olgx Re: ro rocznika 97. ;33 05.03.10, 21:18 ja nic nie przezywałam, no dobra przyznam troszke tak ,ale chcialam juz odejsc od tej dzieciarni i do gimy. jest super naprawde, poiznalam super ludzi. niestety ci fajni juz odchodzą ;/ plakac mi sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: ro rocznika 97. ;33 05.03.10, 21:23 o boshe, o boshe ! na pewno nie zdacie tego testu ! przepowiedział mi to mój pies ! wierzcie albo nie, ale mój pies to medjum ! O.O ajĆ . krejzi DeJ . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
alice.cullen97 Re: ro rocznika 97. ;33 05.03.10, 21:26 hehe. a ja jestem 97, ale już chodzę do gim Trochę się cykałam jak kończyłam 6 klasę, ale w sumie w gim nie jest tak strasznie Miałam o tyle łatwiej, że podstawówka i gimnazjum są razem w mojej szkole. A co do testu po podstawówce to dla mnie był dość łatwy, ale na jednym zadaniu się rąbnęłam i straciłam kilka punktów W każdym razie tym co w przyszłym roku idą do gim, powodzenia. Nie będzie tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: ro rocznika 97. ;33 05.03.10, 21:29 ja co prawda od września idę już do trzeciej gimnazjum ale powiem wam że nie macie sie czego bać gimnazjum wcale nie jest straszne, jest wręcz przeciwnie - zajebiste xPP wcale nie jest aż tak DUŻO do nauki jak to niektórzy mówią i po ok. 2-3 idzie się przyzwyczaić do nowej szkoły, a o starej szybko sie zapomina nie martwcie się Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: ro rocznika 97. ;33 06.03.10, 12:13 aliciajonas napisał(a): > ja co prawda od września idę już do trzeciej gimnazjum ale powiem wam że nie > macie sie > czego bać gimnazjum wcale nie jest straszne, jest wręcz przeciwnie - zajebis > te xPP > wcale nie jest aż tak DUŻO do nauki jak to niektórzy mówią i po ok. 2-3 idzie s > ię > przyzwyczaić do nowej szkoły, a o starej szybko sie zapomina nie martwcie si > ę po ok. 2-3 miesiącach**** xD Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: ro rocznika 97. ;33 06.03.10, 14:30 Ja jestem z 96 ale, ja chciałam iść do gim, a jak poszłam do gim chętnie chciała bym się cofnąć w czasie. egzamin po 6 klasie nie był łatwy. przynajmniej ten co ja pisałam. trafiłam do dupiatej klasy. ci fajni ludzie albo są w innej klasie albo ogólnie poszli do innej szkoły, próbuję się z nimi skontaktować, wychodzić z nimi na dwór czy gdzieś ale zawsze jak idę z kumpelą to ich nie ma w domu. , a ja tak b. za nimi tęsknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladypop Re: ro rocznika 97. ;33 05.03.10, 21:32 Pewniee Ze Chceem Iśc . ; pp Fajnii Bojee . A Idę Z Nay Przyjaciółką . ; ***** Odpowiedz Link Zgłoś
klauuudia. Re: ro rocznika 97. ;33 05.03.10, 21:35 W sumie to chciałabym już iść do gimnazjum. Zobaczyć jak jest i w ogóle. Ale z drugiej strony nie chcę się rozstawać z osobami z klasy. Oni mnie już znają , wiedzą jaka jestem , wkońcu 6 lat razem to dłuugo. xd wciąż myślę nad wyborem szkoły , bo wiadomo , że większość zostanie tutaj. Moja przyjaciółka pewnie pójdzie do szkoły , w której ja sobie nie dam rady. No jest lepsza ode mnie. Nie wiem jeszcze jak to będzie. A co do egzaminu to wczoraj pisałam próbny. ;/ nie było tak źle . Ale co będzie na tym w kwietniu. To będzie 4 dni po moich urodzinach. Pechowa trzynastka.? Oby nie. xd Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_12_ Re: ro rocznika 97. ;33 05.03.10, 21:51 Ptak! no wieem do jakiej szkoły pójdę. idę z całą klasą ! możliwe że nas rozdziela ale raczej napewno nie więc nie opuszcze nkkóra ostatnio mnje wk*rwia boje się Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: ro rocznika 97. ;33 06.03.10, 13:12 Ja będę miała tą samą klasę na szczęście ! Bo mamy też gimnazjum w naszej szkole. ; dd I dlatego chcę już do gimnazjum ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasieek_089 Re: ro rocznika 97. ;33 06.03.10, 14:34 nie boje sie testu. do gimz chce isc bo mam pojebana klase. juy wzbralam gimnazjum, ide z najlepsza kolezanka. tylko my we 2 w z naszej szkoly. yeaah. Odpowiedz Link Zgłoś
diunka Re: ro rocznika 97. ;33 06.03.10, 14:36 nie tak z przyjaciółkami i znajomymi nie ,dobrze mi tam nie czemu, co ten test może zrobić ?najwyżej pójdzie się do rejonu i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja i tak i nie xd 06.03.10, 14:37 ostatnie miesiące w podstawówce. ; PP chcecie już iść do gim? wybraliście już dla sb szkołę? idziecie do jednej szkoły ze swoją przyjaciółką lub ogólnie znajomymi? chcecie opuszczać waszą klasę? Boicie się testu na koniec 6 klasy? __________________ nom ostatnie ; / nie wiem , z jednej strony nooo. z drugiej bd. tęsknić za połową mojej klasy która idzie na inny profil albo do innej szkoły (ja idę do sportowej na siatke) wybrałam. idę z kumpelą i jeszcze jedną koleżanką z klasy i z dwoma z tańców ;3 nie chce mojej klasy opuszczać ;C łeeh ;C nie boje się testu bo miałam już 3 próbne i nie ma sie co przejmowac Odpowiedz Link Zgłoś
anusia.808 Re: ro rocznika 97. ;33 06.03.10, 14:38 Częśc moich znajomych będzie w tym samym gimnazjum co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: ro rocznika 97. ;33 06.03.10, 14:42 nie chcę iść do gimnazjum -.- nie może być dalej 8 klas?! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga888 Re: ro rocznika 97. ;33 06.03.10, 14:42 Ja chce doi gim i to jak !!!!Zostaje w swojej szkole a egzamin ...., brrrr ... stres i stres Odpowiedz Link Zgłoś
starberry Re: ro rocznika 97. ;33 06.03.10, 14:53 nie chcę iść - dużo nowych przedmiotów: przyroda-biologia, chemia, fizyka, niemiecki, WOS, geografia, technika (rok przerwy), muzyka (rok przerwy). mam gim. razem w budynku z podstawówką, ale nie wiem czy nie iść do innego miasta... jak będę szła do Kętrzyna to tak , do Reszla nie . xd nie i tak ;d nie boję się ogólnie, tylko teraz nie wyrobiłam się z wypracowaniem więc tylko o to się martwię , a o punkty nie bo miałam ponad 30 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: ro rocznika 97. ;33 06.03.10, 21:40 nie no. ja mojej klasy nie lubię, tzn. osobno niektórzy są ok, ale razem.. szkoda gadać. chociaż to debile, to i tak nie chcę się z nimi rozstawać. a gimnazjum mam do wyboru 3 i nie wiem, gdzie pójść..a testu to się nie boję, tylko matma mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
meisha Re: ro rocznika 97. ;33 07.03.10, 10:27 Testy po podstawówce są prościutkie Nie macie się czego bać . Ja też byłam przerażona jak szłam do gimnazjum, a po kilku dniach już było świetnie. Teraz czeka mnie przejście do liceum i jak o tym pomyślę to dopiero mam stracha Moja ukochana klasa (( Będę za nimi cholernie tęskniła Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: ro rocznika 97. ;33 07.03.10, 15:48 Za cholere nie chcę iść do gimnazjum. < boję się. Idę do gim. obok podstawówki, bo najbliżej. Nie wiem gdzie moi znajomi pójdą, więc... Wolałabym przenieść się od razu do liceum < 3 . Czy się boję? nie. Na próbnym miałam mało pkt., więc na prawdziwym nie będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: ro rocznika 97. ;33 07.03.10, 15:51 dobrza ja jestem 96. ale mniejsza o to. jak byłam w podstawówce - chciałam wyje*bać z tamtąd jak najszybciej . już mnie tam nie ma . testu trochę się obawiałam. ale gdy go napisałam, pomyślałam - wreszcie. ; 3 wahałam się między dwiema sql, ale wybrałam tą [ chyba ] lepszą . ludzie są fajniejsi, nauczyciele na więcej pozwalają . Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: ro rocznika 97. ;33 07.03.10, 15:53 Ja też nie chcę do gimnazjum xD Żal mi tego ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
bellajust7 Re: ro rocznika 97. ;33 07.03.10, 15:54 chcę iść do gim bo mam zwa.loną klasę ;// jestem już zapisana do gima . mam 3 przyjaciółki, z którymi bd razem w klasie ;DD jak najbardziej chcę opuścić moją klasę . nie boję się testów, bo nawet dobrze mi idzie nauka ;P ale chyba będzie mi brakowało tej klasy ... Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: ro rocznika 97. ;33 07.03.10, 16:09 Bd mi jej brakowało !!! To pierwsza banda i paka itp ... Nie wiem ; NIby nie chcę ich opuszczać ,ale poznam nowych ludzi i wgl .. Zresztą moja przyjaciółka chce iść tam gdzie ja więc bd spoko Testu się nie boje ,ale odczuwam stresa ;/ tak samo ostatnio próbny - miałam 'lekkie obawy' (nie chiałam iśc do szkoly ) ,ale był BANALNY ! oby taki był na koniec ! Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 rocznik 96. xd 07.03.10, 16:01 ja jestem teraz w 1 gimnazjum. u mnie szkoła podstawowa, to ten sam budynek, co gimnazjum. klasy zostały podzielone na 4. nie było żadnej dziewczyny w klasie, którą bym znała. wszystkie poszły do a, b, d. a ja w c zostałam. xD było tylko 5 czy 6 chłopaków, z którymi chodziłam do klasy i 3, których ogólnie znałam. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 rocznik 97 . xd 07.03.10, 16:09 już trochę chcę. ja mam podstawówkę razem z gimnazjum, to jest lepiej ale nie którzy i tak idą do innych gimnazjów. u nas nie wolno wchodzić na teren gimnazjum ( 1 , i 2 piętro ) bo na parter można ale jak chodzę tam z koleżankami to tak gadamy że chcemy juz do gim . Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Re: ro rocznika 97. ;33 07.03.10, 16:20 pauliska1212 napisał(a): > ostatnie miesiące w podstawówce. ; PP No tak > chcecie już iść do gim? taak > wybraliście już dla sb szkołę? taak ;x > idziecie do jednej szkoły ze swoją przyjaciółką lub ogólnie znajomymi? losowanie ;> > chcecie opuszczać waszą klasę?taak > Boicie się testu na koniec 6 klasy? nieee > > ja nie chcę do gim , chce zostać z moją zaje.bistą klasą x - ddd aha ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pffy Re: ro rocznika 97. ;33 07.03.10, 18:02 Ja chcę już iść do gimnazjum. wkurza mnie moja klasa (na z małymi wyjątkami). IDę do klasy ze swoją przyjaciółką (która jest jedną z tych wyjątków). a testu się nie boję, bo pisałam już dużo próbnych i zawsze przechodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: ro rocznika 97. ;33 07.03.10, 19:12 eh, nie chce iść do gimnazjum... musiałam już wybrać szkołę ale było ciężko. niestety wybrałam tę która mózg mi kazał... zostawiam wszystkich znajomych i przyjaciół i ide do tej lepszej szkoły,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: ro rocznika 97. ;33 07.03.10, 19:37 A ja mam szczęście bo u mnie w szkole jest podstawówka i gimnazjum. Więc będę dalej z moją kochaną klasą i rozstaniemy się dopiero w liceum Więc się stresuje tylko testem 6- klasisty a tak to nie Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: ro rocznika 97. ;33 07.03.10, 21:30 Ja już się doczekać nie mogę wybrałam już dla siebie szkołę , super , ale nie wiem czy się dostanę : ( idzie do niej prawie cała moja klasa . idę z kumpelą ; * nie chcę opuszczać mojej klasy , ale chcę poznać nowych ludków . ^^ na początku się nie bałam wcale , ale jak to się zbliża to coraz bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
ichliebetom Re: ro rocznika 97. ;33 14.03.10, 14:00 nie boje sie testu na koniec co do gim. to mieszkam we wsi i mam tylko jedno wiec tak juz wybralam chcialabym byc w klasie z moimi przyjaciolkami nie lubie swojej obecnej klasy wiec tylko 5 osob (mam nadzieje) Odpowiedz Link Zgłoś