umbrella. 15.04.10, 19:27 znacie jakieś środki przeczyszczające . ? np. tabletki , krople . . . tylko , żeby skutecznie i szybko działały i były niedrogie , xD z góry dzięki za pomoc, aaa . . . i jak coś to kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbrella. Re: Chciałam zadać to samo pytanie xD 15.04.10, 19:34 potrzebuję . . . nie mogę się wysr... . Odpowiedz Link Zgłoś
umbrella. Re: Chciałam zadać to samo pytanie xD 15.04.10, 19:35 o_O kotek mnie za cenzurował . haha ^^ miałam na myśli - w-y-s-r-a-ć . Odpowiedz Link Zgłoś
vemisia Re: Chciałam zadać to samo pytanie xD 15.04.10, 19:35 A po co środki przeczyszczające? Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: hm, jeśli można wiedzieć, po co Ci one? :O 15.04.10, 19:33 krople żołądkowe , nie pamiętam nazwy . kiedyś mam kupiła w aptece chyba a 8 zł , wlewałam kilka krolke do.. nie pamiętam do czego, i piłaś . szybko pomagały . chcesz się oczyścić, rozumiem ? XD a nie chcesz rozgrzeszenia ? . xd Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: hm, jeśli można wiedzieć, po co Ci one? :O 15.04.10, 19:34 wlewałam kilka kropelek* i piłam* ; p Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 TU 15.04.10, 19:35 Xenna extra . Działa jak piorun. Albo najedz się suszonych śliwek też pomaga. A tak z ciekawości po co Ci one? Odpowiedz Link Zgłoś
umbrella. Re: nie mogę się w-y-s-r-a-ć . ! ! ! 15.04.10, 19:38 tak wypytujecie . . . ciekawskie ; > Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Znam... 15.04.10, 19:43 ...a jednak nie. Raczej to nie pamiętam bo sama używałam ale jak chcesz spowodować wymioty równie dobrze możesz wsadzić dwa palce do gardła ;p O tabletki możesz spytać w aptece... ja tak robiłam Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza ... 15.04.10, 19:45 nie trzeba środków na przeczyszczenie. woda + miód i już. a na siłę raczej wymiotów nie wywołuj. Odpowiedz Link Zgłoś
umbrella. a jak wymiotować , jak nie idzie .? 15.04.10, 19:50 nie potrafię na siłę . . . moze sa jakies sposoby na wymioty ? Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: ... 15.04.10, 19:52 Proponuję albo xennę extra albo kapustę kiszoną (zwłaszcza sok). Xenna jest naturalnym lekiem na bazie ziół, zawiera dużo błonnika, a kapusta wiadomo- w dodatku zawiera dużo witamin i przeciwdziała szkorbutowi. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Re: wejdźcie , ! koniecznie. :) 15.04.10, 21:19 zjedz całe opakowanie różowych ( nie tylko takich ) gum Orbit ( opakowanie 19 albo ileś gum ) naraz, to po chwili pójdziesz się wysr... ^^ jak nie wierzysz przeczytaj z tyłu opakowania informacje XD ;p Odpowiedz Link Zgłoś