziłabym się.

Mnie najbardziej wkurza w ich krytykowaniu
          wkładanie ich do jednego worka 'Gwiazdy Disneya'.
          A jeszcze bardziej mnie wkurza stwierdzenie, bo ja
          słucham rock (Paramore, Muse itp. czego rockiem
          niestety nazwać nie można) i jestem lepsza i ambitniejsza
    • cherryybomb Prawda jest taka.. 27.02.10, 19:22
      już qrwa nie można mieć swojego zdania! ! wkraczają małe pokemony i co?!
      • bllack Znów to samo 27.02.10, 19:26
        Boże jedyny , znów kolejna osoba która zakłada kolejny taki wątek , w którym każdy będzie jej przyznawał racje , mnie już na prawdę pieprzą dogłębnie takie wątki , wyszukiwarki istnieją , takich pytań było milion , miliard i bilion
        Po za ty można wyrażać swoje zdanie i gów.no każdemu do tego.
    • papson_ave Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:24
      Gdybym miała szansę zostać gwiazdą Disneya...to...hm... raczej bym się nie zgodziła. Po
      pierwsze - Disney dla mnie hańba i obraza majestatu, po drugie - sława to srtaszna rzecz.
      Zero życia prywatnego itp.sciana
    • ehe_ Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:24
      nie zaśmiecaj, bądź tolerancyjna. Sama tego nienawidzę, a kiedy o tym piszę to mnie
      wyzywają. To ty też tak nie rób. ;d
      • charlotte__ Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:27
        ale czy one same sobie piszą
        scenariusze do tych seriali, że
        są winne za to jaki teraz jest
        disney ??
        • charlotte__ Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:29
          kasiula1997 a skąd wiesz, że te wszystkie
          portale z plotkami mówią prawdę. Trzeba mieć
          do tych wiadomości dystans, którego jak
          widać nie masz.
    • wariatka_xd Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:26
      Zgadzam sie z toba w 100 procentach I bardzo bym chciała zostać gwiazdką disneya
      zamiast (przepraszam za wyrażenie) tego pojebanego zmierzchu bo przez ten
      zmierzch wszyscy już zapomnieli o prawdziwych gwiazdach i nie chodzi mi teraz o
      miley bo ona jest dopiero wschodzącą gwiazda ale naprzykład michael jackson
      elvis presley czy mariah carey I to nie jest już z mojej strony bez urazy dla
      fanów tego pojebanego śmierdzącego i obleśnego Sratisona i śmierdzącej kristen
    • ktosia167 Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:28
      Powiem tak ; nie lubię "gwiazdek" Disneya, wiem, że ich nie znam osobiście i nie
      mam pojęcia jacy sa z charakteru, ale przecież wy, tj wielkie fanki loffciające
      Miley itp przecież też nie wiecie jakie są z charakteru więc...? Po co te
      wszystkie kłótnie, głupie komentarze i 200 wątków dziennie o tym samym, jak i
      tak wam wyjdzie na to że fanki są głupie, a antyfanki są...też głupie xd
      Kiedyś oglądałam wszystko co związane z Disneyem ale nie było tam Seleny czy
      Demi...były fajne bajki które nasi dziadkowie i rodzice wspominają do dziś, nie
      wydaje mi się że za 60 lat będziecie mówiły swoim wnukom jaki to był ten Disney
      z piękną Miley Cyrus.
      A gdybym miała szansę zostać typową gwiazdką Disneya (co nigdy się nie wydarzy)
      , może i bym była zadowolona, bo jakaś tam sława to w końcu jest, ale po co
      wszystkie "gwiazdki" robią 300 rzeczy na raz? każda śpiewa, tańczy, gra w
      filmach/serialach, projektuje jakies tam ciuchy? hmm...?;/
    • mollyna Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:28
      Uważam że Disney gwiazdy są bardzo fajne, ale ich wielką fanką nie jestem. Nie
      tępię ich i nie ubustwiam. Typowy przykład ambiwalencji. Są mi obojętne. Myślę,
      że to dla tego, ze już wyrastam z bajek i ze sporów. Ale Disney też jeszcze
      czasem oglądam i niektóre programy całkiem przypadają mi do gustu...
      • charlotte__ Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:30
        ktosia167 robia to bo disney im karze.
        A słuchają bo podpisały z disneyem
        umowę.
    • hayles Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:30
      dlaczego 'głupie' komentarze? każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. moim zdaniem
      cały ten disney channel jest strasznie sztuczny i przesłodzony.

a co do pytania, to ja np. w ogóle nie chciałabym być sławna. zero prywatności.
      otaczają cię wokoło fałszywi ludzie, którym zależy tylko na twojej kasie. a jak
      wyjdziesz na miasto bez makijażu, w dresie, ze schodzącym lakierem z paznokci,
      to wszyscy robią z tego aferę.
    • bouche2 siusianie po ścianie 27.02.10, 19:30
      znowu.

nie podniecaj się tak, bo Ci żyłka pęknie i trochę dystansu.
      co Cie inni tak obchodzą? nich sobie myślą co chcą, to chyba Ciebie nie dotyczy.
      chyba za wszelką cenę chcesz zbawić świat i sprawić, żeby wszyscy pokochali
      tamtych... no.
      poza tym. jak ktoś pisze, że nie lubi gwiazd disneya, to nie koniecznie od razu
      dlatego, że ONI SĄ z DISNEYA, ale chodzi o wszystkich razem wziętych- bo dla
      niektórych oni nie grają fajnej muzyki, grają jak kawałki drewna, nie
      mają talentu i są przesłodzeni do bólu.
    • messalina nigdy. 27.02.10, 19:32
      Nigdy bym sie nie sprzedala.
      A konkretnie - nie chcialabym byc plastikowa lala.

Mam inne piorytety, niz spiewanie w durnych musicalach lub wystepowanie w reklamach
      mleka.

Ale, coz.
      Bardzo wspolczuje tym, dla ktorych wyzej wymienione maja jakies znaczenie.

Ave.
    • ktosia167 Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:35
      charlotte_ a czy Disney kazał np Selenie zakładac zespół? wątpię, ona zrobiła to
      bo chciała.
      Eh nie chce mi się kłócić ani nic bo wiszą mi te wasze tezy i antytezy że się
      tak wyraże ;[
      • charlotte__ Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 19:44
        myślę, że po części możliwe,
        że jej kazał.
    • niceegiiirl Popieram !!!! :) 27.02.10, 19:44
    • coraly. Re: Pytanie do wszystkich... 27.02.10, 20:17
      właściwie to moim marzeniem jest zostać taką gwiazdą.
      może i będę nazywana pustakiem "bo gram w takim czymś"
      ale przynajmniej będę robiła to na czym mi na prawdę zależy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka