jubi 03.03.10, 20:55 Mam do Was pytanie przerabiacie stare ciuchy np.takie z ciucholandów ?? Zaczęło mnie to od dłuższego czasu interesowac ale kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrać pomóżcie może któraś z Was ma z tym styczność zgóry thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justinowa Re: przerabianie ciuchów 03.03.10, 20:58 jEszcze nigdy nie byłam i nie mam zamiaru iść! Odpowiedz Link Zgłoś
naturally Re: przerabianie ciuchów 03.03.10, 21:01 nie przerabiam sama ciuchów bo nie mam do tego ani krzty talentu. xD Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: przerabianie ciuchów 03.03.10, 21:01 Nie. XD Nie mam do takich rzeczy tal;entu. Ostatnio dopiero nauczyłam się przyszywać guziki. To już mój rekord. Ale bardzo chciałąbym spróować.. nie zaszkodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: przerabianie ciuchów 03.03.10, 21:03 Ja bym chciała poprzerabiać wszystkie swoje stare ciuchy, ale też nie wiem jak siw do tego zabrać... Ostatnio przyszyłam do bluzki od w-fu kolorowe serduszka Odpowiedz Link Zgłoś
andzelunia7 Re: przerabianie ciuchów 03.03.10, 21:03 mam kumpele która ma kase ale woli kupic np zwykłą białą bluzke kupic taki specjalny papier i wydrukowac co tylko jej sie podoba albo bierze zwykółe farby i robi jakieś mazaje to wygląda zajebiście : Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: przerabianie ciuchów 03.03.10, 21:07 raz odszykłam od bluzki z drugiej ręki cekiny, uważam to za wielki sukces. <3. a tak na serio, to nie. mam wiele pomysłów, ale po dzisiejszym incydencie w ogóle chyba na trochę zrezygunję ze styku z ubraniami poza ubieraniem ich. :q Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo.x3 Re: przerabianie ciuchów 04.03.10, 14:55 Ja chcę sobie zrobić coś Takiego Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: przerabianie ciuchów 16.03.10, 20:10 Oczywiście że tak . ;] Często kupuję w lumpeksach . ;dd bo są tam rzeczy , których nikt nie ma xd. Skracanie, Doszywanie, Obcinanie. Różnie . ;] ale częściej robię coś z niczego , jeśli chodzi np. o biżuterię . ;> Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: przerabianie ciuchów 01.04.10, 21:02 o tak, przerabiam swoje stare ciuchy. za krótkie spodnie skracam, u bluzek obcinam rękawy, przerabiam spódnice. fajna alternatywa jak sie wyrośnie z czegoś co sie bardzo lubiło. jak sie zepsuje to i tak miało iść na wywalenie, a jak coś wyjdzie to radocha xD. rzeczy w lumpeksie nie kupuje, bo jeszcze nie znalazłam żadnego dobrego, ale jak znajdę to sie wybiore, bo mam ochotę na jakiś oryginalny ciuch za 3 złote. Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: przerabianie ciuchów 01.04.10, 21:30 Ja przerabiam ,ale swoje,które mi sie juz nie podobaja;] Odpowiedz Link Zgłoś