wercia13 Kociaki, skąd ta agresja? 05.04.10, 16:09 Przeczytałam wiele wypowiedzi i jestem zszokowana. Dlaczego tak się nienawidzicie nawzajem? W większości wypowiedzi jest ; piep.rzone barbie, wyje.bać im, barbie to su.ki, są też oczywiście takie w stylu: jestem ładna, więc jestem barbie,zazdrościcie. Nie każda blondynka to przedstawicielka tej subkultury ani nie każda ładna dziewczyna. Ja jestem blondynką oczywiście uważaną za niesamowicie głupią i pustą, z czym się nie zgadzam. Sama uważam, że barbie nie jestem. Znam i bardzo lubię dziewczynę która jest moim przeciwieństwem. Czasami naśmiewamy się z siebie nawzajem, ale nigdy tak wulgarnie. Ona (chociaż większość mówi że to chłopak) jest naprawdę ładna, często jej mówię, że jest ładniejsza od większości chłopców jakich znam. A więc ludzie... 'czillałt'. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 16:16 Takiego tematu mi brakowało w sumie nie wiem czemu pewnie żebym mogła to z siebie wyrzucić . xD Ja właśnie się waham pomiędzy tymi 'stylami' bo normalnie jestem taka zwyczajna na luzie (ale bez deskorolki) xD ale czasami mam taki 'odchył' żeby się wystroić jak typowa barbie xD pewnie właśnie przez to powodzenie jakie one zazwyczaj mają. A tak to właśnie jestem pomiędzy ni to barbie ni to chłopczyca haha Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx ..;) 05.04.10, 16:19 A może coś pomiędzy.. ? Nie wiem.. ja nie lubię luźnych bluz spodni dresowych ale nie lubię też różu i błyskotek. Stawiam na czerń, granat, indygo... Proste lecz czasem bardziej zwariowane kroje..; )) pozdrawiam ;*;* Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 16:20 50/50 nie jestem taką totalną chłopczycą , ani barbie . zależy od nastoju . Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 16:20 Blond włosy, niebiesko-zielone oczka, 175 cm wzrostu. Gitarowa. Ale jesteś wielka, jeśli zmusisz mnie do założenia spódniczki. HA! Nienawidzę sportu, nie lubię biegać. Jestem dziewczęcą chłopczycą. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 16:24 ja nie jestem ani plastikiem ani zbyt na luzie tak samo jak ty, tak pomiędzy Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil A Patii jest... xD 05.04.10, 16:28 'Patii' to ja jbc xD Ja jestem normalna Pomiędzy, jak większośc, ale toleruje wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: A Patii jest... xD 05.04.10, 17:04 adidasy+rurki+bluzka jaka by tam nie była+bluza=mniej więcej moj styl Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 17:38 Różni są ludzie. Ja ubieram się zwyczajnie, ani w te strone, ani we. Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 17:46 Chłopczyca jak już .. Wgl .. to boje się sukienek .. i spódniczek .. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1552 luuzik, deska i te rzeczy.. 21.04.10, 14:09 luuzik, deska i te rzeczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjamusic Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 17:48 ja pomiedzy, czasami lubie ubrac krotka,obcisla sukienke, a czasami jeansy i trampki Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka4792 Re: barbie czy na luzie? 06.04.10, 20:25 ja lubię nosić spódniczki, sukienki czy coś, ale bez przesady. czasami się bardziej umaluję a tak to oczy tuszem, ale też nie zawsze. czasami (np. do szkoły) ubieram jeansy i w ogóle jak na co dzień. po domu czy przed dom ubieram się normalnie, nawet mam dresy luźne, które bardzo lubię, są one podobne do dresów chłopaków, ale bez przesady. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
greenday_4ever Re: barbie czy na luzie? 06.04.10, 20:32 wiecie u mnie w szkole są bójki a ja mam bardzo dużą miseczkę DD. wiec lubię eksponowac mój atut ale mój tata jest bokserem i myślę że mam to we krwi więc na przerwach często bije kogo popadnie wiecie jak to śmiesznie wygląda laska z dużym dekoldem która zaciska gardę to ostro dziwne ale wiem ze właśnie chłopakom podobają sie dziewczyny typu ładna za zewnątrz ostra w środku nie mam nic przeciwko połączeniu chłopczycy z barbie xd pozdrówka xD Odpowiedz Link Zgłoś
kofffam_cie Re: barbie czy na luzie? 06.04.10, 20:34 Ja jestem raczej pomiędzy... ale bardziej na luzie.! Uwielbiam skate'owe buty, bejsbolówki (to taki rodzaj czpki xD), bluzy z kapturem itp. A co do jeżdżenia na desce to uważam ze jest to i dla chłopaków i dla dziewczyn.! Sama jeżdże na desce.! (kocham to po prostu.! xD) Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Re: barbie czy na luzie? 06.04.10, 20:39 no ja sie ubieram dziewczeco, tramnpki np nie sa dla mnie(ale to kwestia przyzwyczajenia) noi maluje sie i wiesz co nie uwazam sie za lalke barbie.. bo jak mi sie bluzka pogniecie, ablo blyszczyk rozmaze to nie lamentuje Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: barbie czy na luzie? 13.04.10, 18:50 Pomiędzy Dbam o wygląd ale nie zachowuję się jak laska która widzi tylko czubek nosa i nowe buty Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ Re: barbie czy na luzie? 13.04.10, 19:13 Pomiędzy, a jednak troszkę bardziej przy tym pierwszym. Odpowiedz Link Zgłoś
sandruska_x3 Re: barbie czy na luzie? 13.04.10, 19:33 hmm . jak by na mnie spojżeć . ? to sama uważam się za normalną dziewczynee ... to że nosze bluze , jeżdże na deskorolce , słucham rau . nie znaczy że jestem chłopczycą , bo czasem gdy jest okazja potrafie się wystroić .. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: barbie czy na luzie? 21.04.10, 13:24 ja też jestem pomiędzy. barbi na pewno nie, spódniczki to mój wróg, tak samo jak mejkap xd ale na chłopa na pewno nie wyglądam XD i deski nie ruszam. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu .::. 21.04.10, 13:57 kazdy ma swoj styl mnie nie przeszkadzją jakieś barbie ani luzackie babki. naleze raczej do marzycieli ;D gadam ze wszystkimi. ale nie podobaja mi sie takie soby . ale to nie odemnie zależy . Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: barbie czy na luzie? 21.04.10, 14:22 ja też pomiędzy . c ; tsa , Paris Hilton miała ubraną bluzkę z Obamą . dziennikarz zapytał się jej : Dlaczego akurat taki wzór ? Paris odpowiedziała że Takie są teraz modne . Dziennikarz domyślił się że ona pewnie nie wie kto to jest , więc zapytał się Kto jest obecnym prezydentem USA ? Paris na to , że Nie interesuje się polityką . masakra . c ; Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: barbie czy na luzie? 21.04.10, 14:26 ja nienawidzę deskorolki, bo chociaż próbowałam na niej jeździć to jakoś nie wyszło -.- nie ubieram się jak Barbie, ale nie ukrywam, że lubię chodzić w legginsach i tunikach. no i mój nieodłączny element garderoby - dżinsy rurki. no i przede wszystkim nie ubieram się na różowo. mam jakiś uraz do tego koloru, więc nie mam ani jednej różowej rzeczy w szafie za to przeważają w niej fioletowe i szare koszulki czy bluzy. violet forever, nie? xd sama stwierdź, ale moim zdaniem ubieram się bardziej na luzie Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: barbie czy na luzie? 21.04.10, 18:32 Plastik czy emo - problem dzisiejszych nastolatków Ja jestem sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: barbie czy na luzie? 21.04.10, 20:15 ee czasem ubieraam sie jaak dziewczynaa aa czaseem taak trochee jaak chłopaaak . heeh ubieram sie jak chce i jak mi pasi . Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: barbie czy na luzie? 22.04.10, 18:24 em nie ubieram się jak facet i nie jak barbie ,lubię luźne ciuchy i nie lubię kiecek ! Lubię jeździć na deskorolce nic w tym złego ! Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: barbie czy na luzie? 22.04.10, 18:28 również jestem po środku, ale bardziej jednak przewyższa mnie str. 1. Jeżdżę na desce, i uważam że to całkiem normalne. Ale nie wyglądam jak chłopak .;d Ani się tak nie ubieram. ;d Tzn. ubrania mam w stylu 'luzackim' lub trochę podchodzącym pod 'skate'. No ale bez przesady . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: barbie czy na luzie? 22.04.10, 18:35 raczej jestem po srodku ale przeważa na mnie 2 cz. nie lubie męskich zaintereasowań i wgl tego co meskie....wole byc kobieca ale nie tak do przesady żeby nie wiedzieć co to toster albo żeby ryczeć jak mi sie bluzka ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś