niewidzialna. 11.03.10, 20:50 Był Bieber, był Simpson, a teraz kolej na jedenastolatka Nazywa się Jordan Jansen Kolejny chłopczyk, który nie przeszedł mutacji próbuje sie wzbić... Oto on: A to jego kanał na you tube: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice087 Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 11.03.10, 20:55 nie no! następny -,- szczerze, wgl nie pdb mi się jego głos! Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Omg! 13.03.10, 18:52 czy te dzieci zrozumieją że mają głos jak nowo narodzone dziecko?! czyli nie do wytrzymania ;/ już mam dość tych głupków aż żal słuchać!! za chwilę będzie jakiś kolejny pedałek ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 ;p 13.03.10, 19:18 oł noł ; / już bimberek wystarczy,to może od razu mojego kolegę namówię.ciacho,UMIE śpiewać,chodzi do muzyka i gra na instrumentach,czego chcieć więcej. a i jeszcze ma ładnego fryza ,bo widzę że wszyscy ci "piosenkarze"mają piękne ,zadbane włosy xd lol Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 13.03.10, 21:27 joj -.- i kolejny ;| Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 11.03.10, 20:56 Nie ma takiego złego głosu, ogólnie jest spoko. Ale opczywiście nie przebije mojego Bieberka, niema szans. : oo Hm, ma taki donośny głos, jakby się przysłuchac. Bieberek ma głos spokojniejszy i dla mnie przyjemniejszy, dla moojego ucha w sensie. :d Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi covery justina !! 11.03.10, 20:58 a poza tym on nagrywa piosenki z coverami Justina Biebera ! www.youtube.com/user/jordanjansenmusic#p/u/2/nh77KD8p35c lol. XD Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna. Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 11.03.10, 21:02 .??? Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 11.03.10, 21:06 haha nigdy nie dorówna BIEBEROWI KTÓREGO UDAJEEEEEEEEEEE! ANI SELENIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 11.03.10, 21:10 a nie interesują mnie takie dzieci -.- Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 11.03.10, 21:18 Jak na niego patrzę, to mi się nasuwa wygląd Zacka Efrona i głos Vanessy Hudgends (czy jakoś tak… Odpowiedz Link Zgłoś
snowboardzistka Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 11.03.10, 21:23 Może coś z tego będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
logicznaaa Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 11.03.10, 21:31 Myślę, że może wypalić. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re:Boże Święty,oni wszyscy są do siebie podobni :/ 11.03.10, 21:31 Żaden z nich nie wyróżnia się niczym szczególnym, więc szanse na zostanie "gwiazdą" są znikome... Chłopiec mógłby jeszcze trochę poczekać, bo pewnie za jakiś czas znudzi mu się gatunek muzyki (z braku lepszego określenia, bo tego nie da się nawet do popu wpasować, bo byłoby to obrazą) jaki aktualnie "tworzy". Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 11.03.10, 21:56 Nie lubie go Nie wiem dlaczego, nie spiewa tak fajnie, moze dlatego ze to jeszcze dziecko (mlodsze ode mnie) ale moze kiedys spodobaja mi sie jego piosenki. Ale narazie odpada Odpowiedz Link Zgłoś
kate.. no i co?!!!! 12.03.10, 17:21 no i co kurcze nie może zostać gwiazdą bo ty tego nie chcesz?! żal -.- kasacja.; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 17:53 Wysłałabym go do mini mini razem z Bieberkiem dziecko na karierę masz jeszcze czas Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 17:56 11-latek?? niby na co on liczy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 17:57 marcepanka13 napisał(a): > Wysłałabym go do mini mini razem z Bieberkiem dziecko na karierę masz > jeszcze czas lol, nie obraźcie się ale podpiszę się pod tym stwierdzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 13.03.10, 19:21 JAK przejdzie mutację to takiego ładnego głosiku nie bedzie mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
rozpuszczamsie Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 17:57 cholera, jak on ma 11 lat, to ja mogę z mojego 8-letniego brata zrobić bożyszcza. wyprostuję mu włoski, wypromuję jego profil na youtube, który już ma, napiszę piosenki 'oł, oł, oł, bejbi' i wyślę na castingi. grać na gitarze umie, śpiew mu przerobią. EEEE? Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 18:01 I zostań jego menadżerką ;3. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 18:00 jak chce to niech śpiewa, co ci przeszkadza ? chłopak bardzo, bardzo ładnie śpiewa i wierzę, że za kilka lat zrobi wielką karierę . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna. Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 13.03.10, 17:53 lady_cat napisał(a): > jak chce to niech śpiewa, co ci przeszkadza ? > chłopak bardzo, bardzo ładnie śpiewa > i wierzę, że za kilka lat zrobi wielką karierę . ; d Nie przeszkadza mi,że śpiewa. Uważam,że jest za młody na gwiazde. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 18:02 no , wow . Odpowiedz Link Zgłoś
martynka93 :/ 12.03.10, 18:03 OMG ale żałosne... Ten cały bieber strasznie mi działa na nerwy, a teraz jeszcze dojdzie kolejny idol dziesięciolatek I tak samo pedalski jak ten bieber rzygam!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: :/ 13.03.10, 19:13 martynka93 napisał(a): > OMG ale żałosne... > Ten cały bieber strasznie mi działa na nerwy, a teraz jeszcze dojdzie kolejny > idol dziesięciolatek > I tak samo pedalski jak ten bieber > rzygam!!!!!!!!!!!!!!! wiesz, że o wiele lepiej brzmisz jak cię nie słychać Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 18:07 `hahahah .xd fajny będzie za 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 18:07 kolejna baba do showbiznesu,jeszcze wiele takich będzie-,- Odpowiedz Link Zgłoś
coraly. Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 18:08 Justin ma mniej dziewczęcy głos, ale jego też mi się strasznie podoba. ooo! jest w moim wieku! ; )) ale ja nie chciałabym być teraz sławna. całe dzieciństwo mu ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
merrs Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 18:09 szczerze? to wkurwiają mnie takie pseudo gwiazdeczki. ciekawa jestem czy taki elo będzie po mutacji, i to samo tyczy się biebera. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 18:50 merrs napisał(a): > szczerze? to wkurwiają mnie takie pseudo gwiazdeczki. > ciekawa jestem czy taki elo będzie po mutacji, i to samo tyczy się biebera. Dokładnie. co do tego dzieciaka mam nadzieję, że nikt go nie zauważy... za dużo już jest takich beztalenci, którzy tylko zajmują miejsce i przez nich ktoś dobry nie może się przebić, bo nie został wypromowany. najlepsi wokaliści krzyczą razem ze swoim zespołem po garażach a powinni na scenie zamiast tego disneya, biebera i całej komercyjnej, wypromowanej reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 18:11 nie podoba mi się on za lalkowaty Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 13.03.10, 19:09 jb002 napisał(a): > nie podoba mi się on za lalkowaty nie masz racji -.- justin też nie jest wcale lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 12.03.10, 18:34 ja nie mogę x_x Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 13.03.10, 18:36 Kolejny gówniarz dla pięciolatek, litości. Odpowiedz Link Zgłoś
megi11111 Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 13.03.10, 18:37 OoO już niedługo noworodki będą robić karierą ;/ Litości już koniec jak dalej tak pójdzie to wszyscy zostaniemy gwiazdami ;D Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 13.03.10, 18:56 Nawet nieźle... Mi się podoba. Zabijcie mnie!! I gówno z tego, że jest młody. Wiek się nie liczy, jeżeli ma się talent^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jovitt Re: Kolejne dziecko, które chce być sławne... 13.03.10, 18:59 A mi sie podoba jak śpiewa . ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
m_kristen. yhymn. 13.03.10, 19:00 nie kręcą mnie takiego typu gwiazdki, żaden z wyżej wymienionych. wszyscy są żałośni i uważają się za gwiazdy, a ich fanki to zazwyczaj 10-12 latki. współczuję im raczej niż zazdroszczę, niedługo każdy będzie ich wyśmiewał lub pójdą w zapomnienie. zobaczymy co będzie po mutacji. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jovitt Re: yhymn. 13.03.10, 19:02 www.youtube.com/user/jordanjansenmusic#p/u/2/nh77KD8p35c Jeśli porównać do Justina ( na żywo ) To ten cały Jordan o wiele lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś