slipknot. 13.03.10, 21:58 cześć . : - qq jestem maniaczką filmów fantasy i muszę was o coś spytać . czy czujecie coś takiego, jak niedosyt takich właśnie filmów w tv , ? x _ O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deathcat Re: Niedosyt. : - qq 17.03.10, 14:10 Często. Ale to w sumie zależy od fabuły, a jak wiadomo - w tv nigdy nie leci nic ciekawego xd Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Niedosyt. : - qq 17.03.10, 14:41 Telewizji zwykle nie oglądam, bo tylko czasami, od święta, na często niedostępnych stacjach pozwalają sobie na coś godnego uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Niedosyt. : - qq 17.03.10, 14:44 Raczej nie . Rzadko oglądam telewizję, wolę komputer ; p Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Niedosyt. : - qq 17.03.10, 14:46 tak, tak, tak. swoją drogą, w soboty lecą `Przygody Merlina`, przyjemny serial. :] Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Niedosyt. : - qq 17.03.10, 14:48 nie. ogólnie wcale nie jestem fanką ani książek, ani filmów fantasy, ale są wyjątki, oczywiście. natomiast jestem wkurzona, bo czwarty raz od nowego roku leci nigdy w życiu i thriller silver z sharon stone, ciągle, ciągle, ciągle. mam dosyć. czekam cały czas na filadelfię i truman show, może w końcu puszczą? mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Niedosyt. : - qq 18.03.10, 13:02 Ja czuję niedosyt japońskich filmów. x_x Zwykle jeden na tydzień i do tego na kanale, którego nie mam. Cóż za ironia losu. Niech dadzą na jakiejś ogólnodostępnej dwójce, albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
laska.bieberaxd Re: Niedosyt. : - qq 18.03.10, 17:28 Często . xD To moje życie . ! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia0115 Re: Niedosyt. : - qq 18.03.10, 17:54 Nowa notka www.billkaulitz-net.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Niedosyt. : - qq 06.04.10, 23:51 Jestem wręcz uzależniona od fantasy i myślę, że to dobrze, że nie ma tylu filmów fantastycznych w tv. Poprostu by się przejadły. Odpowiedz Link Zgłoś