Dodaj do ulubionych

wchodzcie Prosze . !! Help. !

28.02.10, 15:04
Chodzilam z chlopakiem .. ! pierw byly esemesy kotu co tam kcb i wgl . wczoraj dostalam
wiad od kolezanki z ktora sie poklucilam ze on chodzi ze mn dla beki . ! ze maja ze mn duża
bk lecz wczoraj u mn byl pocałował mnie . ; * ( usta ) przytulał. ! ( namiętnie ) jak dostałam
wiad popłakałam. sie nie wiem o co mu chodzi KTO KŁAMIE ? NIE WIEM CO MAM ZROBIC
POMUŻCIE JESTEM ZAŁAMA. crying
Obserwuj wątek
    • jonas1139 Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 15:09
      eeee ...
      zaależy czy ufaasz teej " kolezancee "
      moze ona byc zazdrosna jak sie z nią pokłuciłaaś .

aalboo on łazi z tobą dlaa beekii . aalee sie muu spodobaałaś .
      • lolunio Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 15:29
        nie przejmuj się mi się wydaje że koleżanka musi coś czuć do twojego chłopaka i
        jest zazdrosna....on NAPRAWDĘ CIĘ KOCHA nie skreślaj go....ja bym skreśliła
        koleżankę i więcej się do niej nie odzywała
    • koci97 zapytaj sie 28.02.10, 15:13
      zapytaj sie swojego chłopaka czy chodzi z tobą dla beki. możliwe że twoja przyjaciółka po
      prostu ci zazdrości i to zmyśliła. zapytaj sie tak szczerze wink
      • pola16 ehm.... 28.02.10, 15:18
        ja bym raczej go nie spytała, bo raczej powie,że NIE, ale komu bardziej ufasz?
        Czy, któreś z nich już cię oszukało kiedykolwiek???
    • bananowedrzewo Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 15:19
      Pewnie koleżanka z która sie pokłociłas to wszystko zmyśliła... chciała ci zrobic na złosc i chciała aby było ci przykro... Dla pewności zapytaj się czy chodzi z tobą bo mu się podanasz czy dla beki... Jestem prawie pewna ze twoja koleżanka chce abys z nim zerwałaaa...
      pozdro
    • pocahontas Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 15:23
      Ja na twoim miejscu pogadałabym ze swoim chłopakiem...szczerze. Powiedziała,
      że ktoś Ci przysłał takiego sms i nie wiesz co o tym myśleć..................Musisz być pewna
      swoich uczuć tak samo jak jego. Musisz wiedzieć co on o tobie myśli i co do Ciebie czuje.
      Szczera rozmowa z chłopakiem. Koleżanka może robić Ci na złość. W końcu sie
      pokłuciłyście. Może być zazdrosna. Jak to u koleżanek często bywa.wink
      Życzę powodzenia
    • zbuntowana676 Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 15:25
      Koleżanka może być życzliwa... Najpierw sprawdź tego kolesia poprostu go o to
      pytając powiedz że dostałaś takiego SMSa i uważnie patrz jak zareaguje. Jeśli
      sie okaże że kumpela kłamała UDUŚCIE JĄ OBOJE!!!!devil
    • jonaska97 Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 15:25
      Pogadaj z nim.
      Skoro pokłóciłaś się z tą dziewczyną to skąd wiesz że mówi prawdę?
      Zapytaj się gobig_grin
    • realistic Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 15:28
      koleżanka z, którą się pokłóciłaś tak gada...

pewnie kłamie -,-
    • papson_ave Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 15:29
      Chłopaki to ch...e. Nie na jednym się zawiedziesz
    • vanella Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 15:51
      Porozmawiaj z tym chłopakiem szczerze. Powiedz o wiadomości koleżanki itd.. Jeżeli się nie
      przyzna, zastanów się czy aby na pewno mu ufasz. Poza tym spytaj się kumpeli skąd
      wzięła tę informację i dowiedz się czy jest ona pewna(ta informacja, nie kumpelawink). Jeżeli
      jesteś już naprawdę zdesperowana możesz dyskretnie podpytać o to kogoś z otoczenia
      twojego chłopaka.
    • akira Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 22:13
      Nauczyłam się nie wierzyć dziewczynom, tobie proponuje to samo.
      Zauważ, że z tą "koleżanką" się pokłóciłaś. Więc równie dobrze mogła to sobie wymyślić, żeby zrobić ci na złość. Byłam w takiej samej sytuacji i prosto z mostu zapytałam się o to chłopaka. I dobrze zrobiłam. Okazało się, że ona sobie wszystko wymyśliła bo była o niego zazdrosna. Więc zapytaj się go! Na pewno nie jest z tobą dla beki. Ostatnio kumpluje się tylko z chłopakami więc wiem, że jeśli robią sobie z którejś jazdę to na pewno nie całują tych dziewczyn. Zresztą jestem pewna, że ona to wszystko zmyśliła. A ja rzadko się mylę ; )

Powodzenia ; *
      • nastolatkak93 Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 22:22
        sądzę że ona ściemnia [ta koleżanka]
        jak sie pokłóciłaś to chce Ci teraz dokopać..i nie płacz tylko wyjaśnij ta
        sprawę z chłopakiem..powiedz mu prosto w twarz to...czy naprawdę mu na tb zależy...
        powodzenia. kasiekxddkiss
    • cathylinton Re: wchodzcie Prosze . !! Help. ! 28.02.10, 22:23
      wiesz .. z reguły wierzę zaufanym źródłom od kiedy miałam podobną sytuację .
      zapytaj się go wprost zanim się mocniej zaangażujesz . ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka