jonasfanvan 30.03.10, 21:42 Jutro jadę sobię kupić czapkę i chcę kupić czapkę taką jaką nosi np.: Justin Bieber i nie wiem czy kupywać czy to bardziej dla chłopaków gwiazdunie.pl/wp-content/uploads/2010/01/justin-bieber-na-ok%C5%82adce-sug-mag.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasieek_089 Re: Czapka? 30.03.10, 21:47 ja tez mam zamiar sobie kupic i ona nie jest wcale tylko dla chlopakoow. wieec ja radze : kupuj !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Czapka? 30.03.10, 21:49 straszne ... nosić męskie ubrania -.- . ja nozę koszulę taty i co ? Co z tego, że podobają mi się ubrania męskie ? Lubię ? Noszę! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_xo Re: Czapka? 30.03.10, 21:52 wg mnie to zalezy jaki masz ciuchy , jak masz typu szerokie koszyle , bluzy itp. to kupuj a jak amsz spudnice , obcisłe bluzki itp. to raczej nie bedzie pasować xD Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: Czapka? 30.03.10, 21:51 fajne sa takie czapki. u mnie w szkole nosza takie Odpowiedz Link Zgłoś
98paula98 Re: Czapka? 30.03.10, 21:55 kupuj, u mnie w szkole dużo dziewczyn ją ma no i ja też zamierzam sobie kupić Odpowiedz Link Zgłoś
melody. To się chyba nazywa Full Cap. 30.03.10, 21:59 Jeśli Ci się podoba, to nie czekaj, tylko kupuj Mi osobiście się one podobają, są w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Czapka? 30.03.10, 21:56 ejej , nie dyskryminuj kobiet! xd ja noszę męskie koszule i bluzy i mam to gdzieś o.O' a tak w ogóle to takie czapki są unisex ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfanvan Re: Czapka? 30.03.10, 22:01 Ja będę kupować we Wschowie woj. lubuskie lub gdzieś indziej jak nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 eee 30.03.10, 22:02 jak dla dziewczyn to nie zawsze jest twarzowa. Do okrągłych twarzy owszem ale do owalnych i kwadratowych nezbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne NEW ERA Full Cap 30.03.10, 22:16 Mam takowy Full cap czarno pomarańczowy New Era King Apparel. Kupiłam w Anglii. Fajne żeby poszpanować Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Czapka? 31.03.10, 10:26 właśnie! *przebudzenie* jak zobaczycie coś w ten deseń to piszcie gdzie, bo w Croppie to taka lipa że aż szkoda patrzeć o.O przynajmniej u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Czapka? 31.03.10, 10:32 Uwielbiam takie czapki to zdecydowanie mój styl poza tym przeciez nikt nie zabroni Ci nosić krawatów ani spodni no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Re: Czapka? 31.03.10, 10:34 moim zdaniem ta czapka jest beznadziejna. podoba ci się tylko dlatego, że ten twój bieber ją nosi. uważam, że dziewczyny, które noszą takie czapki, robią to tylko dla szpanu chociaż nie wiem co w tym fajnego, że się tak podniecają o.o ,, i tak - to bardziej dla chłopaków. x.x Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Czapka? 31.03.10, 10:36 nie zgadzam się z powyższą wypowiedzią bo ja nosze taką , a bieberka nienawidze . kwestia gustu . Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Czapka? 31.03.10, 10:41 niuniaa daruj sobie, to ze ty moze nosisz ubrania którzy maja twoi idole, nie znaczy ze wszyscy tak robią, mi sie te czapki podobaja i podobały przed tym jak dowiedzialam sie ze jest taki ktos jak Justin Bieber. Kazdy ma inny gust. skad wiesz dlaczego jej sie podoba i ze dziewczyny nosza je dla szpanu? ja sie nie podniecam ze mam jakąś fajną czapke, w przeciwienstwie do Ciebie(przypuszczam ze jezeli piszesz ze my sie tym "podniecamy", to ty sie "podniecasz" tego typu rzeczami) te czapki są takie FUNKowe <3 i fajnie sie na nich kręci na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Czapka? 31.03.10, 10:47 hahaha zaszpanuję że mam taką cool odjazdową czapkę jak Biebz xDD lol o.O jakbym nie miała czym szpanować tylko czapejką za kilka dych ;o Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula_anahi Re: Czapka? 31.03.10, 11:07 ogolnie mi sie takie nie podobaja ja wole bardziej dziewczece ubrania ale jesli pasuje ci to ubioru to jasne czemu nie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
coloredcrayon Re: Ta czapka kosztuje ponad stówę.. 31.03.10, 11:09 Też chciałam sobie kupić taką,jak ma Justin z napisem NY,tylko,że cena mnie zniechęciła nie bd płacić ponad stówę za czapkę.No cóż,ale jak firma taka to i cena taka,bo czapki są z New Era Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy ojajebie. 31.03.10, 11:28 OD ZAWSZE NOSZĘ WYŁĄCZNIE CZAPKI Z DASZKIEM. a teraz wszystkie fanki bimbera będą takie nosić, o nie. >,<'' i co ja biedna teraz zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: ojajebie. 31.03.10, 11:29 @mweezy , tez tak mam... >,< Pójdziesz na miasto, a tu już każdy w takiej czapce..-.-'' Odpowiedz Link Zgłoś
kasia05034 Re: Czapka? 31.03.10, 11:28 ostatnio dużo dziewczyn w takich chodzi ja bym takiej nie założyła, ale dziewczynom ładnie w takich. ) Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Czapka? 31.03.10, 12:13 na szczescie u mnie na miescie nikogo nie ma w takiej czapce Odpowiedz Link Zgłoś
palusia1210 Re: Czapka? 31.03.10, 12:30 Taa czapka jest suuper. Jak najszybciej ją kupuj! Jest warto. Nie patrz na to co mówią inni, żyj własnym życiem. Jeśli ktoś z twojej klasy sobie ją kupi powiesz: "Ale byłam głupia"... Nawet się nie zastanawiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Czapka? 31.03.10, 15:38 Ja takiej nie kupiłabym, ale jeśli Tobie się podoba to kupuj. Tak, masz racje - ona jest bardziej dla chłopaków, ale jeżeli masz skejtowski styl to będzie Ci pasowała ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
czarna9208 Re: Czapka? 31.03.10, 19:04 Ja bym na twoim miejscu kupila .. Nosi bardzo fajne czapki sama se taka kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
owad na serio chcesz ją kupić?=,= 01.04.10, 10:39 to jest dla chłopaków, i dziewczyny,które to noszą wcale nie wyglądają fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Czapka? 01.04.10, 19:48 jak nosisz spódniczki to lepiej nie xD A że męskie to akurat nie jest problem xD Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: Czapka? 01.04.10, 19:52 mi się podoba ;* kup sobie, raczej nie tylko dla chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Czapka? 01.04.10, 19:54 Nie kupywać, tylko kupować już jeżeli, a jeśli o czapkę chodzi, to ja bym takiej nie założyła. Tylko nie zrozum mnie źle - to po prostu nie mój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Czapka? 01.04.10, 19:57 Jak dla mnie takie czapki wyglądają beznadziejnie zarówno o chłopaków, jak i u dziewczyn. W ogóle, ten luzacki styl... błech. Odpowiedz Link Zgłoś