Dodaj do ulubionych

Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) sprawa.

24.03.10, 18:16
Nie zgadniecie go plastiki (ups…wink z mojej klasy zrobiły w poniedziałek.
Otóż postanowiły zniszczyć moje życie, czyli napuściły na mnie … gimnazjalistów.
Wyżywały się na mnie psychicznie, przez co popłakałam się w sztatni przed WF-em i
zadzwoniłam do mamy, żeby mnie uwolniła.
Przyjechała, oczywiście, ale to nie zmienia faktu, że GIMNAZJALIŚCI ciągle byli przed
szkołą.
Następnego dnia - matka jednej z dziewczyn, która w owczym pędzie, wraz z tłumem
odwróciła się ode mnie, chociaż była kiedyś moją przyjaciółką, przyszła … ze swoją mamą.
Na szczęście, było to po szkole, więc moja rodzicielka też tam była, ponieważ mieszkam
trzy kilomerty od szkoły i mama po mnie przyjeżdża.
Pokłóciła się z matką tamtej, wtedy ta kobieta (dała swojej córce tak samo na imię ja ona
ma. MASAKRA) powiedziała, że JA (tak, ja) jestem zerem ( i teraz uwaga) a jej córka jest
wspaniała i zawsze bezstronna.
CHOLERA! Dzisiaj nie poszłam do szkoły. Bałam się.
Ale jutro też jest dzień, a ja jestem sama… Nie ukrywam, że jestem dość (pfff. wszyscy
mnie znają i mają w tej chwili takie samo zdanie o mnie) popularna w mojej szkole.
Co mam zrobić? Rozmowa do nich nie dociera. One potrzebują ofiary, wyzywają mnie os
ku*w i dzi*ek. Szkoda, że nie wiedzą co to znaczy…
Obserwuj wątek
    • heyyeah Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 18:19
      Ocho. Właśnie się czegoś dowiedziałam.
      Ta cholerna plotkara, co ma na imię tak jak jej matka rozniosła sprawę po całej szkole.
      WSZYSCY O TYM GADAJĄ!
      • heyyeah Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 18:21
        jeszcze coś.
        Do szkoły noszę wayfarery i skórę, teraz te dzieci nazywają mnie "00 ada". angry
        • 7_things Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 18:25
          olewaj całą sprawę, nie przejmuj się.
          • minnie_mick Re: Nie wiem czy pomogłam, ale przeczytaj!! ;) 26.03.10, 10:44
            nie wiem czy mój pomyśl jakoś pomoże, no ale mam nadziejęwink
            słuchaj.
            więc tak najpierw pisałaś o tym co jest podobny do Justina, co na niego
            wszystkie dziewczyny się rzucają, teraz o tym, no więc zastanawiam się czy albo
            masz po prostu masakryczny psychiatryk w szkole, albo zmyślasz, ale nie bd cię
            osądzać. Więc jak pisałaś w poprzedniej sprawie nauczyciele niezbyt interesują
            się tym co się dzieje, ale jeśli te obydwie sprawy są prawdziwe to po prostu to
            jest jakieś...
            no, opisać się tego nie da!
            przecież coś z tą twoją szkołą trzeba zrobić!
            nie wiem, albo masz do wyboru to wszystko olać i zaprzyjaźnić się teraz z kimś
            kto jest dla ciebie miły i ci pomoże (to raczej nie najlepsza rada, wiem. Bo
            trudno po prostu to olać.), zmień szkołę - też raczej nie,

albo - to chyba najlepszy pomysł
            niech twoja mama zbierze kilka innych mam które też... no wiesz, po prostu ich
            dzieci mają jakieś problemy w tej szkole (w tym może być np. ta mama tego
            chłopaka-Justina) i
            niech zrobią straszną awanturę u dyrektorki! Może to coś zdziała, nie wiem
            zrobią jakiś apel, wpiszą uwagi tym co na ciebie tych gimnazjalistów nasłały. No
            naprawdę, nie wiem...

Ty to masz szkołę... Na swoją narzekam, ale naprawdę - ty masz przerąbane!

współczujee....smilesmile
            serce
    • letty Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 18:28
      Współczuje ci! ^^ serce ;-*
    • kitty Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 18:28
      zgłoś to do wychowawcy/ pedagoga szkolnego.
      lub zmień szkołę.
    • werka197 Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 18:29
      z jakiegos powodu to robia , rusz lep moze sie dowiesz dlaczego .... nie bronie ich ale to co
      innego jak sie znecaja nad nie popularnymi , wtedy mozna to nazwac wyzyywaniem sie z
      powodu problemow np.rodzinnych . ale jak jestes popularna to zdaje mi sie ze sie nad toba
      znecaja bo maja do ciebie jakies zale . bez powodu ich nie maja nie ? suspicious
    • kusy505 Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 18:33
      idź do nauczycielki... Ja osobiście nie popieram skarżenia się ale w twojej
      sytuacji to jest jedyne wyjście, bo do takiej dziewczyny nic nie dotrze a matka
      jak widać jeszcze gorsza. Lub połóż im świnie xD
    • heyyeah Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 18:34
      Ja też mi współczuje, szkolna drużyna (inaczej Klub Szalonych Dwunastoletnich Już-Nie-
      Dziewic) ognia się na mnie uwzięła!
      A wiecie czemu?! Bo nie muszę pisać testu szóstoklasity.
      Wszystko zaczęło się właśnie od konkursu humanistycznego.

PS. Nie mogę tego olać, ponieważ to robi się niebezpieczne.
      • pauliska1212 do heyyah 24.03.10, 18:40
        to ci dobrze. x d

a mogę wiedzieć czemu nie musisz pisać?
        czyżbyś wygrała konkurs humanistyczny? suspicious
        • heyyeah @pauliska1212 24.03.10, 20:08
          Tak, tak.
          Humanistyczny, tylko, że mam w klasie laureatkę mat-przyra i jej jakoś nie się nie uczepiły uncertain
      • tinn Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 18:40
        nie przejmuj się. O mnie też mają zdanie dziwki, szmaty, kurwy itd. Jakoś już mi
        to nie robi. Niedługo pójdziesz do gimnazjum i dwunastoletnie - nie dziewice
        (niezłe ;DD ) pożegnają się z 'byciem popularnym' i zostaną kociakami ; >
      • funnygirl Re: heyyeah: 03.04.10, 20:16
        ja tez nie jestem jakos baaaardzo lubiana w swojej klasie wiele osob uwaza mnie
        za konkurencje i inne takiecrying i tez dla tego ze bylam w 3 etapie konkursu
        humanistycznegowink jednak ja nie mam tak ze ktos sie na mnie uwzialwink ale
        współczuje wszystkim którzy tak mającrying

jakto 12 letnie nie-dziewice????????? Boże!!
    • softy_girl Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 18:38
      Porozmawiaj z pedagogiem lub wychowawczynią albo niech twoja mama porozmawia z
      matkami tych gimnazjalistów , innego wyjścia nie ma . Nie będziesz się przecież
      rzucała na gimnazjalistów , prawdaa ? ;33
      Nie bój się o tym rozmawiać , to nie wstyd . Dużo osób tak ma . Jetem z tobą ! ;*
      • softy_girl PS. 24.03.10, 18:40
        Nie wszystko pojęłam więc jeśli twoja mama już rozmawiała z matkami tych
        dziewczyn to bardzo przepraszam wink

Trzymaj się ! ;*
      • heyyeah @softy_girl 24.03.10, 18:42
        Dziękuję, ale już nawet teraz nie chodzi o nie, tylko o dziewczyny z mojej klasy… Mam tego
        dosyć.
        One się na mnie maszczą za ich problemy.
    • heyyeah @werka97. 24.03.10, 18:39
      jest powód, ale ich nie powinno to obchodzić.
      Pokłóciłam się z moją eks BFF i powiedziałam jej wtedy coś durnego, czego żałuję.
      Ale jak cała szkoła się o tym dowiedziała to już nie wiem.
      I jeszcze coś.
      Mówię. Moja szkoła jest jak zwierzyniec, one mi zazdroszczą. (patrz moja wypowiedź wyżej.)
      • sonia321 Re: @werka97. 24.03.10, 18:43
        po prostu czegoś ci zazdroszczą
        urody, charakteru a może dobrych ocen w szkole
        ogólnie niektóre laski są strasznie pojebane
        • elf97 Re: @werka97. 24.03.10, 19:05
          nie przejmuj się tym
          niedługo przestaną
          przynajmniej mam taką nadzieje
          dużo dziewczyn przeżywa podobne sytuacje
          na przezwisko nie reaguj - jeżeli ktoś cię zawoła (tym przezwiskiem ) wogule nie zwracaj na
          to uwagi jak ten ktoś będzie chciał ci coś powiedzieć zawoła po imieniu
          tak i możliwe że może ci czegoś zazdroszczą . . takie laski są głupie
          i jeszcze raz - nie przejmuj się ! !
          powodzenia ; )
    • sandra6565 Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 18:59
      jak je spotkasz spójż na nie powiedz: chore psychicznie dzieci i pójdź sobiewink
    • michaelmontana Wejdź ! 24.03.10, 19:25
      Moja koleżanka miała dokłądnie taki sam problem !!! Nękały ja ! łaziły za nią
      do domu! isały flamastrami po klatkach schodowcyh !
      Poszła do pani pedagogo i wezwano rodziców i policj ! To jest karalne i zapłacą
      ci dosłownie kasa za to ! Nie zwqlekaj !
      • heyyeah Re: Wejdź ! 24.03.10, 20:06
        Tylko, że ja nie mogę im nic udowodnić, bo jedyne dowody ich winy miałam na nk -
        skasowałam konto.
        Nauczyciele- olewają to, zupełnie zero ich obchodzi co się dzieje ze mną.
        • sandrolaxd Re: Wejdź ! 24.03.10, 20:30
          heyyeah napisał(a):

> Tylko, że ja nie mogę im nic udowodnić, bo jedyne dowody ich winy miałam na nk
          > -
          > skasowałam konto.
          > Nauczyciele- olewają to, zupełnie zero ich obchodzi co się dzieje ze mną.

To może zgłoś to na policje albo coś xDD Nie wiem.Niech twoja mama porozmwawia z
          mamami tych dziewczyn albo powiedz dyrektorce ;D
        • fantabuu . zgadzam sie z michelmontana xd 03.04.10, 20:20
      • kasiulec !! 25.03.10, 19:36
        Zgłoś to do dyrektora jeżeli nie poskutkuje to zgłoś na policję , jeżeli jesteś
        niżej niż w 3 kl. gim lub 6 kl podstawówki to czym prędzej zmień szkołe!!!!!!
        Powodzenia , P.S znam takie dziewuchy ale raczej to u mnie w szkole chłopcy są
        gorski mówie ci durnie takie że hej!!!kisskissuncertain
    • zakurzona Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 20:55
      Nie bać się ich..myślisz że cię tkną? od wyzwisk są mocne, ale plastiki i
      kopniaki..pffy...one niszczą inaczej..a po drugie nie pokazuj im że ich popisy
      cię ruszają..traktuj je jak powietrze
      Na pewno masz w szkole kogoś bliskiego, który ci pomoże i stanie w twojej
      obranie..nie ma jak znajomi ;]
      Zresztą szkoła coś musi z tym zrobić..no bez jaj..za mniejsze przestępstwa już
      są nagany
      • mweezy ;c 24.03.10, 21:39
        eh, współczuję ci. po części cię rozumiem bo w szkole nie jestem jakąś miss
        popularności, a w klasie kilka osób mnie nienawidzi i nie ma w tym przesady.

nie mam pojęcia co ci poradzić, chyba pozostaje nie zwracać uwagi na tych
        idiotów, abo jeśli nie będziesz dawała sobie rady, to po prostu powiedz jeszcze
        raz rodzicom i nauczycielom. i rozejrzyj się w okół siebie, z pewnością są
        osoby, które są normalne i z którymi możesz się zakolegować ; )

będzie dobrze, trzymam za to kciuki ; )
    • xxlilyxx Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 24.03.10, 21:31
      naprawdę nie ma żadnej koleżanki, która by Ci pomogła. ?
      gdybym ja była w takiej sytuacji za wszelką cenę nie chciałabym, żeby one
      widziały, że się boję, że wgl mnie to interesuje. nie dałabym im tej
      satysfakcji. ale pewnie bym się przejęła. xd a wychowawca. ?
      pedagog, psycholog. ? ktoś taki pewnie jest. :p albo zaufany nauczyciel . ?
      wiesz do policji to też się nadaje. gdyby tylko Cię zadrapały Twoi rodzice
      mogliby zgłosić sprawę do sądu. serio.! u mnie w szkole ciągle o tym trąbią.
      wyzwiska i groźby też są karalne. nie zwracaj na nie uwagi, unikaj. tym
      gimnazjalistom szybko się taka zabawa znudzi.
      zazdroszczą Ci, że jesteś mądra, a one głupie jak but od lewej nogi. :d
    • katsuumi_17 Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 25.03.10, 10:25
      Nie wiem czy wytrzymałabym to ciśnienie. W sytuacji, kiedy wszystko rozprzestrzeniło się na
      całą szkołę, trudno będzie wrócić dawny porządek, dlatego najpewniej zmieniłabym szkołę.
      Albo starałabym się udowodnić, że mam to głęboko w dupie, pokazałabym, że jestem silna.
      Może wtedy by coś się zmieniło.
      • heyyeah Ok. A teraz słuchajcie… 25.03.10, 19:03
        Dzisiaj mój wychowawca, po ponagleniu przez moją mamę (<3), zaprosił WSZYSTKIE
        dziewczyny na rozmowę.
        Poszło dobrze, zdały sobie sprawę, że nic już nie jest nie tak (wiem, pan od polaka by mi
        to podkreślił jako błąd), sprawa załatwiona. Nawet pod koniec dnia z większością
        żartowałam.
        Tylko, że teraz ta laska co ma na imię jak jej matka, powiedziała "Ada, ja ciągle uważam,
        że ty jesteś nic nie warta" zatkało mnie, powiedziała tak przy wychowawcy (go
        z resztą też zatkało)!
        Ja ją załatwiłam słowami "(tu imię), każdy jest coś warty, nawwet Bin Laden", a potem
        nazwała mnie infantylną (WTF?!), tylko taki szczegół, że ona z polaka wyciąga ledwo na
        pięć, nie wie co to znaczy. Co też nauczyciel jej wytłumaczył , kazał przeprosić.
        Powiedziała mi, że jestem nic nie warta, a to dla mnie jest najlepsze świadectwo, że
        zazdrości mi mojego sukcesu.

Mimo to martwię się, przykro mi, że tak powiedziała.
        Bo to jest cholerna mamuśka kazała powiedzieć.
        Powinnam się martwić, czy to głupota wrodzona?
        • thespragniona Re: Ok. A teraz słuchajcie… 25.03.10, 19:15
          Nie przejmuj się, daj już temu spokój. ;> Zazdrości po prostu, zresztą, sama to
          przyznałaś.
        • klaudencja Re: Ok. A teraz słuchajcie… 25.03.10, 19:20
          Przyznam, że cholernie bym Ci zazdrościła! big_grin Ciesze się, że wszystko się ułożyło smile
    • klaudencja popieram michaelmontana 25.03.10, 19:15
      Ma rację. Powinnaś to zgłosić. Na pewno niektórzy uznają to za kablowanie, ale
      kłócąc się z nimi nic nie zdziałasz. Sama wiem coś na ten temat. Miałam podobna
      sytuację. Jedna z nauczycielek się dowiedziała i od razu zadziałała. Później
      było już tylko lepiej smile Nigdy nie okazuj im swojego strachu! Mam nadzieję, że
      wszystko się ułoży <333
      • dismay12 ... 25.03.10, 19:24
        Ja też jestem gnębiona (nie wiem jak injaczej to nazwać), ale nie tak. Infantylny, czyli ktoś,
        kto zachowuje się jak dziecko. Wspołczuję ci i nie wiem jak mogłabym pomóc. Może
        zgłosiłabyś to na policję ? To, co oni robią jest karalne i uważam, że nikt nie powinnien
        tego ignorować. Trzymaj się.
        • dio223 michaelmontana ma rację.! 25.03.10, 19:30
          powinnaś to zgłosi czy do pedagoga czy do dyrektora, albo na policję.
          kiss
          • heyyeah @dismay12 25.03.10, 19:33
            Ja wiem co to znaczy.
            Ale ona niestety nie uncertain
      • myself Re: Też tak mialam 03.04.10, 17:00
        Też przezylam coś podobnego w tamtym roku.. To byla jeszcze podstawowka (6kl)
        starsze o rok dziewczyny z mojej klasy wyzywaly mnie od najgorszych tak że pare razy sie
        przez nie poplakalam. Razem z Qumelami które tez byly przez nie dręczone, poszłyśmy do
        wychowawczyni . Ona tylko z tymi trzema na wychowawczej pogadala. następnym razem
        mój tata z tatą koleżanki przyszli w mundurach (mój tato jest strażakiem a jej
        policjantem). one sie troche wystaraszyly i po rozmowie z wychowawcą sprawa byla
        zgłoszona do pedagoga. po jakiś 3m-cach znowu sie zaczęło i jak moja mama przyszła do
        sQll to jedna z tych dziewczyn powiedziala jej ze nie ma czasu na gadanie z nią i znowu
        sprawa powędrowala do wychowawcy... Teraz po zmianie klasy w gim jest wszystko
        normalnie big_grin
    • andzelunia7 Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 25.03.10, 19:47
      Jak to mówi przyjaciółka moja :
      " To jest nenkanie i to podchodzi pod któryś z paragrafów i rówie dobrze możesz
      to złosić policji a na pewno pójść z tym do dyrektora !!!!! na co ty czekasz aż
      ci coś zrobią???!!!"
      JA CI POWIEM JEDNO NAPEWNO NIE RYCZ BO BĘDĄ WIEDZIEC ŻE MAJĄ PRZEWAGE !!!
      A TAK WOGÓLE TO NIE MASZ ŻEDEJ PSIPSIUŁ Y??? KUMPELI??
      ŻYCZE ŻEBY CI SIĘ UDAŁO Z TYM KURWAMI I SUKAMI !!!
      TRZYMAM KCIUKI
      I PRZESYŁAM CAŁUSY kisskisskisskisskisskisskiss
      jAK CHCESZ TO NAPISZ NA GG :6206574 TO POGADAMY smile
      • heyyeah Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 25.03.10, 19:55
        Dzięki kiss
    • trufla Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 26.03.10, 10:51
      Może za jakiś czas znajdą sobie inny temat do gadania, plotkowania, obgadywania.
      Czasami naprawdę dzieci są ograniczone...
      • trufla Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 26.03.10, 10:54
        Jezeli teraz się od ciebie odczepiły nie zaprzyjaźniaj się z nimi tak bardzo... To fałszywki,
        moja siostra cioteczna miała identycznie. Najpierw na nią naskakiwały, potem zgrywały
        przyjaciółki, a gdy nie było jej w szkole obracały przeciwko niej całą klasę...
        • madziek67 tu. 26.03.10, 20:29
          omg. Faktycznie masakra ; oo
          U mnie tak nie ma , tzn. moja klasa 'be' i klasa 'a' się kolegujemy . I żadnych sprzeczek ,
          gnębień nie ma .

• replaceable Re: tu. 26.03.10, 20:33
            nie wiem co Ci poradzić.
            ale gimnazjalistki takie są, muszą się wyżyć. z różnych powodów.
    • anja_ Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 26.03.10, 20:34
      minus bycia w szkole sławną. Ale co Ty takiego zrobiłaś, bo nie kumam?
    • ehe_ Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 26.03.10, 20:43
      beznadzieja.

Widać że matka tej ''dziewczyny'' jeśli tak mogę ją nazwać, jest na jej poziomie. Trzeba być kimś, żeby dorosły człowiek gadał takie bzdety i wyzywał dziecko swojej koleżanki. No wiem, każdy rodzic jest po stronie swojego dziecka, ale bez przesady. Chyba powinna pogadać ze swoją córką o jej zachowaniu a nie jeszcze ją usprawiedliwiać. Niewiem jak ci pomóc, po prostu rozwalają mnie tacy ludzie lol2.

Powodzenia z tymi k*rwami ; **
    • twilight_6 Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 26.03.10, 20:46
      jak bym była emo to Żyły bym sobie podcięła. ale tak serio to współczucie.
      niestety nie pomogę bo nie znajduje się wtakich sytuacjach bo mam wielu
      przyjaciół którzy mnie bronią. a psychologiem teŻ nie jestem. sorki wielkie. ale
      chyba że z dyrem pogadasz, albo twoja mam niech pogada.
    • a_vie Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 26.03.10, 20:53
      piszesz tak chaotycznie, że nic nie zrozumiałam.
      • heyyeah @a_vie 26.03.10, 20:55
        Wiem o tym.
        Byłaam cholernie wpieniona.
        Co miałam zrobić?
        Ale mogę ci teraz przetłumaczyć, jeśli bardzo chcesz
    • anahi011 Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 26.03.10, 20:54
      może zmień szkołe sad
      powodzenia teraz w sql nie jest łatwo trzeba być silnym dasz radewink
      • mileyanddemi Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 26.03.10, 21:10
        Dasz radę.
        U mnie w klasie było podobnie.
        Tylko nie ja.
        Cała klasa była przeciwko Madzi w tym ja i się tego wstydzę bo napisałam do niej
        brzydkie słowa na gg i tak naprawde odemnie sie zaczleo chociaz było to
        wczensiej za jej plecami
        w końcu dziewczyna nie wytrzymała i poskarzyla się mamie.Mama jej się
        zdenerwowała.Potem byłam u wychowawcy/pedagoga/dyrektora i miałam obniżone
        zachowanie do dobrego .chociaz tak naprawde tlyko to napisałam.To ciągneło się
        parę meisięcy.Wkońcu uświadomiłam sobie co magda może przeżywać i nikt w klasie
        już na nią nie gada .Calutenka klasa ją olewała,wszyscy się odsuwali,kazdy gadał
        na nią.masakara
        Dopiero teraz do mnie dotarło co ona mogła zrobić popaść w jakąs depresje a
        nawet samobojstwo.Wstyd mi za siebie ;/ Teraz nie życzyłabym tego najgorszemu
        wrogowi
    • mileyoxox Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 26.03.10, 21:07
      olej wszystko !
      • dulce12_rbd Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 03.04.10, 15:31
        Całą tą sytuację bardzo wyolbrzymiasz.
        Oczywiście jest ona bardzo drastyczna no
        i nie za bardzo miła, ale no widzisz.
        Szkoda tylko, że nie chcesz
        na ten temat porozmawiać np. ze mną
        w cztery oczęta. Trochę ograniczasz się
        do porad kotka. (chodź nie przeczę, że dużo tu dziewczyn jest na serio bardzo mądrych)
        • klama_kcmil Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 03.04.10, 16:09
          Jej, no fakt nie lest lekko uncertain
          Może pójdź do pedagoga i porozmawiajcie razem w jego obecności. Oczywiście wspomnij
          o matce tamtej laski.
          Powodzenia, mam nadzieje, że się ułoży smile
          • heyyeah @dulce. 03.04.10, 16:46
            Ja właśnie takich inteligentnych rodzynków szukałam wink
            Już właściwie jest okej, tylko ciągle mnie boli to, że tamta (myślę, że wiesz która) laska
            powiedziała uncertain
            Chyba piszę to piąty raz: każdy jest coś warty, nawet Bin Laden !
    • light Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 03.04.10, 17:07
      Nie przejmuj się tymi pojebami.
      Jeśli nasyłają starszych od siebie, bo sami odwagi nie mają, to już mówi samo
      przez się.
      • coco. hmm, 03.04.10, 17:24
        pewnie są zazdrosne.
      • kakaa13 Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 03.04.10, 17:29
        miej na nie wylane . nie przejmuj się wiem, że pewnie to nie łatwe ale pokonaj siebie i nie
        zwracaj na nie uwagi .
    • slodkiporanek Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 03.04.10, 18:46
      Nie powiem, zebym za toba jakoś specjalnie przepadala, ale dam ci dobra rade:
      Po prostu olej te wszystkie niedojeb*ne dziewczyny.
      Potrzebują ofiary? Pokaz, że ty nią na pewno nie bedziesz.
      Wiem, ze to trudne. Ale miej je w d*pie.
      • heyyeah Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 03.04.10, 20:10
        cóż.
        Mogłaś sobie oszczędzić pierwszą linijkę.
        Ja ci oszczędzę moich myśli na twój temat.
        • slodkiporanek Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 06.04.10, 09:02
          Nie mogłam jej sobie oszczędzić, bo nie zamierzam cię okłamywać czy ukrywac czegoś.
          Ty tez nie musisz.
          • slodkiporanek Re: Niesamowita, masakryczna (oraz prawdziwa) spr 06.04.10, 09:05
            A poza tym, chetnie przeczytam, co takiego o mnie myslisz. Jeśli jeszcze
            wchodzisz na ten wątek - napisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka