ashleyhetstrong 08.03.10, 14:16 miley cyrus na swoim koncercie wije się po podłodze i śpiewa Kicking & Screaming przesada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlotte__ Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 14:20 i ??? może była taka choreografia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 14:22 Dopiero dowiedziałas sie , ze jej odbiło . -.- Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 14:24 czyżby starała się być rock star ? -,- Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 14:26 hahaahaa, rockstar? no jasne, jak kudłami potrzęsie to już rockowa ten filmik tak ją skompromitował w moich oczach, że już jest na całkowitym zerze Odpowiedz Link Zgłoś
julkax. Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 23:16 czemu od razu odbiło? nie lubię Miley, ale myślę, że nie przesadziła. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina głupia... sz... 11.03.10, 11:43 z niej to jakaś głupia sz.mata. Tam chodzą w większości dzieciaki z rodzicami... a ona zachowuje sie na scenie wulgarnie... bardzo mi przykro ale to jest kertynka amerykańska... Odpowiedz Link Zgłoś
light Yhym... 08.03.10, 14:23 Przyznaję otwarcie, że dziewczyny nie znoszę, ale chyba niektóre użytkowniczki nadal mają trudności ze zrozumieniem tego, że ona nie masz już 12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ -,- 08.03.10, 14:23 Ej no sorry, jak jej tak choreograf kazał -,- a zresztą co cię to interesuje? Już prawie jest dorosła to niech sb robi co chce -,- wedle mnie to może się nawet rozebrać ... Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: -,- 08.03.10, 14:36 taaa? a wiesz, że istnieje coś takiego jak dobry smak i styl oraz odpowiednie zachowanie? osób publicznych to dotyczy w największym stopniu, a ona z pewnością taką osobą jest, więc co ty ją choreografem i jej wiekiem tłumaczysz? wiek nie ma nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś
the_lady_r. Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 14:26 wczula sie w piosenke Xd przynajmniej dobrze sie bawi na scenie i umie zrobic show w porównaniu do innych wokalistrek ; p Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 14:31 the_lady_r. napisał(a): > wczula sie w piosenke Xd > przynajmniej dobrze sie bawi na scenie i umie zrobic show w porównaniu do > innych wokalistrek ; p tsa...to ma być show ??! Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 14:34 tylko kretynki tak robią. Ona dawno,dawno temu juz udowodniła ze jest kretynka. Ja na jej miejscu schowałabym, sie gdzies daleko głeboko,głeboko,głeboko... Odpowiedz Link Zgłoś
janet_kaulitz Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 14:36 jak dziwka , normalna dziwka . Odpowiedz Link Zgłoś
florence ;D 08.03.10, 14:43 Mi to tam wisi ,co ona robi na scenie.I tak jej nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 a widziałaś kiedyś jakiś koncert Lady GaGi ? 08.03.10, 22:55 to dopiero przesada ; x Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 23:04 wijanie po podlodze , niezly pomysl ale trzeba to jakos zrobic z klasa a nie jak to ona zrobila ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 lol 08.03.10, 23:06 widziałam to..nawet lepsze..i dłuższe...taka choreografia..niech sb robi co chce..xd napisałabym coś ale nie chce nikogo obrażać..;dd Odpowiedz Link Zgłoś
pajlov4 Re: lol 08.03.10, 23:17 jeezu , ale macie powody do robienia afer . - , - może chorograf jej tak kazał ? poza tym co wam do tego , co ona robi na swoich koncertach ? : X . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: miley cyrus odbiło... 08.03.10, 23:21 ...się od podłogi. -.- __________ leciutka przesada, z tym pod koniec. boż. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. SHOW . 08.03.10, 23:21 Miley przynajmniej daje show na koncertach, bo dotychczas np. Selena to ona jakoś tak strasznie nie szaleje. Miley chce dać niezapomniane wrażenia . Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 23:38 Co zrobić, dziewczynę ponosi. Na scenie wyładowuje swoje frustracje Śmiałam się jak oglądałam to wideo. Zwłaszcza z tych jej... "ruchów biodrami", nie wiem jak to nazwać. A jaka była reakcja widowni, głównie tej męskej Co mnie jednak obchodzi co ona robi na tej scenie? Większość i tak tego nie widzi, ważne są piosenki, które mi się akurat podobają. Jak Miley ma ochotę to niech i wije się po tej scenie jak wąż Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton Re: miley cyrus odbiło WIDEO 08.03.10, 23:52 hahaha . ;p cos nie wychodzi jej nasladowanie Lady Gagi . bez urazy , lubie ja . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
shelly97 Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 00:23 Bez przesady, ona ma już 17 lat, przecież nie może wiecznie zachowywać się tak samo. A tak na marginesie, to ten filmik mnie rozśmieszył xp Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 07:11 do tej pory jej broniłam, ale już nie ! na widowni były małe dzieci, jeżeli tak jej zależy, to niech robi koncerty od 15 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 07:29 zachowuje się jak mała dziwka. tak może i ma już swój wiek i może już tak tańczyć ( o ile to był taniec -.-) ale powinna wiedzieć,że na widowni są dzieci które biorą z niej przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
bravien Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 13:55 pffy . jeśli chce zrobić show , to niech robi to z klasą ... a tak w ogóle to ona ma śliczne włosy . nie wiedziałam , że są aż tak długie . Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 18:23 jej już dawno odbiło, wtedy kiedy wymyśliła sobie, że potrafi śpiewać i poszła na przesłuchanie na hany montany. a dla tych co mówią, że to taka choreografia: hahahah! chyba nie widzieliście choreografii nigdy, co byle jakie bieganie po scenie a potem nagle jakieś tarzanie się jakby coś jej do majtek wpadło to choreografia? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 18:27 zachowuję się jakby była dorosła . Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 18:38 jej , taniec tańcem, z resztą ona ma 17 lat, tak? to że wygląda na 20 parę lat to nie oznacza że od razu musi być taka seksii tarzać się po podłodze. i w ogóle na koncertach jest wkurzająca, tak się rusza jakby chciała pokazać jaka to już jest dorosła.. za wszelką cenę. to trochę żałosne. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 18:49 wow! moim zdaniem GaGe naśladuje Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 18:49 dziewczynka probuje być 'kól' ale cos jej nie wychodzi . Mysli ze jest gwiazda rocka pff... ;| Odpowiedz Link Zgłoś