gabb 27.02.10, 18:56 Hej . Mam pytanko Lubicie dresiarzy ? <Hip-hopowców z pod bloku ? > Co myliscie o mafiach ? Es. Jesli było juz cos takiego to sory . Osobiscie toche popieram mafie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jussyxd Re: Dresiarze 27.02.10, 19:07 nie wiem co o nich myśleć . niekiedy boję się ich xD Odpowiedz Link Zgłoś
gabb Re: Dresiarze 27.02.10, 19:16 Boisz sie ich czego Dobra omijamy fakt ze są łysi wielcy mogą bolesnie pobic zabic no ale w środku to zagubione dzieci . .. przynajmniej wiekszość z nich Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ Re: Dresiarze 27.02.10, 19:43 nie jestem dresem ale lubia mnie XD mimo wszystko przy nich nie mówie nic głupiego zeby ich nie wku...c. XD Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 27.02.10, 19:45 Troche się ich boję jak osoba na górze. Zresztą nie przepada za nimi, wydają bardzo groźni. No i tacy są, w szkole nikt nie może się do nich odezwać. Virginkaa # Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Dresiarze 27.02.10, 19:49 dresiarze to nie jest mój ulubiony typ chłopaka . ale jak sobie są to niech bd . x ddd wkurzają mnie tylko jak wydzierają sie pod moim blokiem ,rzucają w nocy w butelkają ,przeklinają i cały czas gadają o prochach . to mnie rozpieprza naaj . mój typ to raczej hipisi ,rurki ,ale nie kurde dres ,to strasznie wieśniackie u niektórych . ; //// może chłopak należeć do subkultury ,ale nie koniecznie . (( ; Odpowiedz Link Zgłoś
pffy Re: Dresiarze 27.02.10, 20:18 Nie zwracam na nich uwagi. ale to jak kto w czym chodzi ubrany to jego sprawa. każdy ma inny gust. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Dresiarze 27.02.10, 19:48 niestety wychowuję się z dresiarzami . Ponieważ mam dwóch starszych braci , który są dresiarzami . Każdy ich dresiasty kolega mówi na mnie 'szatan' . Czasami mnie to wkurza . Ale to jeszcze nic . Bardziej wkurza mnie ich muzyka i to że piją , palą i ćpają . Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Dresiarze 27.02.10, 19:50 nie cierpie tych ludzi, którzy tylko wyglądają jak ludzie a zachowują się jak małpy w zoo. kretyni, którzy albo chleją piwo pod blokiem, albo leją słabszych i innej atrakcji znaleźc nie potrafią. *pomijam jp100%* Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Dresiarze 27.02.10, 19:52 o tak . JP , HWDP . te klimaty są żałosne . Odpowiedz Link Zgłoś
gabb Re: Dresiarze 27.02.10, 20:07 tak .. wiem moze to dziwnie brzmi .. Ale nie rozumiem czego sie ich boicie oni myslą ze jak przeklną hwdp <- Odpowiedz Link Zgłoś
momsenowa. Re: Dresiarze 27.02.10, 19:57 to jednak zależy , mam kilku kolegów wśród dresiarzy i są nawet spoko chociaż zachowują się tak jakby nie mieli szacunku dla innych . Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Re: Dresiarze 27.02.10, 19:58 hip hop nie jest zły z dresiarzami różnie, bo są normalni i ci normalni inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Dresiarze 27.02.10, 20:13 ja tam hip-hop lubię, grafitti jest ładniusie czasami, ostrego, paktofonikę też bardzo, bardzo cenię, ale dresiarzy znieść nie potrafię c(: Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Dresiarze 27.02.10, 20:01 są, chleją, palą. biorę ich po prostu za ludzi bez życiowego celu. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Dresiarze 27.02.10, 20:20 Boję się <boisie> . Nie lubie takich niechlujów, w sresach, pijących i szczających pod blokami. Są to moim zdaniem tępi chłopaczkowie, którzy nic nie wiedza o zyciu Mysle, ze sa tacy wspaniali i szpanują, bo słuchają hip hopu i rapu : | . Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Dresiarze 27.02.10, 20:21 Nie lubię ich! Udają takich cffaniaków i twardzieli, a na prawdę tacy nie są! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 27.02.10, 20:42 taa, ha wu de pe oraz jot pe na dwajściadwa procent, używki (i nie chodzi mi o herbatę -,-''), przekleństwa, gacie z krokiem w kolanach, chamstwo i inne takie to... ŻAŁOSNE. c: Odpowiedz Link Zgłoś
gabb Re: Dresiarze 27.02.10, 20:33 A i jeszcze jedno wiekszaś dresiarzy to dzieci z patologicznych rodziny . ! wychowują sie przy ocju który bije matke i chlee całymi dniami . ;/ Nie rozumiem niektórych panienek którym oni imponują . . . Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: Dresiarze 27.02.10, 20:46 Taaa... kocham ich. I mafię tak samo -. - W przyszłości mam zamiar do niej wstąpić -. - Pfff..... Mega żałosne. Popieram megamądrą Młizzzii < 333 Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee Re: Dresiarze 27.02.10, 20:47 Nic do nich nie mam .. ale czasami mnie wkurzaja .. bo np ide z przyjaciolka przez jakies osiedle a oni staja pod jaka klatka .. no i nie czepna sie jej tylko mnie,, bo jestem blondynka ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Dresiarze 27.02.10, 20:50 nie cierpie ich, sikają pod blokiem, piją ciągle i myslą ze nikt im nie podskoczy bo 'co to nie my, jestesmy straszni wszyscy sie nas boją' ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Dresiarze 27.02.10, 20:55 Hip hop- kocham. Ale JP, HWDP [czy coś] mnie wkurw**.! Eee nie chciałabym, żeby mój chłopak był dresiarzem, bo dla mnie to kojarzy się z czymś brudnym, ohydnym itp. xD Ale muzyka wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś