tayusia 08.04.10, 16:30 Jakie są dobre zawody dla kobiet. Podajcie też szkoły, ilość punktów potrzebnych do przyjęcia, studia i.t.p I w googlach nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tayusia Re: Jakie są dobre zawody.? 08.04.10, 16:34 ?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: Jakie są dobre zawody.? 08.04.10, 16:52 ??????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
humusek Re: Jakie są dobre zawody.? 08.04.10, 16:53 Zależy co kto lubi. Dla mnie najlepszy zawód to reżyser, na niego właśnie idę. Studia w Łódzkiej filmówce. ];-> Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_katy Re: Jakie są dobre zawody.? 08.04.10, 16:55 prawnik , adwokat , sędzia . czyli to co robi moja mama i mam nadzieję , że ja również w przyszłości . UJ w krakowie , wydział prawa i administracji . xd Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Jakie są dobre zawody.? 08.04.10, 16:56 A tobie zależy tak bardziej ambitnie, mam rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: Jakie są dobre zawody.? 08.04.10, 17:11 > A tobie zależy tak bardziej ambitnie, mam rozumieć? Muszę napisać to na godz wychowawczą. Odpowiedz Link Zgłoś
keshablabla Re: Jakie są dobre zawody.? 08.04.10, 17:19 w googlach niemam wiec i umnie nic nieznajdziesz .... muwię tylko że fajny jest zawud nauczycielki, piosenkarki, aktorki Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: Jakie są dobre zawody.? 08.04.10, 19:38 prawnik, tancerka, - nic innego nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
demusz Jakie są dobre zawody.? 08.04.10, 19:41 stomatolog. akademia medyczna we wrocławiu, sześć lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ellie_ Jakie są dobre zawody dla kobiet? 08.04.10, 19:45 @keshablabla, przepraszam, ale mam tendencję do poprawiania innych, zwłaszcza, gdy ktoś popełnia błędy w pisowni. a więc, proszę Cię, nie kalecz naszego ojczystego języka, i poćwicz pisownię ó/u. nie wiem, co Twoja wychowawczyni miała na myśli, mówiąc dobre. może dobrze płatne? może komfortowe? może tzw. odpowiednie dla kobiet? * dobrze płatne, to na przykład lekarz, aktorka, piosenkarka, prawnik. * tzw. odpowiednie dla kobiet, to na przykład tancerka, nauczycielka etc. moim zdaniem, nie ma podziału na dobre/złe zawody. mogą być co najwyżej źle/dobrze opłacalne, chociaż jeśliby nawet człowiek zarabiał dziesięć tysięcy złotych miesięcznie, to i tak będzie mało, ponieważ jak to mówią - apetyt rośnie w miarę jedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
orbit . 08.04.10, 19:39 Ja nie patrze '' co się lepiej opłaca''- tylko pójdę na takie studia, wybiorę taki zawód jaki mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu ` Ehe. 08.04.10, 19:42 hmm to polecam zostanie psem , bardzo sie opłaca , po gim 3 lata szkoły , potem pol roku praktyki i mozesz zostac sympatyczna policjantka xd mama chce zebym nią została no ale : JP ! ;D wiem odpadaa.. myśle o zawodzie : farmaceutka lub celownik . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Jakie są dobre zawody.? 08.04.10, 20:53 napewno sprzątaczka. W tym zawodzie każda kobieta świetnie sobie da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
karolusia204 KosmetyczkA 08.04.10, 20:57 JA idę na kosmetologię bo mi sie ten zawód podoba, nawet rodzinka mi to doradza ^^ xd Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: Jakie są dobre zawody.? 09.04.10, 17:32 jak dla mnie architekt , albo lekarz [www.fioletowa-kredka.blog.onet.pl] Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee20 Re: Jakie są dobre zawody.? 09.04.10, 17:55 Mi się widzi zawód dietetyka. Może na SGGW. Żeby się dostać wystarczy matura z rozszerzonej biologii na ok 80% chyba Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Jakie są dobre zawody? 09.04.10, 18:01 zrobię tacie na złość i nie pójdę na studia. więc Ci raczej nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd Re: Jakie są dobre zawody? 09.04.10, 18:09 ja idę na psychologa ; d alee zalezy kto co lubi . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Jakie są dobre zawody.? 09.04.10, 19:36 Studia- medycyna, architketura, a także różne kierunki inżynierskie. Są przyszłościowe. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Jakie są dobre zawody.? 09.04.10, 19:42 "Podajcie też szkoły, ilość punktów potrzebnych do przyjęcia, studia i.t.p " - na to ci nie odpowiem. jesli chodzi o zawody to moim zdaniem : lekarka, kosmetyczka, projektantka, no i nwm co jeszcze. ; PP Odpowiedz Link Zgłoś