imagination. 05.04.10, 19:56 mam dwa pytania odnośnie higieny. jak często się kąpiecie? jak często myjecie włosy? bo ja kąpie się codziennie,włosy również myje codziennie,chociaż nie wiem czy powinnam tak często myć włosy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziaxp Re: higiena 06.04.10, 11:40 kapie sie codziennie a włosy myje 2 albo 3 razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Re: higiena 15.04.10, 15:57 Ja myje sie raz na 2 lta xd żart Myje sie codziennie a włosy dwa ray w tyg. bo ma geste wie cm i sie tak szybko nie prztłuszczają Odpowiedz Link Zgłoś
liluuu Re: higiena 02.05.10, 14:05 Kąpie się codziennie, nalewam sobie dużo wody, bo po męczącym dniu jest to potrzebne. Oczywiście czasami nie chce mi sie leżeć w wannie to biore szybki prysznic. Włosy myję co 2 dni. c: Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: higiena 05.04.10, 20:02 hm... to tak co drugi dzien gorąca kąpiel a co pierwszy szybki prysznic! włosy co 2-3 dni... a własciwie gdy zaczynają robić się tłuste... ---.--- ale moja koleżanka myje co tydzień! i jej rodzice też! po prostu powoli jej się przetłuszczają! Odpowiedz Link Zgłoś
ayuu_iero uuummm 06.04.10, 18:31 ja muszę codziennie myć włosy! fuj! jak nie umyję to mam wyrzuty sumienia no i są pozlepiane XD" Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: higiena 05.04.10, 20:02 ..... myję sie codziennie włosy co 3 dni bo mi się nie przetłuszczają ani nic Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. gaba97 nic w tym osobistego ;) 05.04.10, 20:10 rozumiem,jakbym was spytała o rozmiar stanika... Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: Do gaba97 06.04.10, 18:36 Osobista sprawa??!! mylisz pojęcia kochana. To nie jest osobista sprawa, chyba że wstydzisz się przyznać do tego jak często bierzesz kąpiel.... Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: higiena 05.04.10, 20:06 codzienny prysznic , a co 1 dzień włosy ponieważ zbyt częste mycie włosów je po prostu psuje . Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: higiena 05.04.10, 20:08 Myję się codziennie .. A włosy różnie . Czasem nie mam potrzeby myć ich codziennie, ale niekiedy muszę .. Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Re: higiena 05.04.10, 20:09 ee tam osobista;p ja sie kapie codziennie, wlosy myje co 2 dzien.. chyba ze mam pianke na wlosach to codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_pantofel Re: higiena 05.04.10, 20:11 ja myję się codziennie i włosy tez codziennie. Nie zniszczy to włosów, jeśli Ci się przetłuszczają myj codziennie xD Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: higiena 05.04.10, 20:11 myję się codziennie, a włosy myję co drugi dzień, bo inaczej mam tłuste. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_wampire Re: higiena 05.04.10, 20:12 kąpie sie codzennie a włosy co 2 dni ( latem codziennie ) Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: higiena 05.04.10, 20:15 Nie powinnaś myć codziennie włosów bo będą się przetłuszczały. Ja się myję codziennie a włosy 2 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: higiena 05.04.10, 20:19 a jak napiszę, że wogóle się nie myje to co, wyśmiejesz mnie? Myję się wedy kiedy potrzebuję tak samo z włosami -.- . Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Re: higiena 05.04.10, 20:26 codziennie się myje. włosy codziennie. nie,że mi się tak mocno przetłuszczaja,ale ja prostuję codziennie grzywkę i prawie codziennie całe włosy. więc ,żebym na następny dzien miała ładne, to myję. ; >> mogę myć co 2 dni. ale ja wolę codzieeeeeennie. ; >> bo wiem,że mam wtedy ładne . i tak ich nie suszę, więc nie są mocno zniszczone. chyba,że od prostownicy. ; >> Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: higiena 05.04.10, 20:26 Myję się codziennie. Myje włosy co 2-3 dni. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: higiena 05.04.10, 20:33 codziennie, codziennie. można być włosy dzień po dniu. dla nich nie ma różnicy. a dla mnie drugi dzień w tych samych włosach to katorga. :q Odpowiedz Link Zgłoś
donottouchme Re: higiena 05.04.10, 20:39 kąpię się dwa razy dziennie rano i wieczorem . włosy codziennie wieczorem . Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: higiena 05.04.10, 20:42 no wiadomo, że codziennie się myję. ;d co do mycia włosów - racja, nie powinno się ich myć tak często. ale i tak ja myję co 2 dni ;d Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Re: higiena 05.04.10, 20:41 codziennie biore prysznic i codziennie myje włosy Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: higiena 05.04.10, 23:11 Myję się zdecydowanie codziennie, nawet dwa razy dziennie (zależy od temperatury na dworze i tego, czy byłam na siłowni czy nie). Włosy raczej codziennie, ale że są długie i praktycznie się nie przetłuszczają robię im czasem przerwę (ogólnie włosy nie przepadają za kosmetykami w dawce codziennej, cebulki schną 24 godziny, i czasem brakuje włosom naturalnego tłuszczu - fuj) Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: higiena 06.04.10, 11:02 Tak, kapiel to wiadomo- codzennie. Włosy też myję codziennie. Uważam, że jeśli przetłuszczają ci się włosy to dobrze, że myjesz codziennie. Ale jeśli nie aż tak bardzo- umyj co drugi dzień, bo włosy szybko przyzwyaczajają się do "trybu mycia" i od codziennego mycia zaczną ci się mocniej przetłuszczać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
red_ Re: higiena. 06.04.10, 11:10 kąpiel, prysznic - codziennie. włosy... co 2-3 dni. aż tak bardzo mi się nie przetłuszczają. ale jeśli tobie nie tak bardzo się przetłuszczają, myj co drugi dzień, bo od codziennego mycia też mogą zacząć się przetłuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: higiena 06.04.10, 11:11 kąpiel to 2 razy lub 1 raz dziennie. A włosy to co 2-3 dni, zależy czy są tłuste. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: higiena 06.04.10, 11:09 kąpię się 5-6 razy w tygodniu, tylko jeden dzień jest wyjątkiem włosy myję codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: higiena 06.04.10, 11:11 Kąpiel, a raczej prysznic, codziennie. A włosy co drugi dzień, bo codzienne mycie po prostu je niszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: higiena 06.04.10, 11:12 Prysznic biorę codziennie, a włosy myję co 2-3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa Re: higiena 06.04.10, 11:17 ja się myje codziennie , ale włosy myje co 3 dni . po co mam myć włosy codziennie . ? ; > Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: higiena 06.04.10, 11:18 ja kąpie się codziennie i włosy myję codziennie chyba że jestem bardzo zmęczona to wtedy myję na drugi dzień Odpowiedz Link Zgłoś
anecia44 Re: higiena 06.04.10, 11:19 to bzdura że nie powinno sie myc włosów codziennie.Łatwo innym mówic bo wam sie mniej przetłuszczają włosy. ja myje włosy co dwa dni.Kąpie sie codziennie ,ale częściej przysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: higiena 06.04.10, 11:19 od codziennego mycia włosów się dzieję to, że sie jeszcze bardziej przetłuszczają heeh xd o zgrozo, ja musze często myć, mam włosy do pasa a myje sieje masakra po prostu..;d Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ higiena. 06.04.10, 11:22 codziennie, włosy co dwa dni, chociaż to zależy, w jakim są stanie. czasem myję je codziennie. ja słyszałam, że tak częste mycie włosów jeszcze bardziej je przetłuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady kąpiel , włosy 06.04.10, 11:28 kąpie się codziennie,co do włosów to myję je co dwa dni,szybciej nie mam potrzeby bo nie są tłuste.ale czym częściej się je myje to tym prędzej się przetłusczają. Odpowiedz Link Zgłoś