chewing.gum Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 10:40 imię; Iga przezwisko; ig.plemnik haha;D i idżża;p 12 lat,w październiku 13. zodiakalna waga. lubię robić sesje koleżankom. a kocham taniec<3 ciągle densuje xdd Odpowiedz Link Zgłoś
bells_cullen13 Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 10:49 Sylwia, mówią na mnie Syla, Bells, Needy. W listopadzie bd mieć 14 lat, kocham czytać, robić zdjęcia, wariować, spotykać się z przyjaciółmi. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 10:47 Aneta w czerwcu 17 lat bliźnięta. Ksywki: Necia Nusia Angie Bella Wampirek. Uwielbiam piłkę ręczną i śpiew. Kocham angielski. Moim marzeniem jest praca z dziećmi. Jestem dość mocno walnięta w pozytywny sposób. Uwielbiam się śmiać Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
ksenq Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 10:53 no to taak , Ksenia , różnie na mnie mówią niektórzy " ems" niektórzy " ksenQ" ... mam 13 lat ^^ , uwielbiam tańczyć, grać w siatke, nienawidze siedzieć w domu... woda jest moim nałogiem ( tia tia, to dziwne jestem uzależniona od wody XD ) , ogółem jestem pozytywnie porombana ... ^^ no to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
ksenq Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 10:55 ksenq napisał(a): > no to taak , Ksenia , różnie na mnie mówią niektórzy " ems" niektórzy " ksenQ" > ... > mam 13 lat ^^ , uwielbiam tańczyć, grać w siatke, nienawidze siedzieć w domu... > woda jest moim nałogiem ( tia tia, to dziwne jestem uzależniona od wody XD ) , > ogółem jestem pozytywnie porombana ... ^^ > no to tyle no i jeszcze lubie anime i mange , ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 10:56 Karolina, mówią kara, karcia, sid, itp. 12 kwietnia 14 lat baran, uwielbiam śpiewać i tańczyć nie lubię fizyki wszyscy mówią, że jestem szurnięta ( wszędzie mnie pełno) i ... to chyba prawda a no i jestem przerażająco wesoła Odpowiedz Link Zgłoś
the.bieberkowaa xDD 05.04.10, 10:54 Jestem Klaudia i mówią na mnie Duśka, Dusia,Klaudzia ;p w listopadzie bede miala 13 lat xD znak zodiaku mam skorpion .. uwielbiaam plastyke i niemiecki .. w wolnym czasie chętnie wychodze na miastoo xD Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 11:04 `Mwah ! Jestem Julia ; > Mówią na mnie Julka,Julek i inne w podobie :3 Mam 15 lat, zodiak - wodnik, zainteresowania ? Hmm muzyka,fotografia, lubię grać na gitarze, spotkania z przyjaciółmi, aa i czytanie książek ;]] . Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 11:05 jestem Julita, a moja ksywka to Cytryna. 13 stycznia skończyłam 14 lat. mój znak zodiaku to koziorożec. interesuję się jeż - dżeniem na desce, prowadzeniem fotobloga, robieniem zdjęć, śpiewaniem, graniem na gitarze i fortepianie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa Re: Fajny pomysł . ;] 05.04.10, 11:05 Cześć . Mam na imię Patrycja , mówią na mnie Pati , Pietruszka . W marcu skończyłam 15 lat . ;] Mój znak zodiaku to baran . Interesuje się muzyką , sportem , tanicem . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 11:06 Jestem Patrycja, mówią na mnie Rebelka, Robi-od Roberty Pardo ze zbuntowanych -jestem równie szurnięta mam 14 lat jestem zodiakalnym wodnikiem. Interesuje się muzyką Odpowiedz Link Zgłoś
malaria taaa :D 05.04.10, 11:17 Agata, 14 lat jestem fajna lubię fineasza i ferba słucham metalu i gothicu. czytam komiksy i dużo ksiazek, interesuję się historią. no i lubię czarny kolor Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Orbit- it's me. c: 05.04.10, 13:39 No więc, co zaszkodzi mi powiedzieć.? ; pp Zwę się Iza. ; D. Mam ( a raczej będę mieć w październiku) 14 lat. c: Znak zodiaku? waga kocham śpiewać..; D. I ubóstwiam zwierzęta. *___* W przyszłości chciałabym zostać weterynarzem . ; pp Mama truje mnie, żebym była lekarzem nie zwierząt, ale ludzi.. pf .; D Mam własne zdanie, ale nie każdy się z nim liczy.; b jaka jestem? Miła,wesoła,zabawna,ciekawa świata, czasem złośliwa . Szybko potrafię znaleźć przyjaciół i za bardzo ufam ludziom.Zbyt łatwo wybaczam małe złośliwości.Raczej patrze na świat przez,,różowe okulary'' widzę tylko co najlepsze.Oczywiście mam też przeróżne zmartwienia-jak każdy. hm.. chcesz mnie poznać ? gg : 10415179 _____________ wyszło jak w jakimś ogłoszeniu towarzyskim czy coś..; D Odpowiedz Link Zgłoś
miracle_drug Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 23:12 Aneta + Neta + w lipcu będzie 15 + rak + taniec,śpiew,siatka,wygłupy z przyjaciółmi xdd, zakupy ! Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: zapoznawacz ; DD 24.04.10, 19:01 Dominika. Mówią na mnie Doma, bo imię jest za długie. Mam 12 lat, uwielbiam czytać, muzyka jest moim życiem, a moja siostra jest istotą, której nigdy nie mogę przejrzeć i zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
czacha421 <3 24.04.10, 18:56 Kasia..;*** pseudonim:Kaja <3..^^13 latek....wodnik..XD..interesuje sie muzyka : gram na organach..spiewam..tancze..<333 Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re: zapoznawacz ; DD 24.04.10, 22:04 1. Ania ; ) 2. Andzia , Bucik , Buciuś. 3. W maju 14. ;D 4. Byk. 5. Łażenie z kumpelami ; Smsy ; Siatkówka ; Muzyka. ; ) ;D ;-** Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzunio97 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 06:27 - Imię: Ola - Moja ksywa.... Cherry, Alex - 15.07 będzie 13 lat! - Raczek - Interesuję się siatkówką, nie gram za dobrze, ale się nią interesuję! Interesuję się również tańcem, śpiewem i jazdą konną! Bardzoooo dużo czytam! Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu yhym ; dd 02.07.10, 07:17 mam na imie Natalia . mówią na mnie Natt , Natli , Tedziooo . interesuje siee .. teraz to wakacjami ;d jazdą na rolkach , desce i chłopaku ) Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Było 02.07.10, 07:26 Iga, czasami mówią na mnie Ugu - nie wiem czemu. Ugu powstało parę miesięcy temu na matematyce. Od Ugu pochodzi także Kapitan Pirat Ugosz - na geografii. 14 - rocznikowo strzelec STRZELCE RZĄDZĄ ! Lubię grać w siatkówkę, palanta , kosza. Grać na kompie, słuchać muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
onebigcrap Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 08:01 Jestem Eliza ; D Za 15 dni skończę 17 lat , lubię biegać i kocham Milkę z creamem ! : D Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 08:05 Jetem Asia, Joasia, Aś, Aśka .. Mam 13 lat, mój znak zodiaku to skorpion, kocham śpiewać, tańczyć, oglądać Tv (xd) i siedzieć przed kompem. Lubię też jeść fast-fudy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
czekoooladowaaa Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 10:33 Ja mam na imię Ewelina a mówią na mnie Jane. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraa Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 10:41 Ja jestem Magda (Magdalena ) Mówią na mnie madziulek , trzynastka , lena i lenka . Mam 13 lat . Jestem zodiakalnym bykiem . ; ) Kocham zwierzęta , rodzinkę xD Pewnego chłopca xDDDD lubię spotykać się z przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 10:48 Mam na imie Oliwia, pseudo Isia, Oli, Dziunia. Licze 13 wiosenek [ latek ] , moj znak zodiaku to byk. Interesuje sie muzyka, zwierzetami i uwielbiam tworzyc! xoxo, Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 10:48 jestem kateerina i mam czternaście lat. nie cierpię nie tolerancji i kiedy ktoś mnie ignoruje . czasem lubię myśleć tylko o sobie, bo tak mi dobrze. a na tej stronce wręcz nie nawidzę czterech osób . aa, bo się boją krytyki. dzieciaczki. ; 33 tęz uwielbiam siatkówkę . Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 11:05 Beata , mówią na mnie becia 16l. we wrześniu będzie interesuję się aktorstwem. Kocham siatkówkę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
natusia2004 ;DD 02.07.10, 10:50 HEJ... jestem Natalia znana jako Nati,NAtusia,Zozole,Jessica, Bieberek itd.Urodzilam sie 20.04,1997 czyli mam 13 lat.Jestem baranem(to moj znak zodiaku).Lubie jedzdzic na rolkach bawic sie z psem,jezdzic na rowerze, plywac itd Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 sas < 3 02.07.10, 11:01 Martyna . Martinka , Mar , Paula 12 , skończone . wodnik ; DD słuchanie muzyki , matma - wiem, że jestem kujon ; DD , opowiadania , książki - CHERUB , pływanie < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 11:03 Magda mówią na mnie Madzia mam 14 lat znak z zodiaku to rak interesuję się muzyką i tańcem Odpowiedz Link Zgłoś
stevi_bbe Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 11:10 Imię : Adriana X D Ksywa : Dzia , Dusia , Niunia , Rolnik , Łada , Łada na ekogroszek , Chuda , Prosta X D Wiek : 11 lat ; D Co lubię : Lubię się wygłupiać .. najczęściej z kolegami ; D . Przyjaciół mam duużoo .. Krzywy , Milka , Mickey , Szczoch , Nevi , Natala , Żmijka , Bronek i dużoo innych : ) Kocham tańczyć , śpiewać i robić z siebie debila XD Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 11:11 Na imię mi Natalia , a ksywka to Młoda lub też czasami Chinka (bo gdy byłam mała miałam skośne oczy ) w listopadzie skończę 16 lat . Mój znak zodiaku to skorpion . Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 11:11 Ada,ale mówią Aducha,Kiziak,Biała. lat mam 12344. rozszyfruj xD rrrrak ; d kochaam sport i zaaakupy<3 zakupy to po cześci też sport,haha xD Odpowiedz Link Zgłoś