seven 30.03.10, 17:08 Tak jak wyżej. Niekoniecznie Waszego ulubionego artysty, może zasłyszane gdzieś przypadkiem, ale zostało w pamięci Piszcie ;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
queen_ Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 30.03.10, 17:15 Queen- The Show Must Go On Odpowiedz Link Zgłoś
chelseasmile Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 04.04.10, 20:55 "Nie trać nadziei przyjacielu, to jeszcze nie koniec. Śmierć jest tylko częścią, więc rozedrzyjmy strony wczorajszego dnia. Śmierć jest tylko horyzontem. I jestem gotowy na to, by słońce zaszło..." "Jeśli tylko smutek mógł zbudować schody, lub łzy mogły pokazać drogę. Będę wspinać się swoją drogą do nieba..." BMTH - suicide season ; p nie potrafie o tym zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Flipsyde - Happy Birthday 09.04.10, 18:41 wiele osób tego słuchało, ale pewnie jedna na sto wiedziała, że to o aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
klek Re: Flipsyde - Happy Birthday 10.04.10, 02:28 jak ktoś nie interesuje sie tym co słucha to tak jest ale tez trudno ukryć to ze osoby które czoć trochę znają angielski będą wiedzieć o co biega . za kazdym raze jak słucham piosenki muszę sie powstrzymywać by sie nie poryczeć Odpowiedz Link Zgłoś
anicca Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 13.04.10, 21:21 jest taka Michaela jacksona - morphine nad tym tekstem naprawde dlugo sie zastanawialam Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 09.04.10, 19:21 Gazette - Miseinen. *-* Odpowiedz Link Zgłoś
anqaa_ Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 10.04.10, 08:29 Guns n Roses - Dont Cry. Lenny Kravitz - Ill be waiting. Kings of Leon - Use Somebody. Odpowiedz Link Zgłoś
sabb. Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 10.04.10, 08:29 Within Temptation feat. Chris Jones - Utopia Odpowiedz Link Zgłoś
pruci Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 10.04.10, 15:31 Mi dużo do myślenia dała piosenka Barbara Streisand & celine dion - tell him jest piękna ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
judixd Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 19:10 Nightwish - Sleeping Sun i może nie bardzo ją lubicie ale jak dla mnie jast spoko : Miley Cyrus - when i look at you Odpowiedz Link Zgłoś
diefin Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 14.04.10, 09:38 Pezet - spadam Zdecydowanie ta piosenka Straciłam wtedy kogoś ważnego [...] Nie ma Cię, gdy moje życie spada w dół i... Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół i... Nie ma Cię i nie wiem już, gdzie jesteś, Ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce! Nie ma Cię, gdy moje życia spada w dół i... Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół, Ale kocham Cię, kocham wciąż Cię kocham kurwa i nie znam już innych słów! To jest zbyt trudne. kocham tą piosenkę. </3 Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 14:35 Peji prawie wszystkie , te ze starych plyt . Odpowiedz Link Zgłoś
aplee Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 14:51 bardzo lubię piosenki Miley. tak, tak, śmiejcie się ^^ mają bogate przesłanie. np. 'You'll Always Find You Way Back Home' - rewelacja 'Wake Up, America !' , 'Butterfly Fly Away'. musiałabym tu wymienić prawie wszystkie. I can - I love song's Miley Cyrus ! Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 14:46 DŁUGOśĆ DŹWIĘKU SAMOTNOŚCI.... Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiotka Michael Jackson "Earth song" 03.05.10, 14:51 Wszystkim polecam www.tekstowo.pl/piosenka,michael_jackson,earth_song.html Moim zdaniem, ten tekst naprrawdę daje do myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
dismay12 Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 14:59 Within Temptation - The Heart of Everything po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 15:00 Potrzebą moją jest tęsknić żyję w rozpaczy odkąd przestałeś wracać Trwam jedynie przez strach z węzłem w gardle i nie przestaję o Tobie myśleć, po trochu serce.. traci wiarę, traci głos ocal mnie od zapomnienia, ocal mnie od samotności ocal mnie od odrazy, jestem stworzona ku Twojej woli ocal mnie od zapomnienia, ocal od ciemności ocal mnie od odrazy, nigdy nie pozwól mi upaść Tyle razy postanawiam sobie trwać ale miłość to słowo, które czasem ciężko mi zapomnieć Trwam jedynie przez strach z węzłem w gardle i nie przestaję o Tobie myśleć, po trochu serce traci wiarę, traci głos traci wiarę, traci głos ocal mnie od zapomnienia, ocal mnie od samotności ocal mnie od odrazy, jestem stworzona ku Twojej woli ocal mnie od zapomnienia, ocal od ciemności ocal mnie od odrazy, nigdy nie pozwól mi upaść traci wiarę, traci głos ocal mnie od zapomnienia, ocal mnie od samotności ocal mnie od odrazy, jestem stworzona ku Twojej woli ocal mnie od zapomnienia, ocal od ciemności ocal mnie od odrazy, nigdy nie pozwól mi upaść ocal mnie od zapomnienia, ocal mnie od odrazy, tj - RBD - Salvame Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 18:23 www.youtube.com/watch?v=GoKYOFQw0cE od 3:29 , bo na początku jest jeszcze inna. Odpowiedz Link Zgłoś
em_asia Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 18:29 praktycznie każda piosenka happysad Odpowiedz Link Zgłoś
ldn Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 18:39 Piosenki Myslovitz i Coldplay dają do myślenia, ostatnio także pewien kawałek Korna. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaj98 Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 18:42 Cicho , L. A. L. K. A. , Tam gdzie ty, Tam gdzie nie ma już dró, Zamek ze szkła, chce do Bodzia, Oto ja, Muzyki moc, Bez Ciebie, Chwytaj dzień, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 c ; 03.05.10, 18:44 ' I miss the love, loving you,miss everything But is the truth. I don't miss missing you... It's ok ok. ' ... Odpowiedz Link Zgłoś
wioll Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 18:48 piosenki Dżemu i Eleni: ,,Nic miłości nie pokona" śliczna jest i wogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 18:52 dużo.. chociaż więcej to cytaty z książek i filmów Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 18:58 Guns N Roses - November Rain oraz Don't cry Metallica - Unforgiven Evanescence - Bring Me to Life Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 19:08 Bob Marley - Could You Be Loved Billy Joel - Vienna Hey - Teksański Jenny Lewis - You Are What You Love MGMT - Siberian Breaks MGMT - Time To Pretend Yeasayer - Ambling Alp Yeah Yeah Yeahs - Maps Gaba Kulka - Kara Niny Dużo, dużo. Piosenki często dają mi do myślenia, nawet czasami nie sam tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
dollores Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 19:08 Tears of an Angel . Jest piękna ... Odpowiedz Link Zgłoś
akka Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 03.05.10, 19:20 "Kto nigdy nie żył Nigdy nie umiera Nic nie utraci ten, co nie miał nic Ten kto nie kochał, nie wie co tęsknota Nie wie co gorycz, kto bez marzeń śni" Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: o_O 03.05.10, 19:30 Dżem- Do kołyski.. www.teksty.org/D%C5%BCem,Do_ko%C5%82yski Odpowiedz Link Zgłoś
asica Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 05.05.10, 14:57 Mnie zawsze wzrusza "Sophie" Eleanor McEvoy. Sophie’s losing weight by the minute How did things get this bad? Sophie’s family, they don’t understand it Gave her all that they had And her sister won’t stop crying 'Cause her father says she’s dying Sophie says she’s really trying Problem is, Sophie’s lying. She can be like all the other girls Be just like all the other girls Living in an ordinary world Just to fit in, to the ordinary world Just to fit in, like an ordinary girl Odpowiedz Link Zgłoś
greendayfan Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 05.05.10, 15:01 Green Day wake me up when september ends Odpowiedz Link Zgłoś
nath. Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 05.05.10, 15:05 Goo Goo Dolls - I'm Still Here Jimmy Eat World - Hear You me Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: Tekst piosenki, który dał Wam do myślenia. 05.05.10, 15:19 Będę szczera; P "Znak pokoju" - Virgin To było kilka lat temu i w tedy mnie to ujęło. A nie jestem specjalną fanką Dody... "...Już dosyć! los zmienny jest lecz nie bądź katem, bo on mógł być Twoim bratem też..." Odpowiedz Link Zgłoś