heyyeah Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:41 Ha! Albo moje. Ja mam właśnie takie albańsko/włoskie, niby normalne, a jednak nie Adriana, przez jedno "n" Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:43 Magdalena Alicja ;p Maja Joanna Wiktoria Weronika Kinga te mi się podbają Odpowiedz Link Zgłoś
kama97 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:49 Blanka,Lidia,Łucja ,Magdalena( Madzia ) Marcelina I Gabriela (Gabi ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:58 florence. <3. albo nadzieja. w żadnym wypadku nie dawaj jej natalia. ja jak idę ulicą, to co kilka chwil ktoś woła jakąś natalię, i szyja już mnie boli od odwracania się. :q nadia jest ładniutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:13 `Hymm... W każdym razie moje imię jest takie niespotykane, rzadkie [ Lucyna, Lusi mogą mówić, jest tylko jedna osoba w mojej szkole o takim imieniu ] Amelia [ Amelka ] Julia, Julita, Nadia, Marta, Aldona [ osobiście spotkałam tylko jedną osobę o tym imieniu ], Kinga, Iga, Blanka, Diana, Izabela [ mała Izunia ] , Milena, Zuzanna, Lilianna, Olga. A tak najbardziej z tych co wyżej wymieniłam to: Lilianna i Amelka. Mam nadzieję, ze chociaż trochę pomogłam. Lilly_ Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah xDD 05.03.10, 20:26 Eeee tam. Mi się podoba Flora. Czytałam wyżej, że masz na imię Ada, więc Adriana się nie nadaje xDD Ja chciałam moją Flośkę (tak nazywam moją siorę-Florę) nazwać Ariana xDD Widziałam, że jesteś fanką wampirów. Może Bella, albo… Elena xDD ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:30 Mi się bardzo podoba Nadia albo Livia - córeczki moich znajomych tak mają na imię a z innych to: Emilka, Nikola, Julia - moja siostrzyczka ma tak na imię, Zuzia - moja kuzynka, Maja hmm.. nie umiem sobie teraz przypomieć fajnych xP Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:35 Mnie bardzo podoba się imię Gabrysia. Odpowiedz Link Zgłoś
olka973 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:42 Ja mam na imie Ola ;/ Ale tak średnio mi sie podoba, chociaż mogło byc gorzej POdoba mi się imie Klara i takie właśnie wybrałam na bierzmowanie ;* Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:45 mi się podoba Karolina , Laura i Alicja . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dark_angel. Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:54 Magdalena Paulina Aleksandra Maja Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:46 Pięknie by było gdybyś nazwała siostrę jak jakaś twoja prababcia albo przyjaciółka. Ja tak właśnie dostałam od starszej siostry bo przyjaźniła się z jakąś Kasią xd Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:54 mi się strasznie podoba : * lucyna * łucja * estera * hanna * helenka c ; * agata . gratulejszyn siostry . ; * ; ddd Odpowiedz Link Zgłoś
karcio tutaj ;) 05.03.10, 20:53 takie bardziej niespotykane:sandra,klaudia,oliwia,wiktoria,roksana,katia,karina,nina,sara,paulina mam nadzieje ze pomoglam Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:53 Wiktoria, Weronika, Kamila, Julia, Sabrina, Zuzia - osobiście podobają mi się te imiona Natalia - mee imię .x d Rzadko spotykanee dlatego wdzięczna jestem rodzicom za nie. ; dd Powodzenia przy wyborze i zazdroszczę ci, mieeć takiego malucha w domciu to ajćć. nie znam na to słowa .! Sama wiem bo też maam . : P Gratkii . ; pp I pozdrawiam . : * kristen_136 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat hmm . 05.03.10, 20:53 mi się z takich bardziej oryginalnych podobają : amanda, estera, roxana . a ze zwykłyh : klaudia i magda . Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_honey Re: hmm . 05.03.10, 20:55 hmm...może Maja, Julia, Natalia...Kinga może? pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:54 Gratuluje też mam siostrę która jest młodsza ma 5 lat i też się cieszyłam jak miała się urodzić i teraz się cieszę ,że ją mam Ładne imię jest Julia ,Lena ,Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:55 - > Wiktoria , - > Hania , - > Malwinka , - > Jagoda , - > Oluuś . XD Odpowiedz Link Zgłoś
justinkowaa5 Re: Imię dla sis :* 06.03.10, 20:15 Mi się bardziej podobają zagraniczne np. -> Miley ->Jessica ->Selena ->Vanessa I polskie też sa nie złe: ->Weronika -> Jaśmina ->Asia(Joanna) Odpowiedz Link Zgłoś
lola013 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:56 Śliczne sa Laura, Oliwia , Klara, Kamila, Dominika, Daria, Klaudia też niczego sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 ; D 05.03.10, 21:00 Klaudia , Natalia , Sylwia , Monika , Kamila , Aneta , Jagoda . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bou Re: Imię dla sis :* 06.03.10, 19:34 Nadia (bardziej po polsku Nadzieja) lub Anastazja są śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Imię dla sis :* 06.03.10, 19:46 Nadia - bardzo ładne imię dziewczyny podały, podtrzymuję Nina Wiktoria - podoba mi się to imię bardzo Helena - ładne i ma bardzo dużo zdrobnień Jagoda - co ty na to? Lilia - bardzo kobiece Odpowiedz Link Zgłoś
pink_xd Re: Imię dla sis :* 06.03.10, 19:55 mi się moje imie podoba- Karolina no i Julia, Wiktoria, Oliwia, Jagoda, Nadzieja, Nastazja... <3 Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Imię dla sis :* 06.03.10, 19:51 Adrianna, Katarzyna, Patrycja, Majka. Odpowiedz Link Zgłoś
arisa Mnie sie najbardziej podoba imię 06.03.10, 20:02 Rita, Laura, i Karolina... Odpowiedz Link Zgłoś
kassioolka Re: Imię dla sis :* 06.03.10, 19:59 Victoria Julia Michelle (czyt. Miszel ) Sara Anita Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: Imię dla sis :* 06.03.10, 20:04 Mela . piękne .<, 33 Mela to zdrobnienie , pełne imie to Melania. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
serduch_98 Re: Imię dla sis :* 06.03.10, 20:01 Maja Klaudia Gabriela Martyna Iwona jest dużo fajnych Odpowiedz Link Zgłoś