patrycja17 08.03.10, 21:31 mam lekki problem. kocham chłopaka a on mi napisał że nie podoba mu się mój charakter a pisał że mnie kocha płacze codziennie wieczorem i tne sie. co mam zrobic zeby tego nie robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja17 Re: pytanie. 08.03.10, 21:38 ciapolka napisał(a): > odbiło ci? o, O no troche;-( Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ . 22.03.10, 15:39 Nie zauważyłaś, że na świecie jest więcej chłopaków?, nie tylko 'ten jedyny'. Znajdziesz tysiąc razy fajniejszego ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 Re: pytanie. 08.03.10, 21:36 silna wola zapomnij o nim-skoro mu sie nie podobasz,zmajdz sobie kogos innego Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Re: pytanie. 08.03.10, 21:43 jak napisal ze niepodoba mu sie twój charakter to nie jest ciebie wart! zapomnij o nim to jakis palant a i nie tnij sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lija120 Opanuj sie -.- 08.03.10, 21:36 poprostu zjedz lody i wypij czekolade a potem zapomnij o nim ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Re: pytanie. 08.03.10, 21:37 O człowieku.-.- Powinnaś go olać. No 'sorry', ale jak mi by chłopak mówił takie pierdoły to 'wywaliłabym go za drzwi'. ... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: pytanie. 08.03.10, 21:37 Wyluzuj, tego kwiatu pół światu. Będzie dobrze, zobaczysz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miley17cyrus Re: pytanie. 08.03.10, 21:37 ohhh...przystopuj troszeczkę...rozumiem że go kochasz ale nie sadze zeby na to zaslugiwal Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: pytanie. 08.03.10, 21:39 Co wy macie z tym cięcie sie???Myslicie, że jak sie tniecie to jesteście fajne?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozpuszczamsie Re: pytanie. 08.03.10, 21:42 oj, zapomnij, jak to powiedziała Light- dużo chłopaków jest na świecie (: Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Re: pytanie. 08.03.10, 21:42 On nie jest ciebie wart Znajdziesz innego. PS. tnienie się ,znaczy o głupocie ludzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: pytanie. 08.03.10, 21:44 pogadaj z nim szczerze . ;***************** . tylko prosze nie tnij się . ! . sama kiedys sie ciełam, i wiem jak to jest , i wiesz jak potem załowałm . ; ( . ale coż jak sie tnie to to boli i wtedy jest lżej na sercu . ale to nic nie da , ze sie potniesz . ! . pogadaj z nim naprawde ) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: pytanie. 08.03.10, 22:14 patrycja17 napisał(a): > ale on powiedział że to nie ma sensu;-( ohohooh . to jest problem, wiec co ale znam taki przypadek jaki miała moja kolezanka tez mówił, ze nie ma szans i wgl. a teraz jest wgl. inaczej , prawie ze sobą sa . , moze daj mu troche czasu ;**** Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: pytanie. 08.03.10, 21:52 z cięciem się Cię rozumiem...Sama to robiłam i mi to pomagało,ale znalazła się osoba,która zaczęła się wtrącać i próbowała "pomóc" i wyszło na gorsze... Więc odradzam,bo jak ktoś się dowie to możesz mieć kłopoty. A co do chłopaka to pogadaj z nim i zapytaj co mu się w twoim charakterze nie podoba jeśli to drobnostka to możesz to zmienić,a jeśli nie to o nim zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
andzelunia7 Re: pytanie. 08.03.10, 21:46 Jak sie tniesz to idź do jakiegos psychologa czy cóś co ty masz jesteś zaburzenia psychiczne czy co ??? (tego kwiata pół swaita jak ktoś już pisał ) A co może jutro sie z mostu rzucisz co??? Weź sie lecz!! PS. chciałaś rade to masz: Zjedz tyle czekolady ile zabierze (hehe) Lodziki mile widziane (ale takie zimne i do jedzenia a nie rzadne inne) ogladaj komedie (tylko nie romantyczne) albo śmieszne bajki (mi pomaga) Pogadaj z kimś Nie tnij sie bo to jest jak narkotyki !!!!!!! Nie pij nie pal nie ćpa nie tnij się ani nic w tym stylu tylko olej huja Wyluzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj What are you doing?? pomyśl nad tym pytaniem bo jak sie przez niego zabijesz to dopiero się przekonasz że nie było po co Życie sobie marnujesz Ijak to mówi moja przyjaciółka : Chwytaj dzień bo on juz nie wróci Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Re: pytanie. 08.03.10, 21:50 Oglądnij Cartoon neetwork i po wyśmiewaj tę idiotyczne bajki! Mi pomaga zapominam i NIE tnij się. Odpowiedz Link Zgłoś
olka973 Re: pytanie. 08.03.10, 21:49 NIE TNIJ SIĘ!! To jest najgorsze rozwiązanie Jesli mu sie nie podobasz trudno. Pomyśl, ze na świecie jest pare miliadrów facetów Na pewno znajdziesz takiego któy Cie bedzie kochał i ty jego Teraz może jest źle ale bedzie lepiej A co do cięcia się nie rób tego bo zrobisz sobie krzywde a poza tym może spotkasz akurat kogoś kto Ci się spodoba, a jak bedziesz cała pocieta to mu sie nie spodobasz Hmm... a pozatym moga to zauważyc rodzice <dziwie się żę jeszcze nie zauważyli> i co wtedy?? Co im powiesz ?? Nie rób tego!! Krzywdzisz nie tylko siebie, ale też innych pomyśl że jutro bedzie lepiej oraz o znajomych przyjaciołach a nie o tym Dupku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
any3 Re: pytanie. 08.03.10, 21:57 Widocznie ten chłopak nie jest Cb wart, ani nawet tego, żebyś o nim myślała Wiem, że tak się tylko mówi, ale chyba innego wyjścia nie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: pytanie. 08.03.10, 21:59 Zapomnij i nie tnij sie. On na Ciebie nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: pytanie. 08.03.10, 22:09 Bla, bla, bla... Facet powinien cię zaakceptować taką jaką jesteś. Wolałabyś być z nim wiedząc, że jest z tobą dla wyglądu czy tzw. zaliczenia?! Zastanów się!!! Teraz się tniesz, a jak będziesz miała te obrzydliwe blizny to dopiero będziesz cierpieć, gdy nie będziesz mogła założyć bikini czy jakiejś seksownej bluzeczki. Cięcie nie świadczy o głupocie tylko o słabej psychice. Zastanów się za nim zaczniesz coś robić... Rozumiem, że to boli, ale przerzuć się na kogoś innego! Zawsze może być następny Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: pytanie. 08.03.10, 22:08 buhahaha, powiedział ci ze cie kocha, tak? a potem że nie, bo nie podoba mu sie twój charakter? to za co on cie kochał -.- weś se go odpuść ;o Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl zastanów się , prosze.. 22.03.10, 13:19 zastanów się proszę czy warto robić sobie krzywdę przez chłopaka , będziesz ich miala tysiąc a zdrowie tylko jedne soofty ;* Odpowiedz Link Zgłoś
nigga Re: pytanie. 22.03.10, 15:23 nie jest Ciebie wart. rada olej go ale cięcie się to głupota i przesada. jak ktoś ma chęć pomóc to piszcie na moje gg: 21781453 Odpowiedz Link Zgłoś
ala. Re: pytanie. 22.03.10, 15:29 boże..kochanie wiem jak sie czujesz i nie tnij się prosze.. toczysta głupota musisz to jakoś przetrwać Odpowiedz Link Zgłoś
koaal Re: pytanie. 22.03.10, 15:29 jesteś idiotką. pff, po co się tniesz? nic ci to nie da... no, ale cóż. najwyraźniej 'porażasz' inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś
monirraa Re: pytanie. 22.03.10, 15:40 zapomnij o nim tego kwiata jest pół swiata xD pzdr.monirraa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: pytanie. 22.03.10, 15:41 jeżeli się tniesz, to znaczy że nie masz szacunku do samej siebie, a tu już jest potrzebny specjalista, bo to, że sama z siebie zaczęłaś się ciąć to nie znaczy że sama z siebie przestaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś