martaajb ;dd 24.06.10, 14:13 Najchętniej wybrałabym postać Miely Cyrus, ponieważ jest ładna, utalentowana i ma swoje zdanie, choć czasem zachowuje się ku...ko xD Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Kim byście byli? 24.06.10, 14:16 Jessica Alba, bo jest piękna. Kirk Hammett, bo jest zajebisty. Kurt Cobain, bo nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 Beyonce 24.06.10, 14:41 Beyonce, albo moim ukochanym, wymyślonym () Robertem Olszewskim, który pracuje wszędzie i ma każdy zawód. I ma minutę wolnego dziennie. No i nie śpi Odpowiedz Link Zgłoś
morela04 Re: Kim byście byli? 25.06.10, 21:54 Oczywiście Miley Cyrus ma super piosenki i jest łaadna ;] uwielbiam ją już od 4 laat ;d Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_limonka Re: Kim byście byli? 25.06.10, 22:06 hmm chyba wybrałabym Jessice Stroup (Silver z 90210) lub Selene Gomez (nie jestem jej fanką ale uważam że jest naprawde ładna) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5125 Re: Kim byście byli? 24.07.10, 09:33 ja wiem kogo ...shakire bo jest ladna io slicznie spiewa Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Kim byście byli? 24.07.10, 09:57 Szczerze mówiąc to nie chciałabym się wciellić w zadną gwiazdę, ale jak bym musiała to: Selena Gomez,Vanessa Hudgens,Maite Perroni- którąś z nich Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 . . . 24.07.10, 10:01 Dziewczyna: Demi Lovato - zna Jonasów Emma Watson - grała w HP <33 Danielle Dallas-Jonas Olivia Wilde Chłopak: Nick, Joe, Kev, a nawet Frankie Daniel Radcliffe Hugh Laurie Robert Sean Leonard Nie chce mi się pisać osobno, dlaczego chcę być którymś z nich, więc napiszę tak: Chcę być którym z nich, bo ich lubię ; p Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Miley , Avril , Sel czy Demi ;D 24.07.10, 11:54 Którąś z tych ^^ ale chyba .. MILEY ;D Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Kim byście byli? 24.07.10, 13:49 Ian Somerhalder. xD Wreszcie dowiedziałabym się co siedzi w jego głowie to raz, dwa - wiedziałabym o czym rozmawia z przyjaciółmi [oczywiście chodzi mi o mężczyzn - wiedziałabym o czym plotkują].. Poznałabym jeszcze lepiej naturę mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Kim byście byli? 25.07.10, 14:21 Myślę, że wcieliłabym się w Emmę Watson, bo ma dużo kasy i bardzo ją lubię. Jest normalną dziewczyną i nie urządza żadnych skandali. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Re: Kim byście byli? 12.10.10, 22:03 gwiazdą mówisz, no to hmm Miley Cyrus xdd dlaczego bo jest ładna, sławna, popularna, tak wiem nie każdy ją lubi, ale ona ma potencjał.. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Kim byście byli? 14.10.10, 19:41 na jeden dzień Vanessą, Miley, Emmą Watson ;d Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: Kim byście byli? 14.10.10, 21:33 Ja bym wolała pozostać, jednak Sobą, bo nie znam nikogo bardziej zajebistego Odpowiedz Link Zgłoś
coloringme Re: Kim byście byli? 16.10.10, 12:32 A ja bym chciała być Jadą Pinkett Smith ... dlaczego? bo jest żoną Willa Smith'a <3 haha. Lub Fivel Stewart, bo jak dla mnie jest zajebista i ma zajebisty styl... ; ) CM ; * Odpowiedz Link Zgłoś
rikki może to śmieszne, ale... 16.10.10, 12:55 Justin Bieber. yeahh, chciałabym nim być. kij w oko wszystkim hejterom. uważam, że on ma mega ciekawe życie, ciągle gdzieś jeździ no i tak w ogl, chciałabym być chłopakiem. haha ;DD Odpowiedz Link Zgłoś