prosiak_ 12.03.10, 11:32 Cześć Kociaki. co sądzicie o serialu 52 który leci na MTV? według mnie on jest zajebisty, a jakie jest wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prosiak_ Re: 52 12.03.10, 12:04 o tak przepraszam mycha specjalnie dla Ciebie będę cenzurować słowa. to tylko internet. Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: 52 12.03.10, 11:58 52 to program ukazujący inne spojrzenie na magię. To czysta, spontaniczna iluzja, bez przygotowań, bez wielkich rekwizytów, świateł, sceny. Wszystko dzieje się tu i teraz, każdy może być uczestnikiem niezwykłych wydarzeń. Znana do tej pory w branży eventowej ze spektakularnych pokazów wykorzystujących zaawansowane techniki multimedialne grupa iluzjonistów Metamorphosis pokazuje drugą stronę sztuki iluzji. To pierwszy program w Polsce pokazujący street magic. w skrócie napisane co pokazuje serial 52. A więc? ;> Co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
olcia509 Re: 52 12.03.10, 12:44 Bardzo, bardzo lubię. Chwilowo Mtv nie mam ale na s2o jest wszystko prawie. Najlepszy był odcinek kiedy ten Dawid lewitował, albo uciekł ze skafandra bezpieczeństwa, raz nawet podał taką zagadkę fajną: 1. Podaj państwo na 4 literę alfabetu (nie bierz pod uwagę polskich liter) 2. Na 3 literę tego państwa podaj kolor. 3. Na 2 literę tego koloru podaj nazwę rośliny. A teraz czy w Dani rosną niebieskie irysy???? Pamiętaj osoba której zadajesz tą zagadkę niech rozwiązuje ją w myślach! Odpowiedz Link Zgłoś
asiulkaa_96 ... 12.03.10, 12:56 moim zdaniem ten program jest zajebisty właśnie przed chwią go oglądałam bo na MTV leci maraton z 52 Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: 52 14.03.10, 17:20 kiedyś to oglądałam, a teraz jakoś nie mogę się na to natknąć. niektóre iluzje to aż.. świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough Re: 52 14.03.10, 17:24 ja nigdy na niego nie mogę trafić ^^ Zdarzyło mi się raz czy dwa, ale jakoś bardzo mnie nie wciągnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ 52. 14.03.10, 17:23 to nie jest serial... kiedyś to oglądałam, jak jeszcze wchodziło, bo koleżanka mi poleciła. podobało mi się. niektóre te sztuczki wprost niewiarygodne. teraz oglądam rzadziej, ale nadal bardzo lubię. <3 Odpowiedz Link Zgłoś