shibuu_ 03.04.10, 22:13 Słyszałyście ? W tej chwili słyszę ten singiel po raz pierwszy i jak na pierwsze wrażenie piosenka jest świetna ! Co sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pannacolucci Re: Rihanna- Te amo 04.04.10, 11:28 Jak pierwszy raz przesłuchałam Rated R to ta piosenka najbardziej mi się spodobała Uwielbiam też "Photographs" , "Hard" , "Stupid in Love", "Cold Case Love", "Rude Boy", "The Last Song". Inne też są fajne ale te najbardziej kocham Pozdro ;* Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Rihanna- Te amo 04.04.10, 15:44 Piosenka niegłupia, ale podejrzanie podobna (jeśli chodzi o styl i tematykę, bo nie o linię melodyczną) do Lady Gagi- "Alejandro". I podjerzane, że obie wokalistki wydały te piosenki jako kolejny singiel mniej więcej w podobnym czasie. Z tym, że Gaga szybciej. Kolejna inspiracja? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio Re: Rihanna- Te amo 04.04.10, 15:51 słyszałam "te amo" już w wakacje. --- www.youtube.com/watch?v=hzIQ4UtWakg (GaGa, Paramore, Miley itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Rihanna- Te amo 09.04.10, 15:37 słyszałam, podoba mi się. ale przyznam, że miewała lepsze i to o wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Rihanna- Te amo 09.04.10, 15:47 nOM. jA TEŻ UWAŻAM, ŻE PIOSENKA JEST ŚWIETNA Odpowiedz Link Zgłoś
mrmarciulka Re: Rihanna- Te amo 09.04.10, 15:47 znam już ją kilka lat , jest świetna . (; Odpowiedz Link Zgłoś