sandrolaxd niestety taak. 02.04.10, 14:23 moi tak.tzn.tylko mama.strasznie wkurzające... Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:23 nie moi naszczęście nie! Odpowiedz Link Zgłoś
a_leksandra_a Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:26 ja nie lubie sie z nimi pokazywac... jedynie co mnie zmuszają to do kościoła z nimi chodze... najgorzej jak moja mama "próbuje" być "modna" to jest masakra... jak jeżdże z nią na zakupy czasem ( ktos musi sopnsorować) to najczęsciej jak ja widze przy wyjściu to jej mówie ża albo sie przebierze albo nigdzie nie ide... Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:26 nie, u mnie tak nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:29 nie . oni nie muszą używać beznadziejnych słów typu żal , lol etc pokroju zbuntowanych 12 latek żeby być fajnymi . Odpowiedz Link Zgłoś
justinka1996 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:34 tzn , moja mama jej wyluzowana i często używa takich zwrotów młodzieżowych . ; ))<br /> jednak mnie to ani trochę nie wkurza . <br /> śmiechy mnie to co prawda . <br /> ale jesteśmy jak przyjaciółki , więc mi to ani trochę nie przeszkadza . ;*<br /> ja nawet osobiście uważam, że lepiej jak rodzic jej taki wyluzowany niż surowy no ale znowu też bez przesady . x-D Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 mama 02.04.10, 14:37 używa dużo takich słówek ;p. Najczęściej czy się ode mnie,bo jak mówi do mnie,ze coś jej tam nie wyszło to ja do niej peszek. I była ostatnio sytuacja,że mi coś nie udało się,a ona peszek,aż się zdziwiłam . Ale lepiej,że tak mam,a nie tresura,że tak się nie mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_21 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:37 tak to jest straszne, moja mama zawsze przy moich znajomych palnie coś głupiego. To jest żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy c: 02.04.10, 14:46 moja mama czasem powie siema, nara czy spoko, ale szczerze mówiąc nie wygląda i nie brzmi to dziwnie. może to dlatego że wygląda młodo i jest zazwyczaj wyluzowana i ma poczucie humoru, ale czasem potrafi być upierdliwa i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:42 mi to się jeszcze nie zdarzyło i całe szczęście rzeczywiście takie odzywki muszą wkurzać Odpowiedz Link Zgłoś
maitusia15 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:45 Mama jest strasznie wyluzowana ale tata to nie jest poważny Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa002 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:46 Moi nie,żaartują z tego jak 'lol ' 'spoko ' haha i mowia no co trzeba robic,by być cool? Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:49 Mój tata trochę Odpowiedz Link Zgłoś
bella19945 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:53 tata czasami tak, mama nie ) Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:54 moi rodzice nie, ale mojemu dziadkowi odwala np. słucha hip-hopu, do mojej babci mówi "żonka spoko" itp.sciana: Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 15:02 moja mama tak czasem muwi.xd wg mnie to jest żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
domax3 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 15:05 moi czasami tak. okropnie mnie to wkurza.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 15:07 mama eeh jak ja tego nienawidze , to mnie wnerwia najbardziej na świeciee ! Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 15:05 Moi nie próbują być spoko, a szkoda. Takie z nich pierniki, tylko chcieli by siedzieć na kanapie i TV oglądać, żadnych szalonych żeczy nie robią a jak coś powiedzą to takim językiem, że nikt nie wie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
adi moi rodzice 02.04.10, 15:11 moja mama jest ogolnie wyluzowana ale niewali takich tekstów . ogolnie jest bardzo fajna i lubie z nią przebywac. a tata tez spoko wiec czasem bardzo lubie przebywac w domu Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpunch k 02.04.10, 15:16 moi starzy też tak mówią ale mi to nie przeszkadza ;p Odpowiedz Link Zgłoś
guchaxd Re: k 02.04.10, 15:26 Moi rodzice nie próbują być fajni. Oni są po prostu wyluzowani Odpowiedz Link Zgłoś
jadziaa0033 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 15:25 Nie, moi nie. Raczej robią to nauczyciele w szkole. Hehe, ale mama tak próbuje heh Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 15:39 Moja mama czasem powie : "Odwalcuj się". Jak to powie to leżę i kwiczę, bo nikt tak nie mówi, a ona tak. Czasem powie 'żal' i wtedy ona mnie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
olifqa aha.. 02.04.10, 15:49 Oo. moja mama. to takie wkurzająceee. jak do mnie koleżanki przychodzą to ona się tak zachowuje no i wgl często. raz robi z siebie "luzaczke" a raz jest taka staroświecka ze lepiej nie mówić.. Odpowiedz Link Zgłoś
aleyka_ Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? xDD 02.04.10, 15:52 Niestety ale tak. Najbardziej rozwala mnie mój tata który mówi: Córcia twoja matka klaszcze rubika. Albo : Co żal o lol z ciebie. Luduu ; ddd Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_honey Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? xDD 02.04.10, 16:08 Moja mama czasami pyta sie mnie czy wygląda młodzieżowo Alboo mówi, że sie odchudza bo do maja musi być jak nastolatka Czasami walnie tekst jak lol czy przybij żółwia, ale ja sie najchętniej schowała bym sie pod ziemię Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? xDD 02.04.10, 16:13 haha moi tez tak mowia. tata czasem: i coo nie jestem kul? ale mama czesciej... mowi np. helooooł?! albo czesto uzywa slowa siara Odpowiedz Link Zgłoś
naturally Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? xDD 02.04.10, 16:22 nie, jeśli chodzi o teksty. ale moja mama czasem ubierze się jakoś tak.. no, nie w jej stylu. ale nie przeszkadza mi to Odpowiedz Link Zgłoś
magi18 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? xDD 02.04.10, 16:25 Moi nie. Są tacy jacy powinni być na swój wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa288 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 16:25 Niestey tak .. Ale im się to w ogóle nie udaje więc jest troche lepiej Odpowiedz Link Zgłoś