martinii121 16.03.10, 20:44 czy przyjaźń/kolegowanie się w 3 opłaca się? wg. mnie nie bo np zwierzyłam się jednej już kumpeli nie uważam ją już za przyjaciółkę a dzisiaj się dowiaduje od tej 2 ze ona jej to powiedziała ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stop_it moim zdaniem nie 16.03.10, 20:50 ale skoro sie we 3 kumplujecie to czemu smutasz ze ta 3 sie dowiedziala? wg mnie sie nie oplaca bo zawsze 2 to sa bf a jedna tak zawsze stoi osobno i wgl.. Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: moim zdaniem nie 16.03.10, 20:53 Ja też mam 2 przujaciółki i też myslę, że się nie opłaca, ale co zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r re.. 17.03.10, 16:57 nie, przeważnie jedna z was zostanie sama , lub będą obgadywać tą trzecią Odpowiedz Link Zgłoś
selena117 Re: Fajnie.. 16.03.10, 20:51 opłaca, ale w tej jednej jedyniej mozesz miec tylko zaufanie i jednej sie zwierazać Odpowiedz Link Zgłoś
martinii121 ;) 16.03.10, 21:21 racja ale ja juz to zaufanie straciłam i mam to w du.pie Odpowiedz Link Zgłoś
olamiley Re: Fajnie.. 16.03.10, 20:52 jeśli wszystkie trzy jesteście przyjaciółkami to powinnaś obu się zwierzać z tajemnic a jeśli nie to masz rację że nie zachowała się jak przyjaciółka przyjaźń w trójkę opłaca się jak najbardziej ale trwałość przyjaźni zależy od szczerości ja sama mam trzy przyjaciółki i jesteśmy we cztery i ja tego nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Fajnie.. 17.03.10, 17:04 ja mam cztery przyjaciółki, ale jednej mówię dosłownie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Fajnie.. 17.03.10, 17:05 charlotte__ napisał(a): > ja mam cztery przyjaciółki, ale jednej > mówię dosłownie wszystko miało być trzy zamiast cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd Re: Fajnie.. 17.03.10, 17:10 ja mam 4 przyjaciółki ale tylko dwóm mówie wszystko, tamte 2 raz mi juz podpadły i jakoś im troche nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Fajnie.. 17.03.10, 19:40 na pewno taka przyjaźń jest trudna. sama mam dwie przyjaciółki, ale tylko jedna jest taką na serio. kiedyś było inaczej , ale potem wydarzyło się kilka rzeczy tamta się od nas oddzieliła i tak już zostało. x d teraz jest raczej naszą dobrą koleżanką, cały czas trzymamy się razem ale to nie jest to co było wcześniej. we trzy zawsze pojawia się ta niepewność czy czasem te dwie pozostałe nie nagadują na Ciebie za plecami. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. zdecydowanie nie. 17.03.10, 19:51 Przyjaźń w trójkę to nie jest przyjaźń. Tak naprawdę prawdziwego przyjaciela ma się tylko raz i tylko jednego. Czy możesz nam szczerze powiedzieć że wszystkie trzy są dla ciebie jednakowo ważne? Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś