roksanaroxana 09.03.10, 18:47 Co O Niej Myślicie?; ) Ja Osobiście Kocham Ją I Jej Głos:^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola09 Re: Taylor Swift; ) 09.03.10, 19:03 nie lubie jej głosu/muzyki,ogólnie nie lubie Taylor Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Taylor Swift; ) 09.03.10, 19:05 ma ładny głos i jest ładna . ale nie słucham jej muzyki - nie lubię country . Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Taylor Swift; ) 09.03.10, 19:08 Ładnie śpiewa, nie mam obsesji na jej punkcie. ta kosiana dziewczynka ma obsesję małą na jej punkcie. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Re: Taylor Swift; ) 09.03.10, 19:19 Uwielbiam ją!!!! Wiesz gdyby te osoby które piszą nie lubie bo nie słucham country posłuchały by 10 jej piosenek ZAKŁADAM SIĘ ŻE BY JĄ POKOCHAŁY!!!!!! JEJ GŁOS STYL I PIOSENKI PSWiecie że Miley Cyrcus TEŻ gra country????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kukartka_13 Re: Taylor Swift; ) 09.03.10, 19:59 uwielbiam ją!! ma super głos styl i cała jest super jedyne co mnie wkurza to to że przyczepiło sie do niej jakieś paskudztwo zwane seleną (i tak pewnie chciała tylko wkurzyć przyjaciółke taylor miley) do vivisis: miley ma piosenke country hoedown throedown Odpowiedz Link Zgłoś
thejustyna Re: Taylor Swift; ) 09.03.10, 21:56 Lubię ją, nie mam nic do niej. Jej piosenki są dość fajne, wpadają w ucho. Jednak nie mam tzw. "obsesji" na jej punkcie. Jej głos także nie jest jakiś super wyjątkowy. Wiekszość dziewczyn w ameryce ma taki delikatny głos.. Nie twierdzę oczywiście, że śpieewa ona źle, jednakże wiele dziewczyn w USA śpiewa nawet lepiej od niejj.. Ogólnie ma coś w sobie i nic do niej nie mam ;D no, to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
opaopa Re: Taylor Swift; ) 09.03.10, 22:04 Lubię jej muzykę. Za Taylor jako osobą już mniej przepadam, ale nie powiem, że jej nie lubie czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
zp.my ja nie moge . 09.03.10, 22:05 Juz normalnie mi sie słabo robi jaka ją widze.Juz pisałam to chyba sto razy i napisze sto pierwsze.Według mnie wszyscy sie nad nia strasznie uzalają po tej akcji z Westem.Ja jakos nie widze ze ma taki wspaniamy glos i nie dałabym jej tylu nagród Grammy według mnie po prostu nie zasłuzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ ... 10.03.10, 13:39 Jej piosenki nawet lubię, ale nie jest to jakaś mania . Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Taylor Swift; ) 10.03.10, 13:35 ja uwielbiam Taylor Swift ma świetny głos i jest bardzo fajna Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Taylor Swift; ) 10.03.10, 14:35 Fanką Taylor jestem już od bardzo dawna. Zwróciła moją uwagę, ponieważ wyróżniała się swoją muzyką od wszystkich teraz modnych piosenkarek, jej teksty są na prawdę szczere i prawdziwe. Uwielbiam ją za jej skromność i za to, że zawsze znajdzie czas dla fanów Klik Gdy słucham jej piosenek odpływam, szczególnie czy Invisible,Mary's Song czy Untouchable . Życzę Taylor wielu sukcesów i więcej takich cudownych piosenek.. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Uwielbiam ;) 10.03.10, 14:40 Uwielbiam ją! Kocham jej piosenki, a szczególnie "Tim McGraw", czy "Fifteen". Kilka razy już to powtarzałam, ale mogę jeszcze raz: ona jest jak czarodziejka. Czaruje tekstami, muzyką, a także osobowością. Kilka razy pokazała już, że fani są dla niej najważniejsi, że bez nich nic by nie osiągnęła. Ma wszystkie cechy, które posiadać powinna prawdziwa gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś