xxkalciaxx14 12.03.10, 15:06 hej kociaki mam do was pytanko jak się ubierać zeby wyglądać jak bella swan podawajcie linki stronek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxkalciaxx14 Re: jak bella swan...? 12.03.10, 15:13 mam ale chce pare ubrań takich jak ona Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: jak bella swan...? 12.03.10, 15:28 no weź... zobacz sobie jej zdjęcia albo obejrzyj film. i zobacz co nosi a potem na zakupy i już. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia509 Re: jak bella swan...? 12.03.10, 15:49 1. Bella nosi zazwyczaj dżinsową kutkę. 2. Nie nosi zbyt mocnych kolorów. Woli odcienie szarości i brązu. 3. Bella nosi taką jedną charakterystyczną bransoletkę, chodzi o taką drewnianą z obrazkami, prawdopodobnie kupisz ją w "świętych" miejscach. Ona była w obrazki z Jezusem i Maryją. 4. To może nie ma nic wspólnego ze stylem Belli ale ostatnio widziałam w New Yorker' taki T-shirt z napisem "everyone needs Edward" 5. Bella ma jedną taką bluzkę w stylu koszuli z naszytymi kolorowymi kwiatami. Myślę że znajdziesz coś takiego w Zara lub H&m. Link mam ale tylko do tej bluzki z New Yorker Tekst linka. Mam nadzieję że się przydalam Odpowiedz Link Zgłoś